Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végül is nem.
Másra számítottál?
sziasztok
eladóvá vált Gs-em! tipusvaltas miatt szeretnek tole megvalni de am nagyon imadom a gepet!a mai motorozas utan is 4.2 volt a fogyasztasa!es az en 2meteremmel is nagyon kenyelmesnek itelem meg! kituno allapotban van a maga 50.000km-erevel....2003 majusi a motor es meg egy ev muszaki van rajta! extrakban is bovelkedik!: plexi, bukocso, BAGSTER tankbor+táska, hatsodoboz, gyári+sportkipufogó, közepsztender! és mindez 520.000 Ft....
erdeklodni lehet a: 06-70-426-3637es szamon!
szép estet mindenkinek
Köszi!
Akkor a mi útvonalunk a 0-ás lesz. Délről nyugat felé.
Csak azt ne mond, hogy kék villogód is van
El biza!
Én már pedig BIZTOSAN a Margiton megyek át! Csakazértis! Hamár a taxisoknak lehet. Budakeszi, Páty.......
Kéne egy jó kis karbitakarítás, gumimembrán ellenőrzés, és ha már szét van szedve, egy szinkron is.
Pestkalászon!

Valaki okos pesti mondja már meg, hogy meddig van meg a O-ás? Elmegy az 1-es útig?
Mindkettő egy-egy gyártó. A sampipi nevesebb - és drágább . Most nekem is DELO van a gépben, semmi baj vele.
Hát akkor passzolok. Valakit, aki ott lesz, fel kéne majd hívni, hátha már lesz biztos tipp, hogy mikor hol leszünk.
Pedig az legalább jobban védené a lábadat (viszont nem lehet benne sokat menni)
mai szép idő kihagyhatatlan motorozásra sarkallt.
már előző oldalon kérdeztem h menyibe kerülhet a karbiszinkron mert hidegen 2-3 ezer körüli fordulaton enyhén rángat a gép és gondoltam h eznem természetes...de miután bemelegedett és magasabb tartományba mentem már nem érződött,
DE ma merészen 5ezer fölé akartam pörgetni (meleg motornál természetesen) de nem ment az istenér se! 5500 ig nagynehezen felkúszott és és ott ojan volt mintha a kétütemű dúsat kapna...vagyis fulladt
viszaengedtema gázt és semmi baj megy továb
5ezer alatt megy jól!
milehet a baj? karbi szinkron kell?
Na pupákokok!

Évadnyitó tali?
Valahol pöstön, ill. budán?
De jó. Nincs baja. Csak nekem bevált a Lidl-es csizma. Miskolcon meg egy darab 45-ös volt, meg is vettem, a Trace pedig csak tartalék volt, ha nem lesz tavaszi akció.
A vecsésiben még volt reggel, bár az én méretemből az utolsót vettem meg
Mégse lett jó?
a luftfilterrel még annyi, hogy mi a különbség a DELO, és a CHAMPION között?
http://www.louis.de/_1016d1b87...
és
http:
//www.louis.de/_1016d1b87...
A Szentendrei úton lévőben bazi nagy hegyben álltak ...
Ó, basszus az adatlapomon ott van, hogy Budaörs? Lebuktam
Viccet félretéve én egy másik "újonccal" együtt jövök és vannak még kötelezettségei arra a napra, illetve én sem biztos, hogy otthonról fogok menni.
Én reménykedem, hogy hazafelé lesz még a méretemben...
Bementem ma lidlibe csizmátvenni, majd délután kipróbálom, hogy szuperál!
kifelejtettem a friss müszakit