a lényeg!:
Az AKMT-s pólók bizonyitottak (nekem eddig kb 8x voltak kimosva és KIRÁLY)
2007-04-29-én VASÁRNAP Bajai Gs500 találkozó lesz Teddy főszervezésében!
MINDEN GS500 motorost szeretettel várunk! (persze jöhet a haverod is.....de a haverod haverja azért inkább már ne.....)
Menü: Halászlé, csúsza és ha minden igaz pörkölt...... (ebből a halászlé és a csúsza van lebeszélve)
Költségek: a teljes költséget annyi részre dobjuk szét ahányan leszünk......(szerintem max 2000ft/fő)
Mivel összejövünk jelenleg a Gs póló Project futt!
ára: 1200ft/db
Pólómesterrel gyártatjuk ezt a pólót is (Ő csinálta az 52db AKMT-s pólót) - így a minőség garantált,mivel az AKMT pólómat már egypárszor kimostam.....
A rendeléshez azonban minimum 10db kell!
Igy a fórumban (fenti link) vagy itt mailben adhatod le a rendelésed.
A PROJECT a közeli idő miatt pénteken este zárul!
Addig kell rendelned és utalnod!
(mivel nem biztos hogy beérkezik a pénz, így megelégszek annyival hogy a befizetést igazoló papirt fényképezd le és küld el nekem mailben)
Ami kell!
1., a rendelés leadása - + méret! (pl: Blue - 2db - XXXL)
Ha több méret kell akkor értelemszerűen: Blue - 3db - S, M, XXXL
2., a rendelésed csak akkor érvényes ha beérkezik a pénz a számlámra!
Nem szabályozhatom be az olyan ember rendelését akivel eddig nem találkoztam.......és sajnos mindig van 1-2 emberke aki nem vagy későn fizet.......nekem sajnos nincs erre külön tőkém hogy benne álljon a pénzem a pólókba.
A pénzed utald vagy fizesd be:
11773425-30624746-00000000
OTP
Udvarhelyi Zoltán
Számlaszámra.......
Ha bemész egy OTP-be és befizeted, vagy OTP-n keresztül utalod át, akkor az nálam van kb 1 perc alatt....erről Én kapok egy SMS-t......amit a fórumban a listánál igazolok vissza amint gép elé kerülök.
Ha bejött mindenkitől a pénz, akkor leadom a rendelést és egyben utalom el a vételárat.
Pólómester legyártja, postázza, Én pedig elviszem Bajára, vagy ha nem tudsz eljönni akkor elpostázom neked (ezesetben utalj plusz 1000ft-ot a postára is - és add meg a neved, cimed - a maradék pénzt visszautalom....de nem tudom mennyi a posta pontosan)
Jelenleg még 4db póló kell a minimum rendeléshez
Csikó 2db = ? - ? (2400ft) - várom a pénzt
Dzsoki 2db = L - M (2400ft) - várom a pénzt
Blue 1db = 2db XXXL (2400ft) - beérkezet
Szóval a határidő péntek 18:00 (igy pénteken elküldöm a rendelést, a jövő héten legyártják, péntekre (remélhetőleg) nálam van - vasárnap visszem....
Mivel általában mindig akad sajnos 1-2 ismeretlen ember így a pólórendelés csak akkor AKTUÁLIS amint beérkezik a pénz......Sajnos nem tudok mint kezdeni M-L-es pólókkal a szekrényemben - igy előre kell fizetni...
Szóval aki rendelni akar az utalja át a póló árát (1200ft) a számlámra: 11773425-30624746 MEGJYGZÉSBE irjátok be az NICK neveteket! Hisz ugy tudom azonositani kitől jött
Az átutalás - ha OTP-be fizetsz be kb 1 perc - amiről nekem SMS érkezik.
Ezt ahogy gép elé kerülök beirom ide hogy "OK megjött"......
Ha összejön a 10db póló akkor elküldöm Pólómesternek a rendelést és a pénzt - és amint kész van ő postáza nekem. (az AKMT-s pólókkal is igy volt, csak ott ugye 50db volt rendelve:-)
Ha gyorsak vagytok (még ugye kell 5db póló) akkor ledumálom vele hogy jövő hét péntekre legyen nálam a cucc - igy vasárnap tudom majd vinni..........
