Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Világvége után jobbra.
Napsütésben, de hűvösben.
Évadnyitón?
Jó estét

Hol jártunk ma ?
Amúgy amit a találkán kábé 2x kezdtem el mesélni, de egyszer sem fejeződött be:
Szóval, amikor beírtam ide, hogy 18 éves lányokat keresek motorozásra, tankap szólt egy tanítványának és ő volt az, akivel most együtt voltam. Ha emlékeztek még válaszolt is, hogy ő 18 éves és szívesen jönne motorozni.
Ó azok a régi szép idők (fél éve). Sose csajoztam még be ilyen könnyen és ez is a GS-nek köszönhető.
Hmmm... elgondolkodtatsz. Nézelődöm picit náluk.
Kérdés: érdekelne valakit motoros szemüveg csoportos, közös rendelése?
http://www.zennioptical.com/ho...
egy darab 25 dollár, kb. 4900 Ft. lehet dioptriás is.
a postaköltség 10 dollár, akárhány termék esetén, de ha többen rendelünk, még ez is megoszlik.
én már kétszer is vettem tőlük normál dioptriás szemüveget, és kifogástalan.
Csk nem Dikó van a dologban?
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánok!
Ha valaki a Balatonnál jár lehet összefutunk. A világ legjobb pasijával /a fiammal/ gurulunk.
ok kösz szépen
Igen, csinál egy új dobot, a régit elvágja, az újat felteszi. A gyárit így műszakira vissza tudjuk tenni.
most a dob is ki van cserélve vagy mi az isten 30 ?
A Handó az a Péter. Egy kipugyártó kisiparos. GS-re 30 körüli összegért csinál, és fel is teszi.
Most vasorrú bakancs kellett, mert a szikla leesett a szivemről!
Így van! Bár sátor nem kell, de együtt motorolhat velünk.
nem kelt még el... pedig jó lenne ha valaki hétvégi motoros megvenné és becsben tartaná.. mert ha nálam marad, pár év és blokkfelújítás.. de az is lehet, hogy akkor A-tól Z-ig minden..és akkor lesz egy új motorom VALAKI VIGYE EL ÉS VIGYÁZZON RÁ

Mostanában nem valószínű, hogy felmotorozok Pestre (múthéten voltam..hiányzott is a fővárosi motorozás).. vagy a környékre, max májusban talán
El kelt már a motorod? Mikor motorozol Dunakeszi felé? :D
lol most csak rákell rakni azt a véget és kész? ilyen jó kis hangja lesz? az a gyári dob volt rajta ugye?mennyiért meg honnan szerváltatok ilyet :?
Nem mi, hanem ki ...
és akkor most mi az a a handó, nekem nem mond ez így sok mindent , ha leírnád mi hogy megköszönném
és akkor most mi az a a handó, nekem nem mond ez így sok mindent , ha mi hogy megköszönném
sajnos már elkelt a moci
114 500 km... 70 480 km volt benne amikor vettem.. ez lesz a harmadik szezon..
Felettébb örülné(n)nk!
Zsuzsi üdvözöl! Azé' ne bízd el magad!