Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA! amugy nem igazán nyil egyenes az út:-) hiszen átmész a hegyeken.....igy kanyarok, alagutak.......kanyarok az alagutakban......szóval nem anyira unalmas mint pl. az M1-es vagy az M5-ös.....

Plusz sok kis "megállósziget" van kiépitve igy akár még fényképezni is lehet a viaduktokat, hidakat, alagutakat......vagy épp a hegyeket!
GYANUSAN sokat engedsz az árból
Mikor gépből van?
Nem ismerem a hátteret (kompatibilis e egy régi egy újal) de 10 ropi IGEN baráti ár!
No igen a gond az eső:-)))
MI Baltonlelléről indultunk 7:30-kor és délután 18-ra értünk Pulában.....
Nagykanizsától SZAKADÓ esőben egészen Opátiáig... (sacc 35km....)
Senkinek nem kívánom!

Tehát a kb. 520km-ert tettük meg 10,5 óra alatt.....

Hazafelé napsütésben (50 fok melegben:-), Lázasan, betegen jöttem haza.......
11-kor indultunk Gyöngyhalász cimbimmel és Én 18:30-környékén már itthon voltam.....
Vagyis a 670km-ert lenyomtam 7,5 óra alatt.....

Ennyit számít hogy esik e vagy isszák:-)))
Nem gond eltolhatjuk. Az ár meg mondjuk max a bontóban mondott ár fele. (Amit nem tudok mennyi, egy tizesért odaadom, de ha a bontóban olcsóbb mint 20 rugó, akkor annak a fele az ár). Szerintem így elég korrekt, jó lesz így?
kösz az infót, megszívlelem, bár a lényeg az lenne hogy a tengerig leérjünk
egy nap alatt, sztem főúton is bevállalható és akkor izgalmasabb no meg nem kell
órákon át a kormányba kapaszkodni egy nyíl egyenes úton! :-))
a végcél egyébként losinj lenne, pulai félsziget már megvolt egy párszor, igaz autóval.
amit a homokköves útrol írtál az elég rosszul hangzik, remélem megússzuk eső nélkül!
Rijeka-Opátia felejtős!

Ha szép részre akarsz menni akkor KRK-sziget.....a tengerparton lefelé délnek.........vagy az Isztriai félsziget........ (persze át az UCKA alaguton:-))))
KIRÁLY érzés..........
Nem vagyok félős, de mikor 90-nel nyomod és lement egy mp3-as száma füledben és még mindig nem vagy a végén - hát fura érzés:-))))) (majdnem 6km hosszú alagút)

Ott pedig?
Rovinj - KÖTELEZŐ megálló!
Pula
Brijoni szigetek
Koromancho Öböl (ha nővel mész itt még action is lehet a tengerparton:-) mivel a kutya nem jár arra:-)))
JA!

AZ EURÓT 2005-ben a kukába dobták! a legtöbb helyen nem, vagy nem szívesen fogadták el tölünk....
Pénzt a tengerparton KIRÁLYUL váltanak!
Idehaza volt anno 37 ft 1 Kuna....
Lent Premanturában (ez egy csodál üdülőfalu Pula melett) már csak 26 ft-ot kért a helyi EXchange......

A bankkártáykkat a legtöbb helyen elfogadják (de csak a dombornyomot mintást ugyebár)
Ha pénzt veszel ki - azt is jobban számolják idehaza a bankok....

Merre mennél amugy?
1., Mellékútakon a tempó nem haladós......főleg ha bekapsz 1-2 kamiont.......
2., Sok helyen fehér mészkőves az út .....és csúszik mint ÁLLAT:-)
3., Tengerpart: ÜBERFRANKÓ! De csúszik mint állat - szóval ahol fehér, világos szürke az út ott 4x követési távolságot hagyj!
Én majdnem felmásztam Pulában 1-2 kocsira......mert pici fékre is blokkolt a kerék......
4., ha esik 5 csepp eső - NE INDULJ SEHOVA! Akkor nem csúszik hanem olyan mint ha egy Hayabusával mennél ki a jégpályára! Bringások taknyoltak akkorákat mint ÁLLAT:-)
Ilyenkor nem fura - ha a fehér cucc átmegy ZÖLDesbe.......
Kocsival is gáz!
Én 2005-ben Pulából 2 óra alatt jutottam ki, mert 2km-ként volt helyszinelés....és az összes kocsi (szarrátört kocsi) magyar volt....... Idehaza ilyen útszakaszt Én még nem láttam......vagyis egy MAGYAR nem tudja milyen az ha valami TAKONY......

- A helyiek nyomják neki - akár bukó nélkül is (főleg a nagy robogósok...)
- Ha elkapod a Borát - akkor jobb ha a szálláson maradsz......de szakadékos részre NE MENJ!
Olyan oldalszelet kaphatsz be, hogy a kőkemény túrások is majd betojtak tőlünk.....KOMOLY kis szellő!
- Mivel kiakarod kerülni a pályát az erdőben mész...ha kiugrik eléd egy MACIKA......no ezügyben kérdezd ZOMBI barátomat......elé kiugrott.......

