Mivel utalni Én is csak hétfőn vagy kedden tudok majd - igy ha jó neked akkor utald hétfőn a pénzt.....(hiszen ha befizeted az OTPSBE akkor 1 perc alatt nálam van....
A rendelét kell leadni nálam péntek estig!
A pénz KEDD estig kell hogy beérkezzen (mivel 1-2 bank esetében az átutalás 1-2 nap)
Mivel specc téged ismerlek személyesen is igy neked ha sürgős lenne akkor megtudom előlegezni a saját pénzemből.......(nem 1200ft hiányzik a kaszámból:-)
Azt vagy utalod később (a jövő héten) vagy vasárnap odaadod....
Persze egy egyedi ajánlat:-))) Anyim nincs hogy mindenkinek meglelőlegezzem:-)
én tolonganék, de most már mínuszban vagyok. jövő héttől jó lenne, de az meg már késő...
nemtom még. péntekig valszeg kiderül nekem 70%, hogy kell majd 1 xl. péntekig mindenképpen megmondom...
addig még, hányok, meg vetek...
Az 1200ft.os ár csak a fekete póló és hátul a név esetén érvényes!
Nekünk az AKMT-s pólónál 50db rendelése esetén lett 1440ft/db!
Neves pólónál 10db valami 2400-2500ft lenne......és ebből jön le az ár - minnél nagyobb a rendelés......
25db esetében már csak 1800ft....és így tovább.....
Ez tényleg jó ötlet Engem máris érdekel:)
HA esetleg eljutsz a konkrét elhatározáshoz, örülnék ha feldobnád itt is, hogy csatlakozhassunk majd Az utakat majd addigra befótozzuk, hogy ne legyenek olyan sz.rok..
Nem biztos- de hallotam már olyat is hogy szétszakadt a gumid a karbiban (ez tartja a gáztolattyút)
Szóval ebből kiindulva szerintem a karbi környékén kell keresni már a gondot
Meg is jött a válasz: (írtam neki a túrával kapcsolatban és a pólókkal - mert ugye Csikó és Én is reméltük hogy ott lesz a bivalyoknál)
"Hali,
igen, későn vettem észre, - mert ez tényleg HKG volt - de dolgoztam is hétvégén.
Sajnos az elkövetkezendő hónapokban - mivel erősen pólószezon van - minden hétvégén (is) melózok. :((
Ha hétfőn megkapom a méreteket, akkor szerdán tudom postázni a pólókat.
Na sikerült eljuttatnom a melóhelyre a gépet, rendes volt tőle, hogy legalább az emelkedőkön felhozott, 4000-5000 között tartva a fordulatszámot, de aztán szépen leállt az egyik, majd a másik henger is. És szépen csöpög a túlfolyón a benya, amikor visszamentem érte, volt egy kis folt alatta, és amikor beindítotam, akkor lett egy másik. A gyertyák fekete színűek amúgy. Elkeserítő... A kocogtatást megpróbálom meló után, hátha bejön.
Balival együtt ha visszajelez, akkor már 7db van...már csak 3 kell:-)))) a minimumhoz