Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ugyan így ajánlott a defi spray ami mindenhol kapható.
A gond vele, hogy ha gebasz van vele, akkor az ülés alá kinyomja magát:-)))) Azt pucolhatod:-)
A csapatban Janónak már volt ilyen:-))))))
Szóval jobb ez a készlet. Nekem bent van, de még 1x sem kellett használni. (HÁLA A JÓ ÉGNEK:-)))
Jó reggelt:-))))

Nos igen!
Aki motorozik - és van helye (A GS_en van!) annak ajánlott ez:

www.kelomotor.hu
1790ft

Nekem a Banditba még egy pumpa is befér......pedig kisebb a hely mint a GS-en
A két kis fül ami a majrévasat tartja......azt kell összekötni.

Ha megnézed HBAli leírását, ott jobb fényképek vannak.....
kellemes húsvétot mindnekinek,mesélek kicsit.
tegnap viszem haverom egy körre, körforgalomba nemakar kanyarodni, kisordódtunk, egyenesbe szitált a segge, mondom a bűbánat? kilazult a tengely?
nézem...LAPOS....fogratom DEFEKT
sprint a kúthoz nyomtam bele 3bárt azt GO haza (15Km) egy utcával feljebb legjobb haver gumis, megnézem othonvane, othonvolt mondom akkor leszedem a kereket azt visszahozom sűrgős me melóba kéne mennem vel
visszaviszem a kereket, az öregje lebasz h mi a fasznak vettem le akereket a mociról!
megszerelheti rajta is! kb másfél perc alatt (nem túlzás)
megcsinálta!
és csak egy T alakú bornyitóhoz hasonló eszköz kellet hozá meg a "tömítő anyag" (amit kívülről rakott bele és késsz!)
beszarás mondom! aszem beszerzek egy ijet h bárhol tudjam javítani

Nekem ez volt a világ századik csodája, másfél perc alatt defektjavítás.......gondolom nektek nemmontam újat.
szal ha jól értem meg kell ott bent valamit erősíteni bár a kép kicsit zavaros de majd csak rájövök hogy kell
jah meg van sry reggel van még
Ha tényleg normálisan betartották a szerviz intervallumokat, és nem forgatták folyamatosan, akkor nem szokott gond lenni. Bár ez inkább a többiek tapasztalata, én még nem mentem olyan sokat az enyémmel. Típusbetegsége tudtommal nincs a gépnek, a vázon itt ott előjöhet egy kis rozsda, de ezt nem nagy munka javítani. Ha normálisan volt használva, ennyi km után semmik szerkezeti vagy motorikus bajra nem kell számítanod. Csak vásárlás előtt jól vizsgáld át, amennyire tudod, és akkor nagy baj nem lehet vele (elvileg).
az akmt-t megtaláltam de a sufnituningos részt nem
nekem is ilyen munka kell
Gratu, szép darab!
Viktor!

Köszi!

Leszedtem, töröltem!
Az új munkagép!
Na ezt jól megfogalmaztad!
Ha sok 20ezer feletti gs-re gondolsz,az gondolom km-erben érted!
Sok gondod nem alakul ki a láncon olajon és a benzinen kivül!Esetleg ha szart veszel,akkor lehet,de ez mindennel igaz!Én egy éve vettem és csak gumiztam,azt is csak a másik gumi minösége miatt!Viszont az elödjére egy év alatt már sok 10 ezret belevertem!Jawa 350 TS volt!Szerintem nekem a lehetö legjobb választás volt!Bár a mai fiatalok már többet várnak egy motortól,de mig nekem apu és anyu nem vesz pl egy SV1000-et,addig ez marad!(Ez fizikai és pénz beli lehetetlenség,mert nincsenek 1ütt és nincs semelyiknek rá pénze!)Kérdés,hogy neked mennyire és persze mire vannak igényeid!
sziasztok,GS vásárlásában gondolkozok és sok 20 ezer feletti láttam ami még jó is lenne ár/érték arányban.csak egy kérdésem lenne,hogy egy 20-30vagy több ezer feletti gs 500 on mit kell cserélni vagy milyen hiábi lehetnek annyinál? köszi a válaszokat ! nagy segitség lenne nekem
Nézzétek meg az AKMT-n a sufnituningan a hátsó doboztartóról szóló részt, és majd rájöttök.
Hogy érted hogy túlzottan lengedezik?mitől tenné ezt? mitől lengedezne? egy 2 sisakos doboz nem olyan nagy mint azt gondolná az ember http://www.kepesmotor.hu/motor...
Masszív, de nem jó, ha sokáig és túlzottan lengedezik. Én nem tennék rá kétsisakos dobozt. Nem tudom, hogy melyik doboztartó szerelvény képes erre.
és szted van olyan masszív hogy elbírjon egy nagyobb dobozt is? mert olyan dobozt akarok venni amibe belefér két sisak
Nekem is ilyen van, és teljesen jó. A pasas 20 perc alatt feldobja a motorra.
milyen doboz tartó konzolt tudtok ajánlani ehez a mocihoz? ami elfogadhatóan is néz ki ha nincs rajt esetleg a doboz
Úgy látom lengyel honban.
feltöltöttem töltheted
Jó estét!

Szerencsésen hazaértünk eltévedőgép nélkül!

Köszönünk mindent!

530km háztól házig!
Köszi,viszont!

Sok locsolót,hogy el ne hervadj!