Én azt javaslom hogy "ne szaroz".......
A tengerpartig (Opátia) végig pálya van.......
A díjszabást megtalálod a neten is: http://www.hac.hr
Letenye - Opátia közt kint vannak a KM tábláék.... NO annak ne higyj! mert mész....... 220km Opátia.....azt mész........280km Opátia.......azt mész.....120km Opátia......azt mész....190km Opátia:-)))

Vagyis ha nem akarod tolni a gépet akkor LETENYÉN tankolj FULLRA ls Utána Zagrab előtt van egy OMW, vagy SHELL..... utána a pályán már csak 1db Totál kút van szt hiszem - DE AZ IS CSAK LEFELÉ!
Szóval benzinügyben gázos a téma! Erre nagyon figyelj!
Főlősleges, hiszen a pénz megjött - és ugyebár miért kellene?
Melelsleg csak Te rendeltél 1db-ot:-))))
Pedig mondtam a csajnak írja be a közleménybe az adatot, ugylátszik valamit elbénázott.

Majd este elküldöm mailban a befizető csekket.
Sziasztok,

Horvát tengerpartra mennék és érdeklődnék hogy kinek milyen tapasztasztalata van motoros szemszögből?! Autópályát hanyagolnám hogy több legyen a látnivaló. :-)

köszi és üdv
üdv!

nagyon tetszik a film, a zene alatta pedig tuti!

heinrich
Szió!

2x jártam már arra, mindannyiszor mocival. Sokfelé voltunk, szívesen segítek összeállítani egy hétnyi látnivalót! Gyönyörű, és az utak sem olyan vészesek.!

nyusz
Jelenleg a lista:
GS500 FANKLUB rendelések:

RENDEZVE:
ERIK64 XL + ANI64 S
CSIKÓ - XL + VICKY - L
DZSOKI - L + ZSUZSI - M
BLUE de VIL - XXXL (2db) + 2db sapka
GOLIAT - L
N.Tibi - XXL + N. Tibiné - L
B.VIKTOR - XXL

HBali - XL
1200ft - várom a pénzt (megelőlegezem)

AKMT-s rendelések:

Kata - 2db sapka
Kata - 2db póló....(mi a név? mi a méret?)
3400ft - várom a pénzt

Zümi - M
egy név nélküli sima - L
2400ft - várom a pénzt

Fefe - Basebalsapka (érvényes még?)
500 EURÓ:-)

Bandit Zsolt - XXXL
+1 baseball sapi
1900ft - várom a pénzt
Amugy ez jött SMS-be:

...4746 Szamla (070419) PÉNZTaRI KÉSZPÉNZBEFIZETÉS:+1.200,-HUF; Egy:"az egyenlegem"-HUF; OTPdirekt

Csikótól:
...4746 Szamla (070419) aTUTALaS:+2.400,-HUF; Közl:CSIKo HU; Partner:ROZGONYI TAMaS ÉS NEJE; Egy:"az egyenlegem"-HUF; OTPdirekt
Már akinek, immáron 2.5 éve boldogan élek OTP nélkül.
Annyira jó, hogy nem kell fizetnem azért, hogy fevegyem a saját pénzemet az automatából. Oké, csak egy hónapban 3*, de az elég.
És sorba sem kell állnom 5 percnél többet.
Én a sárga banknál vagyok, de leht, hogy mind1, csak ne OTP legyen.
44mb vidi

N.Tibi videjója:-)
Ezért mondom hogy BEFIZETÉS:-))))

IGAZ! ekkor sorba kell álni, és eleve be kell menni egy OTP fiókba......
Szia Blue

Én fizettem be a pénzt. 1200 Ft.
Azt mondta a csaj odairja a közleménybe (b-viktor póló), és ezt te megkapod sms-ben.

Tanulság: ha utalsz számláról számlára az 200 Ft. , ha befizeted a bankban a számlára az ingyen van.
Jelenleg a lista:
GS500 FANKLUB rendelések:

ERIK64 XL + ANI64 S
2400 utalva

CSIKÓ - XL
VICKY - L
2400ft- várom a pénzt

DZSOKI - L
ZSUSZI - M
2400ft+Posta (FIZETVE)

BLUE de VIL - XXXL (2db)
2db sapka
3400ft - (fizetve)

HBali - XL
1200ft - várom a pénzt (megelőlegezem)

GOLIAT - L
1200ft - (fizetve)

N.Tibi - XXL
N. Tibiné - L
2400ft - ( fizetve)

B.VIKTOR - XXL
1200ft - várom a pénzt,

AKMT-s rendelések:

Kata - 2db sapka
Kata - 2db póló....(mi a név? mi a méret?)
3400ft - várom a pénzt

Zümi - M
egy név nélküli sima - L
2400ft - várom a pénzt

Fefe - Basebalsapka (érvényes még?)
500 EURÓ:-)

Bandit Zsolt - XXXL
+1 baseball sapi
1900ft - várom a pénzt
8:33- valaki befizetett 1200ft-ot........ KI volt?
8:47- Csikótól megjött a pénz
Itt a fő lista! Pólómesternek INNEN küldöm majd el:
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
TUDOM:-))))
Majd javítom:-)
Jó reggelt!

OK! Maradjunk akkor a Szolvákiánál. Ha Neked nem gond, úgy jó lesz nekem. (Mire elolvastalak, addigra elment az utalás a postaköltséggel együtt. Majd 5-én lerendezzük.)

Ja! Az M-es rendelésem nevét valszeg elütötted, helyesen: Zsuzsi (Csak azért szólok, nehogy a Pólómesterhez is így menjen.)
Szia

A lényeg, hogy ne jöjjön belőle az olaj.

Megdumálhatjuk, de most anyagilag nulla, a motor miatt, kicsit toljuk el az üzletet, de ha közben el tudod adni, nincs harag.

Ára?