A spórolást az is befolyásolja, ha akkor veszed meg a motort, amennyi idősen már nem sokat veszít az értékéből, mert a korábbi (esetleg az első) tulaj benyalta az árzuhanást az új motorja után 1+... évvel.
Az én motorom 2000-es évjárat, 2001-es forgalomba helyezéssel, és vásárláskor 12.500 km volt benne, ami valószínű, hogy nem valós (inkább a 40.000 a valós; átpörgették a km-számlálóját, de kutya baja a motornak), eladáskor viszont nem annyit bukok, mintha újonnan vettem volna.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Nem vitrin motor mint látni.. :D
Van amibe majd 73e km van. És elég fiatalon. Gondolom nagyban befolyásolja a futásteljesítményt az alacsony fenntarthatóság. Ezáltal több marad tényleges motorozásra.
üdv
Kobra
Amikor végre idedugtad az ormányod, még visszafogottabb voltál, mint általában! Azután tavaly többé nem is láttunk... Csak a hangod van Kiszcillag!
Idén másképp lesz?
Az én motorom 2000-es évjárat, 2001-es forgalomba helyezéssel, és vásárláskor 12.500 km volt benne, ami valószínű, hogy nem valós (inkább a 40.000 a valós; átpörgették a km-számlálóját, de kutya baja a motornak), eladáskor viszont nem annyit bukok, mintha újonnan vettem volna.