Blue! Régen én majdnem mindig kocsival mentem (a jugo háborus időben is) az elmult 15 évben viszont busszal mert eddig 3-an egy hét 100.asba került (volt ugy hogy 2 hetet voltunk majdnem ugyanannyiért. Kocsival /mocival az ut majdnem annyi. (Én meg sajna tul gazdasági kérdésként nézem a dolgokat.)
Nem csak benzin van hanem autopályadijak is .Bulgáriába is pedig nincs is autopály (legalább is eddig nem volt arra) Makedoniát ki kell kerülni mert a vizum 100 Dolcsi. A mocit persze sehol egy percree nem hagyhatod egyedül ez evidens ugye? Mire leérsz olyan fáradt leszel hogy egy napra nem is fogsz emlékezni.Ha itthon szervezed a szállást olcsón meguszhatod, lent egyénileg nem lesz olcsó és a kemping ugyan annyiba kerül mint egy olcsó apartman. na nem is folytatom.
Egyébként nem csak robogót lehet kölcsönözni (az a Tyfun egyébként 2 személlyel simán ment 75-öt! és 10-15 EUR volt per nap)
Na ez az ami miatt különbözünk....
Engem ugymond "megérint" az a 3000 éves kő (amugy csak 2487 éve volt a csata:-)
A másik fele hogy még soha nem voltam Görögbe.....és olaszba se, németbe se, és messzebb se.....
A harmadik - MOTOROS TÚRA! mond neked valamit?:-)))
Tényleg MELEGEN tudom ajánlani hogy gurulj le egy Magyarország túrát.......és akkor megtudod mi a szopás és mi az az élvezet ami a túramotorosokat izgatja.....
Én l se tudnám képzelni hogy repülgessek, azt ott egy robogóval császkáljak.....
Ha megyek akkor az a saját vassal lesz:-)
2 nap le - 2 nap vissza....lent meg egy 4-5 nap......
Amgy Én is egy hasonló témában fogok vadászni....
Delphi, Athén, hegyek, tenger, meg az összes ami az útközben akad:-)
Hiszen ha megyek akkor nem csak oda megyek.....
Néztem a progimmal......Adony - Athén 3000.....
Szóval egy laza 3500-4000km-es túra lenne......10 napra (ebből ugye a le és a haza kapásból 2600 - szóval a maradék 5 napon 1-200km-es csillagtúra lenne.....)
Persze most a kezem még a bilibe lóg:-))) hisz csak a benzin lenne legalább 80.000....a szállás sacc....kaja sacc.....szóval egy 200.000-ba lenne legalább......ugy hogy ne a bogarakkal álmodjak:-)
Blue! én több mint 4 évet voltam Görögországban! Hidd el azt nem érdemes megnézni, max 5 percre.
DE rengeteg más dolog van pl Delfoi, Athen, Olimpia, Mistra, Epidarius és a tenger. Romokból 3-4-et megnézel, de több hozzá a mese mint a látnivaló, de azok legalább 3 ezer éves kövek!
Jobbna jársz ha lemész valami csoporttal ocsóért és bérelsz mocit. Tavaj elött voltan utoljára, ez éppen tura az Olimposz hegyre
No nekem meg mozgalmas délutánom volt:-)))
Megnéztem a 300-at:-) KIRÁLY FILM! AKI szereti a történelmet (némi átfedéssel) és tetszet neki a Tórja, annak ez kötelező! ISZONYAT jó film! Igaz kicsit véres
Épp ezért már ki is van ötölve a 2008-as NAGY NYÁRI TÚRÁM:-)))) Biza megyek Görögbe......a Termopülai-szoroshoz.
Anno olvastam valahol hogy a csata helyszinén áll egy emléktábla.....ezt biza meg kell néznem! és csak 2500km oda-vissza.......
A másik....
A film után rám szakadt a 2 lányka igy kerteztünk egyet- na meg mivel olajos a bakancsom igy takaritsunk......
Ilyen volt a dekni alatt........és ilyen lett....... folyamatban képekkel........
3-as! (Csikó, Hápi, Tibi)
Minden OK volt a DVD-vel? mámint lejátszott mindent?
Az AUDIO_TS könyvtárban ott vannak a nyers anyagok is- ha kellene egy fénykép vagy egy vidi
Passz....linuxot egyszer tettem a gépemre....azt kb 10 percig volt fent.....
Sajna....Én már csak ilyen windózós gyerek vagyok.....ezt szoktam meg.......
De a kódolással nincs gondom - mert az a legegyszerübb....hanem egy stdió progi.....ahol lehet szöveget, hangot, effeketet, stb...bevinni......
Ilyenre hasznáktam ugye az Unlead Videóstuidót.....ellenben az valamiért elmenti - de nem tudok belőle tovább dolgozni - mert ugye elcsúztatja a hangot.....
Kipróbáltam a VEGASt.....nekem nem indul el.......
A diri 5-ös KIRÁLY! csak ugye Trial verzió és meg ezért nem adok ki 80 dolcsit:-) (ráadásul idehaza ez nem 80 dolcsi)
Ha jó neked akkor csörögj rám és megmondom hogy nekem is az-é.......
Ellenben akkor Én is kérnék valamit....
Ha jösz lefelé tudnál nekem hozni egy légszürőt valamelyik bótból? (pl Motorradból 3999-ért)?
Természetesen kifiztem neked:-) és nem a "munakdíjjal":-)
Hát majd a szinkronhangom fog majd még sikert aratni:-))
Mert ugyanis elbeszélgettem egy másik tulokkal:-))))
A vidi éjjel kész is lett (mennyit szoptam:-)))
megszerváltam a sony vegetáriánus 6-os progit, de nekem nem müxik valamiért.....
Megszerváltam a cyberlink powerdiri 5-öst, de azt meg nem tudtam be"kódolni".....
Na mindegy.... a felvételek elejében 2-3 percig látszik csak a "nem regis változat" felirat.....
Mivel extrára megy fel így jelenleg még azt írja ki hogy 1óra 23 perc a feltöltés......
Én is motorral mennék Görögbe, hisz ez a lényege az egésznek az út.
Blue, a 5.-ei túrába bekapcsolodnék, Miskolctól Eperjesig, csak az első nap.
A deklid jól nézett ki, nekem is hasonló állapotban volt, a láncsprayt kiszedeni meg olyan mintha mézet szednék ki. Jó móka.