Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a részletes leírást.
Ezt a csavarbeletörést valaki mondta már, ezért godolkoztam hogy mégis szervízbe vinném...Ha eltörik a csavar nagy a baj?

Viszont tömítőgumit nem adott a Nagyvas, ezt mégegyszer leírnám, ha tőlük rendeltek figyeljetek erre.
Holnap akartam olajat cserélni, de így most keresgélek tömítőt...vagy visszarakom a régit.
Blue!

Naon kibabrálnék veled, ha holnap mennénk mi is?
Én ezen is gondolkodtam már!

Veni egy gagyi fényképezőt.....kiszerelni az exponáló gombot, bekábelezni és a villanóra felkötni, vagy egy nyomógomot szerelni a motorra.......
blue_devil@freemail.hu
A pásztoy max 2 nap alatt megszerzi - nekem eddig legalábbis MAX 2 napot kelett várnom....
bemész hozzájuk és 2500-ért fel is rakják és Centirozzák....
Ne kámpicsorodj! Én se tudtam........

A fedél mint irom elől, a kipufugók közt van!
Kör alaku és 120 fokonkén van benne egy 10-es anya....(a menet a fix - az anyát tudod levenni!)
Ha a csavar is jön akkor elbasztad, mert eltört........pára jártak már igy elötted
Vazze Én azt hittem festeted:-)
Hi!

Végre vki top-on van!
Nekem oldalra a Louis-os 37 l-es van. Blue-é is uez. A platni jár a dobozhoz, de ehhez kell majd még egy.
Még én nem tartok ott, de Blue leírása szerint 20×20 cm. Ez lehet vmi tömör fémlap, de egy keret is. A lényeg, hogy erre megy rá a dobozplatni csavarokkal, arra meg a doboz egy pattintós zárszerkezettel. Amíg nincs meg a doboz ne csináld előre, hátha nem passzol.
Tessék:

A szerelés módja!

1., kiveszed a nivópálcát
2., kicsavarod a blokk alján a csavart (17-es kulcs kell hozzá)
3., elől a kipuff közt az olajszürőfedelet - NAGYON VIGYÁZNI MERT HA BEVAN ORHADVA ELTÖRHETED A CSAVART
4., olaj kifolyik.....(edényt alárakni ami legalább 3-3,5L-es)
5., KIesik a szürő, mivel egy rugó nyomja
6., beteszed az új szürőt (a teli része van kifelé ugyebár - máshogy amugy se tudod beteni:-)
7., az olajfedelet tisztráa törlöd! megnézed nincs e a maratásban kosz, kavics...stb.....majd beleteszed a gumigyürüt..... ezt is a 3 kis iv miatt nem tudod máshogy beteni....
Ha elbaszod a fedél elnyirja a gumit és ahogy beindul a motor mindenfelé fröccseni fog az olaj......mert ugye nem lesz tömités!
8., benyomod a szürőt, visszateszed a fedelet és meghúzod a csavarokat! - NAGYON VIGYÁZVA!
(majd ha elmentél motorozni akkor utánahúzol neki esetleg)
9., visszacsavarod az alsó csavart.....meghúzod......
10., 2,9L olajat beleöntesz (2,6L a blokk+0,3L az olajszürő)
11., Nivópálcával ellenörzöd - MAJD, mivel ugye full hideg az olaj - és még nem folyt el mindenhova...majd a nivót visszacsvarod!
12., beinditod a motort hogy az olaj tényleg elmenjen mindenhova és felmelegedjen
Nem látni? Miért, Te nem is sminkelsz bukóban a pirosnál a tükörből?

Nincs messze, valami 500km.

Jók ezek a képek is!
Ez most rafting vagy motorozás? fogadjunk GPS alapján tájékozódtak.
Most a nyálunk csurgassuk, hogy TE ilyen gyönyörű helyre fogsz menni? Húúú, de szép! Kéretik a képekből majd!

Á, nem látni, h csaj vezeti a mocit. ( és nem az ügyességem miatt) szerintem.
Képek Erdélyből...
Én is próbálgatom az új gépemet, eddig elégedett vagyok.
Most itt egy kép lenne, ha be tudnám tenni.
Kedves egészségedre Naccsád!
Akkor én sem jöttem be hiába ma.

Ott akkor nem fogunk találkozni. De kitudja, összefuthatunk az utakon!
A sárga Zümit tuti megismerem, meg valami szemrevaló leányzó ülrajta, akkor csak Te lehetsz!

Bihar-hegység, Pádis. Nem nagyon tudtuk mire vállalkozunk, amikor befizettük az első részletet. Enyhe tériszonnyal azért meggondolandó lett volna.
http://viaferrata.hu/padis.php...
De ahogy a francia mondja: No pain no gain!

Biztos szép lesz, fényképezek majd egy rakatot, aztán felrakom valahova ahol megnézhetitek.
NAgyon szépek a képek tetszenek. Pécs.... az uccsó a tv-torony tetejéről készült olyan szélben....
Hazudtam! Közben eszembejutott, hogy a növényke az manualfocus-os!

Az haggggyán! Az izzóra meg rásült egy szúnyog! Ezt csak most vettem észre!

Nem látszik a lögdösődő kezed .
Lökdöstem a csapot!
az mind semmi,az utána lévőn már ki is egyenesítette a vizet!
A viz alatt meg egy békaember, csak nem látszik mert nem tiszta viz
Hogy csináltál dudort a folyóvizbe .
jó képek,4.-en van egy UFO a faág mellett
HP R817
Persze nem tökéletesek, DE
FULL AUTO módban készültek!

Kissebb méretben nem is olyan zajosak. És nem dolgoztam meg őket a photoshopban.
1szer próbáltam a füredi mólón,állvány helyett megtette a kuka is!