Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezügyben Pietnek van igaza....
A GS500F-nek sincs szerintem egy HŰDENAGY szélvédelme, hiszen elég alacsony a plexi.......de nagyobb és több mint a naked-nek....

A legközelebbi talin (29-e) lefelé menet esetleg kipróbálhatja aki akarja azt Én vasamat....
JÓÓÓÓ magas a plexi, de nincs is vele gondom - mig ugye a múlt héten írtam hogy nélküle igen szar érzés volt már a 80-an is:-))))
Szerintem a menetszelet két dolog befolyásolja: a moci burkolata és az üléspoziciója. Az F-é nyilván nem rossz de akkor is ugy ülsz rajta mint egy kifeszitett vitorla.
Egyébként ha megszokod akkor azért a nakeden is ki lehet birni a 130-140-et
Köszi mindkettőtöknek!
Sziasztok!

Kérdésem lenne,hogy az F-es GS meddig (km/h) biztosít kényelmes vezetést menetszél szempontjábol?Én egy sima GS-n tanultam és a tapasztalatom az,hogy 110 km/h felett
igen csak kapaszkodni kell.Szeretnék majd mocit venni,és engem is inkább a túrázgatás
érdekel mintsem a végsebesség.Most nagyon vacilálok a tervezett mocin mert van 4-5 db ami
tetszik.Ezekböl a GS 500 a legkissebb.(köbcentire+ teljesítményre)Viszont a legelérhetőbb
az árát tekintve.Egyre jobban tetszik belőle az F-es.Ha valakinek ilyen mocija van annak
megköszönném ha megosztaná velem a tapasztalatait.
Robee megelözött
Bódis itt egy link!

Blue! holnap feladom a lemezt, ma nem volt rá időm.
Üdv!

Kösz a tippet!
Nem tudod véletlenül, hogy lehet elérni a Bodist a Neten?
Blue! Bocs,hogy csak most válaszolok,elég húúúúzós hetem van. Természetesen minden ok. a lemezzel,mégegyszer köszi szépen!

Természetesen már elküldtem a jelölést az Oscart elbíráló bizottságnak!

Egyébként a mostani vidi is super! Szerintem fejlődsz! Már,ha van még hová!
Üdv
ha valaki venne sportdobot a gs-re akkor csak a bodist ajánlom mert
a müszakin is elfogadják legalábbis ma beszltem a müszakis faszival és ezt
modta hogy e betüs jelzésnek kell lenni rajta (a bodison van)
de jövö héten müszaki és kiderül
nem nosztor:nosztori
füred veszprém között,csopak felett van,kb 3-4 km kanyargós.
A gondolat ereje!

Még szerencse, h nem ijesztett halálra ilyen alkalmatosság!
Bocsánat a helytelen írásmódért!

Helyesen: faszállítás! Egy szó! Nem tom, mi módon került közé szünet
Szia Nyussz!

Örülök neki, hogy már jártál arra és tetszik az az út. Mellesleg tényleg szép.
Igazából erdészeti út, elvileg fasz állítás folyik rajta. Ez okozhat némi meglepetést egy kanyarból kijőve, csúnya látvány egy hatalmas teherautó hűtője 20 cm-ről!
Nem tudtak mit kezdeni a szabadságukkal, mert nem volt motorjuk!
Hol van Nosztor
Mit is akarok mondani.... a lényeg,hogy ez HÍR még a tengeren...., még az üveghegyen is túl!
Érdekes, hogy a kanadai unokatesóm is ezt a hírt linkelte be msn-en reggel, pedig ő nem is tudja mit jelent a nyuszikusz.
Amúgy nem széledtek szét, hanem "nyuszi ül a fűben-t" játszottak!
Mit szolsz hogy mik történnek a rokonaiddal az M1-en
Nagyobb demonstrációnak tekinthető a 5000fő mint a Kossuthtéren Csak ök nem összegyültek hanem szétszéledtek
Az gyönyörű út! Az én térképem amúgy azt írja, hogy csak hétköznaponként van lezárva a forgalom elől. Amúgy akármikor jártam arra soha nem volt semmi "akadály" az úttesten.
Ja, és az a "kis hegyi szakasz" kb 20 km hosszú, sacc 1000 db kanyarral.
A lezárás annyi, hogy kitesznek egy táblát, rajta felirat: AZ ÚT LEZÁRVA! Motorral kikerülhető
nosztori,csak rövid és nagyon sokan csapatnak ott.
bakonybél felé pár kanyar,de az nem szerpentin.
pécs és környéke.
Na azért látom téged is vonzanak a kanyarok! Azért én se ott töltöm a legtöbb motoros isőmet
Egyébként szerintem jobb mint a vidámpark,csak ez nem gyerekjáték