A ruszkik és a szerbek kivételével mindenhova mehetsz személyivel mivel UNIÓS ország Szlovákia, Ausztria, Románia és Szlovénia....
Horvátországgal pedig egyszség van, aminek keretében 18 éven felül nem kell utlevél csak személyi.....
Szoval Szlovákiába mehetsz.....
Nekem kb 17 éve lejárt az útlevelem és épp ezért nem váltom ki, hisz minek?
Blue!
Ne haragudj, ha hülyeséget kérdezek, de én egész életemben mindíg Útlevéllel jártam külföldre, most meg pont lejárt. Szóval mi a helyzet most a szlovákokkal? Elég a személyi (kártya) ?
Akkor aki jön - az jön aki nem az nem......
7:00 START
Azért ha nem lennék ott időre akkor várjatok meg - de mint írtam beugrok Érdre a piacra venni gatyát..... (ez a taliponttól kb légvonalban 800m) amugy meg 5km.....mert nincs átkötőút.....
Ha szétkapod a motort, akkor ezt kilehet csavarni...
Ebben van egy rugós feszitő amit még állítani is lehet - állítólag....
Nekem is 20.000-be került......bár nálam 2000/db volt....és brutál szervízár....
Amugy a csörgés elsőre itt fog jelentkezni......
Én 40.000nél vittem elsőre....és 60.000-nál lesz a második.....mert ugye vigyázok a lovamra:-)
Hideg - meleg....
No ezért csinálják TÖK hideg gépen a szelephézagmérést, mert ugye van egy olyan hogy HŐTÁGULÁS....
vagyis melegen mérsz mondjuk 0,35-öt....hidegen mg 1,32-őt....és máris megvan a gond..... (csak irtam egy számot...... ha jól emlékszem valami 0,3 és 0,8 közt kell lennie a hézagnak.....
ez jo kérdés :)én pl motormosás után elinditottam a garázsba és utána lettem rá figyelmes(elötte mentem vele egy kicsit és akkor nem vettem észre hogy csörgött volna )lehet hogy a garázs akkusztikája erösitette fel a hangot
Azt jobban elhiszem:-)