Sziasztok!
Milyen hangja van, hogyan áll le? Prüszköl/tüsszög, vagy mély hörgő hangja van 5 közelében? Ha megindul veled együtt (bár kétlem) és vissza engeded a gázt mit tesz? Kiveszed a légszűrőt és úgy mit csinál (rövid időre tedd!) Ezeket nézd meg, mindenképp, így kevés az infó. Gyújtástól kezdve, a karbin át minden baja lehet. A szinkron pedig alapjáraton érdekes, 5 közelében semmi szerepe nincs a pillangószeleped állásának... Alapjárat van?
Üdv!
a probléma túl egyszerű és kézenfekvő volt.
a levegőszűrő valószínűleg még a gyári, előző tulajok nemigen törődhettek vele. télen killett pucolva amenyire tudtuk de se novemberbe mikor megvettem se a multkori motorozásig nem pörgettem addig h feltűnjön szal nem csigázok senkit tovább, nem kapott levegőt azon a bizonyos fordulatszám fölött.
Egyelőre nincs sok folgalmam arról hogy mikortól meg merre lesz az évadnyitó úgyhogy még tájékozódom az AKMT-n. Meg még meglátjuk az idő is milyen lesz.
az évadnyitót én sajna ki kell hogy hagyjam, pont azon a héten fogok "melózni" Hortobágyon, és se időm se energiám nem lenne az alföldön 500 kmet letekerni.. főleg úgy h reggel 8tól éjfélig kell dolgozni
Egy sima karbi szinkron szerintem ide kevés, nekem is kellett csinálni szinkront, de ettől függetlenül előtte is elpörgött végig. Amennyire tudom, a szinkronnak inkább alapjárat közelében van nagyobb jelentősége, de nem akarok hülyeséget beszélni,annyira nem értek hozzá, csak úgy emlékszem, ezt mondták. Ilyen gondnál sajna szerintem érdemesebb kicsit gyűjtögetni, és elvinni egy maszekhoz, mert azért ha úgy nyúlunk komolyabban a karbihoz, hogy nem értünk hozzá, még nagyobb galibát tudunk csinálni. Persze tudom, a pénz nagyúr.
Hetek óta nem ültem motoron
Jövőhét csütörtökön megyek halasra motorral, aztán majd szerintem vasárnap évadnyitóra (bár ez még képlékeny), onnan tovább Kaposvárra.
Ha nem ír senki rá, az azt jelenti, hogy nem tudnak érdemben hozzászólni. Nem ír be 30 ember, hogy én sem, meg én sem. Ezt csak azért mondom, hogy ne hidd azt, hogy tojunk a gondodra.
Azért érdemes még várni kicsit, hátha mégis jelentkezik valaki.
..hogy a fene vinné el a szelet! majd fel borított, 100 kmen keresztül oldalba kaptam. Közben eszembe is jutott Teddy szegedről bajára viharbanmenős tortúrája, máris jobban éreztem magam, nekem mégse olyan rossz
"Sötét van...
Csak halk csörgés hallatszik, saját levegővételed, és szíved dübörgése...
szorító kényelmetlen érzés, ahogy kiegyenesedni próbálsz...
nem küzdesz ellene...
Előrehajolsz, fellélegzel, mélyet sóhajtasz, fény villan a szemed előtt, pillanatra elkápráztat és ujjad érintésére feldübörög a GÉP...
Bal lábad alatt csattan a váltó, az ember és a hatalmas tömeg együtt lendül előre. Combod közé szorítod a vibrálva reszkető lovadat, nyugtatóan suttogsz neki, ahogy gyorsításra ösztönzöd, máris lecsitul, ott van, ahol igazán otthon érzi magát, a sebesség mámorában.
Apró rezzenésekkel veszi a többi sebességet és a fáktól szegélyezett kanyargós, fekete aszfaltcsík egyre gyorsabban gördül tova alattatok az éjszakában...
Most kezdtek élni, ahogy az első kanyarhoz érve pillanatra mintha megtorpannátok, majd rázuhantok az ívre, gondolataid összesimulnak a ménnel, érzed amit ő érez, lüktető varázs, szédítő, émelyítő erő, ami öledet a nyeregbe préseli...
Látod, vagyis sejted, hogy a kanyar enyhül, jobb csuklód önkéntelenül rácsavar a markolatra,
táltosod ordítva szökken tovább, megvadulva győzni vágyva, maga mögé utasítva bárkit és bármit.
Mosolyogva hagyod zabolátlan csikódat tombolni, csak olykor fogod vissza, vigyázva rá.
Ez a Ti harcotok.
De nem egymás ellen, hanem egymás oldalán
ismét jövök a hülyeségemmel bocs mindenkitől
folytott gépem nem pörög 500 fölé, karbi tisztítást vagy szinkront csinált már valaki, (jelenleg nincs keretem szervízre)
találtam akmt.hu-n karbi tisztítást de az enyém az fehér műanyag fedelű karbis
a szinkron is érdekelne..néhány hónapja találtam egy oldalt ahol részletesen leírják de most nemsikerül rábukkanom
Nem kell csörögni.....