Ez valós! Bár Én nem tapasztalatam ennyire káoszt...
Az tény hogy 3-4000nél járkálva kicsit kómótos lesz a gép..... kicsit oda kell neki lépni és utána jobban pörögnek az események....és jobb a teljesítményleadás is....
Pólónál légyszives méretet is írjatok! mert ugye a név kevés.....
Ha minden igaz ez amcsi számozás, tehát nekem XXXL-es van, és lóg (bár Én ezt szeretem).....
Szóval akinek L-es kell, lehet hogy jó az M-es is..... (bár inkább nagyobb legyen mint kicsi....
Na most a relét azt megkaptam, megmondták, hogy hol van. 2db műanyag kárpittartót kellett kivenni, ott volt mögötte a relé. Ezután 1db csatlakozót lehúzni, az új relébe beledugni és voilá!
Az elosztófedél csere már tovább tartott, mert nehezebb elérni, fránya motorház elég nagyra sikerült, sem elölről, sem oldalról nem könnyű elérni. 2db rugókapocs vagy mi tartotta, azt lepattintottam, a sorrendre figyelve átdugtam a kábeleket. A rotor csere is igen bonyolult volt, fel kellett húzni, és lejött, új rotor ugyanoda be, fedél vissza, kész. Illetve remélem, hogy kész, ma csekkolom, hogy van-e szikra, vagy nincs. Ezt már meg kellet kérdeznem, hogy szokták.
Lehet, hogy GS-t szerelni sem bonyolultabb, csak még nem próbáltam, és nem vagyok egy Hűbelebalázs
A GS karbit nem ismerem, de elvileg olyan, mint az MZ (pl) , csak jóval komplikáltabb. Ezért gondoltam arra, hogy az úszó esetleg felakadt, nem zár, ezért túlfolyt. MZ-vel jártam így, ott a karbi kocogtatás hatásos gyógymód volt.
Nekem is gyanús, hogy sok a benzin, de most mitől? Nekem a benzincsap alul ON, balra (előre), RES, felfelé PRI. Reggel lefelé állt, aztán a bööö-öö-öö-ö-ö-nél áttekertem előre (RES). Akkor jó lett. Aztán annyi. Amúgy ha nem a dugóban araszolok, akkor eléri a 4000-et is, ha meg zöldet kapok, akkor 10-ig is fölmegy, szeretek gyorsulni... De hosszabb távon akkor tényleg 4000 fölött fogom tartani, legalábbis így a hétköznapi használatban, ugye autónál is gáz a városi használat, időnként azt is meg kell járatni, gondolom akkor itt is ez a helyzet.
Gondolkodtam rajta, de van ott egy szigetelés amit nem akartam, hogy kikezdjen. és a gyári utmutató is így írta. Úgy voltam vele, hogy összerakom így,megnézem, oszt eldöntöm. Élőben nem rossz. meg a tartó így is hosszabb mint a lámpatartó, tehát kilógna (bár ezt is lehet orvosolni). Egyébkét ez még nem végleges. Csak habzott a szám már hogy fönt legyen. Aztán meg rám sötétedett. Tehát még lehet, hogy berakom mögé.
esSO ne haragudj de én sajnos hetero vagyok! Hízelgő a felajánlás, de az én nyakamat, már más nyalogatja.
Esetleg nem az állandóan folyós állásba tekerted? Így több folyt, mint amit eléget! Bár az úszónak elvileg akkor is zárni kellene.
Csap lefelé: normál
felfelé:tartalék
hátra :szabadfolyás /legalábbis az anyémen
Attól nem folyik túl a karbi, ha a gyertya szar. Mert itt az történt. Valami miatt túlfolyt a benya a karbiban, ezért a felesleg a túlfolyón távozott. Ezért fulladhat is, hisz túl sok naftát kap, nem bírja elégetni. Lehet, hogy elég csak picit megkocogtatni a karbit, hogy visszaálljon a rend.
A 3000-es fordulat hosszútávon tényleg kevés. Néha meg kell hajtani.
hbali, nyalom a nyakad!
Már tudom, miért választottál új szakmát!
