Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:-)

Balival együtt ha visszajelez, akkor már 7db van...már csak 3 kell:-)))) a minimumhoz
Bali!

Mivel utalni Én is csak hétfőn vagy kedden tudok majd - igy ha jó neked akkor utald hétfőn a pénzt.....(hiszen ha befizeted az OTPSBE akkor 1 perc alatt nálam van....
A rendelét kell leadni nálam péntek estig!
A pénz KEDD estig kell hogy beérkezzen (mivel 1-2 bank esetében az átutalás 1-2 nap)

Mivel specc téged ismerlek személyesen is igy neked ha sürgős lenne akkor megtudom előlegezni a saját pénzemből.......(nem 1200ft hiányzik a kaszámból:-)
Azt vagy utalod később (a jövő héten) vagy vasárnap odaadod....

Persze egy egyedi ajánlat:-))) Anyim nincs hogy mindenkinek meglelőlegezzem:-)
Akkor megcsináltatom itt. Olyan nincs, hogy nincs póló
én tolonganék, de most már mínuszban vagyok. jövő héttől jó lenne, de az meg már késő...
nemtom még. péntekig valszeg kiderül nekem 70%, hogy kell majd 1 xl. péntekig mindenképpen megmondom...
addig még, hányok, meg vetek...
Csikó!

Azt lehet hogy még sima se lesz - hisz mint láttod nem tolonganak érte:-))))))
KIRÁLY:-))))
Bár ez még ugye a 4 hengeres GS......
Nem mondom!
A régi vasak is tudják a dolgukat:-)))) hiszen a 4 hengeres Gs nem mai gyerek......
Ez egy fogalommá vált amit az AKMT talált ki:-))))
A fogalom pedig szabadon használható:-)))
NEm!

Az 1200ft.os ár csak a fekete póló és hátul a név esetén érvényes!
Nekünk az AKMT-s pólónál 50db rendelése esetén lett 1440ft/db!

Neves pólónál 10db valami 2400-2500ft lenne......és ebből jön le az ár - minnél nagyobb a rendelés......
25db esetében már csak 1800ft....és így tovább.....
Ezt találtam itt:
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmoto
r.hu/motor...

mire nem jó szerencsétlen GS... Bár ez valami tákolt szörny lehet inkább...
Ha Blue meglátja sírvafakad a tuti
Ezért már ÉRDEMES volt kimászni a puha-meleg ágyikóból!
Ma sem keltem fel hiába.
aham...
Blue szokta használni, és kölcsönloptam az engdélye nélkül!
Hirtelen Kigondolt Gurulások?
Először azt gondoltam nem fetem fel műveletlenségem, de úgy gondolom talán nem leszek kiközősítve:
Mi az a HKG?
ok, hogy van bontott, de mi a garancia arra, hogy jó is.
Vszeg HKG lesz részemről....
Amennyiben mégsem, feldobom itt, oszt megyünk a fóóótozott utakon.
Hali!

A két db póló tuti, egy L és egy XL. Pénz (ha időben hazaérek a D kategóriás rutinvizsgáról Z.egerszegről) még ma megy. Legkésőbb holnap.

Ugyi ezen is van/lesz név elöl?

(Így pólóval együtt egyre csábítóbb Baja.....................)
www.racsidepo.com!

vedd fel msnre: racsidepo@invitel.hu ---- szerintem itt lesz!
Sziasztok

Tegnap motoroztam egyet, és kiderült az olajfolyás oka, a hátsó lengővilla elején.

Teljes tisztitás után, 100 km után megálltam, gondoltam megnézem mi a helyzet, a lengéscsillapitó nyomja ki az olajat, de úgy rendesen.

Kerestem a neten hol lehetne venni, vagy legalább az árakról tájékozodni, de nem találtam semmit.

Ha valaki tud valami infót azt megköszönném.

Üdv
Viktor
"écakai mocizásosfényképezős túrácska"

Ez tényleg jó ötlet Engem máris érdekel:)
HA esetleg eljutsz a konkrét elhatározáshoz, örülnék ha feldobnád itt is, hogy csatlakozhassunk majd Az utakat majd addigra befótozzuk, hogy ne legyenek olyan sz.rok..
File danke sőne:-))))
A gyertyáidnak semmi köze a karburátorod csöpögéséhez! Lehet hogy felakadt az úszód vagy valamelyik fúvókád van eltömődve.

Blue: Ma feladattam mutterral a cd-t!
Fekete = túl sok a benzin.....

Nem biztos- de hallotam már olyat is hogy szétszakadt a gumid a karbiban (ez tartja a gáztolattyút)
Szóval ebből kiindulva szerintem a karbi környékén kell keresni már a gondot
Meg is jött a válasz: (írtam neki a túrával kapcsolatban és a pólókkal - mert ugye Csikó és Én is reméltük hogy ott lesz a bivalyoknál)

"Hali,
igen, későn vettem észre, - mert ez tényleg HKG volt - de dolgoztam is hétvégén.
Sajnos az elkövetkezendő hónapokban - mivel erősen pólószezon van - minden hétvégén (is) melózok. :((
Ha hétfőn megkapom a méreteket, akkor szerdán tudom postázni a pólókat.

Üdv.: Biró András - Pólómester"
Na sikerült eljuttatnom a melóhelyre a gépet, rendes volt tőle, hogy legalább az emelkedőkön felhozott, 4000-5000 között tartva a fordulatszámot, de aztán szépen leállt az egyik, majd a másik henger is. És szépen csöpög a túlfolyón a benya, amikor visszamentem érte, volt egy kis folt alatta, és amikor beindítotam, akkor lett egy másik. A gyertyák fekete színűek amúgy. Elkeserítő... A kocogtatást megpróbálom meló után, hátha bejön.