Ha minden ok akkor lehet egy randi az Annahegyi pihenőnél....az neked is, nekem is útba esik az M0-áson.....
De ezt megbeszéljük:-)
Amerre mentek: 58km
Adony felé meg (amerre Én mennék) : 53km
Szóval valóban nem éri meg.....az a 600pénz (ha jól tudom még nem emelték.....200moci, 200-200ember)
Ja, és még annyit, hogy így is tudunk talizni valahol a 0-áson. Rád csörgünk az induláskor, és Ti 10 perccel később indulhattok is. Így kb egyszerre érünk valami megbeszélt helyre az elkerülőn.
Az eredeti terv úgy volt, hogy kompozunk. De aztán rájöttünk, hogy teljesen felesleges pénzkidobás, hiszen távolságot nem rövidít, viszont elkérnek érte egy ezrest. És azt a potyolínós kávéd nem pótolja.
Milyen hangja van, hogyan áll le? Prüszköl/tüsszög, vagy mély hörgő hangja van 5 közelében? Ha megindul veled együtt (bár kétlem) és vissza engeded a gázt mit tesz? Kiveszed a légszűrőt és úgy mit csinál (rövid időre tedd!) Ezeket nézd meg, mindenképp, így kevés az infó. Gyújtástól kezdve, a karbin át minden baja lehet. A szinkron pedig alapjáraton érdekes, 5 közelében semmi szerepe nincs a pillangószeleped állásának... Alapjárat van?
Üdv!
a levegőszűrő valószínűleg még a gyári, előző tulajok nemigen törődhettek vele. télen killett pucolva amenyire tudtuk de se novemberbe mikor megvettem se a multkori motorozásig nem pörgettem addig h feltűnjön szal nem csigázok senkit tovább, nem kapott levegőt azon a bizonyos fordulatszám fölött.
Jövőhét csütörtökön megyek halasra motorral, aztán majd szerintem vasárnap évadnyitóra (bár ez még képlékeny), onnan tovább Kaposvárra.
Rég jártam erre , de elfoglalt voltam :
Azért érdemes még várni kicsit, hátha mégis jelentkezik valaki.
Csak halk csörgés hallatszik, saját levegővételed, és szíved dübörgése...
szorító kényelmetlen érzés, ahogy kiegyenesedni próbálsz...
nem küzdesz ellene...
Előrehajolsz, fellélegzel, mélyet sóhajtasz, fény villan a szemed előtt, pillanatra elkápráztat és ujjad érintésére feldübörög a GÉP...
Bal lábad alatt csattan a váltó, az ember és a hatalmas tömeg együtt lendül előre. Combod közé szorítod a vibrálva reszkető lovadat, nyugtatóan suttogsz neki, ahogy gyorsításra ösztönzöd, máris lecsitul, ott van, ahol igazán otthon érzi magát, a sebesség mámorában.
Apró rezzenésekkel veszi a többi sebességet és a fáktól szegélyezett kanyargós, fekete aszfaltcsík egyre gyorsabban gördül tova alattatok az éjszakában...
Most kezdtek élni, ahogy az első kanyarhoz érve pillanatra mintha megtorpannátok, majd rázuhantok az ívre, gondolataid összesimulnak a ménnel, érzed amit ő érez, lüktető varázs, szédítő, émelyítő erő, ami öledet a nyeregbe préseli...
Látod, vagyis sejted, hogy a kanyar enyhül, jobb csuklód önkéntelenül rácsavar a markolatra,
táltosod ordítva szökken tovább, megvadulva győzni vágyva, maga mögé utasítva bárkit és bármit.
Mosolyogva hagyod zabolátlan csikódat tombolni, csak olykor fogod vissza, vigyázva rá.
Ez a Ti harcotok.
De nem egymás ellen, hanem egymás oldalán
egy nulla lemaradt
folytott gépem nem pörög 500 fölé, karbi tisztítást vagy szinkront csinált már valaki, (jelenleg nincs keretem szervízre)
találtam akmt.hu-n karbi tisztítást de az enyém az fehér műanyag fedelű karbis
a szinkron is érdekelne..néhány hónapja találtam egy oldalt ahol részletesen leírják de most nemsikerül rábukkanom
:)
Illa berek-nádak erek... :)
Ha minden ok akkor lehet egy randi az Annahegyi pihenőnél....az neked is, nekem is útba esik az M0-áson.....
De ezt megbeszéljük:-)
Most csak annyit: 35 nap 7 óra:-)))))
Amerre mentek: 58km
Adony felé meg (amerre Én mennék) : 53km
Szóval valóban nem éri meg.....az a 600pénz (ha jól tudom még nem emelték.....200moci, 200-200ember)
Azt hiszem az utóbbit bevállalom...