Hogy raktad fel azt a k...va plexit?
A plexitartó vas konzolt be kell dugni a lámpa és a lámpatartó közé!Így hogy néz ki?
Nekem volt valami hasonló. Az oktatóm azt mondta, hogy teleköpte a gyertyát. Túl sokat volt alacsony fordulton használva, és ki kell égetni. A gumikupakos cső meg tudtommal a karburátor túlfolyója. Pár órát mentem magasabb fordulaton, és helyreállt a moci. Azóta ha utazom, akkor 4-6000 közt tartom a fordulatszámot.
Lehet hogy túlságosan világos helyeken voltunk, és azért nem láttam? Bár a Hármashatár-hegyen már ragyogott ez meg az, csak ott nem találtam semmi ésszerű kompozíciót...:) Miért nem jöttél velünk!? Úgyis ott mentünk keresztül Szigetszentmiklóson . Meg gép is volt nálam
Gs 500 FANKLUB póló!
részletek a : http://www.sportmotor.hu/motor... fórumban is olvashatóak
a lényeg!:
Az AKMT-s pólók bizonyitottak (nekem eddig kb 8x voltak kimosva és KIRÁLY)
2007-04-29-én VASÁRNAP Bajai Gs500 találkozó lesz Teddy főszervezésében!
MINDEN GS500 motorost szeretettel várunk! (persze jöhet a haverod is.....de a haverod haverja azért inkább már ne.....)
Menü: Halászlé, csúsza és ha minden igaz pörkölt...... (ebből a halászlé és a csúsza van lebeszélve)
Költségek: a teljes költséget annyi részre dobjuk szét ahányan leszünk......(szerintem max 2000ft/fő)
Mivel összejövünk jelenleg a Gs póló Project futt!
ára: 1200ft/db
Pólómesterrel gyártatjuk ezt a pólót is (Ő csinálta az 52db AKMT-s pólót) - így a minőség garantált,mivel az AKMT pólómat már egypárszor kimostam.....
A rendeléshez azonban minimum 10db kell!
Igy a fórumban (fenti link) vagy itt mailben adhatod le a rendelésed.
A PROJECT a közeli idő miatt pénteken este zárul!
Addig kell rendelned és utalnod!
(mivel nem biztos hogy beérkezik a pénz, így megelégszek annyival hogy a befizetést igazoló papirt fényképezd le és küld el nekem mailben)
Ami kell!
1., a rendelés leadása - + méret! (pl: Blue - 2db - XXXL)
Ha több méret kell akkor értelemszerűen: Blue - 3db - S, M, XXXL
2., a rendelésed csak akkor érvényes ha beérkezik a pénz a számlámra!
Nem szabályozhatom be az olyan ember rendelését akivel eddig nem találkoztam.......és sajnos mindig van 1-2 emberke aki nem vagy későn fizet.......nekem sajnos nincs erre külön tőkém hogy benne álljon a pénzem a pólókba.
A pénzed utald vagy fizesd be:
11773425-30624746-00000000
OTP
Udvarhelyi Zoltán
Számlaszámra.......
Ha bemész egy OTP-be és befizeted, vagy OTP-n keresztül utalod át, akkor az nálam van kb 1 perc alatt....erről Én kapok egy SMS-t......amit a fórumban a listánál igazolok vissza amint gép elé kerülök.
Ha bejött mindenkitől a pénz, akkor leadom a rendelést és egyben utalom el a vételárat.
Pólómester legyártja, postázza, Én pedig elviszem Bajára, vagy ha nem tudsz eljönni akkor elpostázom neked (ezesetben utalj plusz 1000ft-ot a postára is - és add meg a neved, cimed - a maradék pénzt visszautalom....de nem tudom mennyi a posta pontosan)
Jelenleg még 4db póló kell a minimum rendeléshez
Csikó 2db = ? - ? (2400ft) - várom a pénzt
Dzsoki 2db = L - M (2400ft) - várom a pénzt
Blue 1db = 2db XXXL (2400ft) - beérkezet
Szóval a határidő péntek 18:00 (igy pénteken elküldöm a rendelést, a jövő héten legyártják, péntekre (remélhetőleg) nálam van - vasárnap visszem....