Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valakit érdekelne egy gs 500 kis túraplexivel , arrow sportdobbal,kevés km-rel hitelátvállalással (2 év / 18000ft havonta) az feltétlen irjon.sürgős!2000-es évjárat
Bammeg, ekkora kalucsni! Ha véletlenül állva halsz meg benne, úgy kell majd hanyatt lökni.
jaja, mint a hevimetál!
Csak keményen !
Budaőrsről hol akarnál csatlakozni? Tatán? A kiszálláshoz meg minek időpont? Nem hosszú az egész, a tempó kényelmes, sok megállóval a látnivalók miatt. Éppen ezért nehéz azt mondani, hogy ekkor és ekkor itt és itt leszünk. Gyere csak végig! Lesz olyan, aki több, mint 200 km-ről jön reggel, és megy majd haza.
Persze, hogy tudja, mert korrepetáltam őt informatikából.
márc.27.
Ez nagyon jól hangzik.
De mikor lesz?
Köszi, ilyesmire gondoltam.
Azt kábé lehet tudni, hogy mi ilyenkor az átlagtempó? Hogy ha útközben csatlakozom vagy szállok ki, kábé tudjak időpontokat számolni.
És Tibkin. tudja és tudja és tudja!
Lektorálhattad volna.
Jegember, Erik,

Megpróbálom én is...
2010 AKMT évadnyitó

Amúgy meg: AKMT weblap

De a keresgélni nem szeretőknek itt a Főni itinere by kopipészt:

A szokásos amit KÉREK!

1., MIvel benzinkúton találkozunk - MINDENKI TANKOLJON TELE! Útközben lesznek kútak, de ne szívassuk a többséget.
A második tankolás ZIRC-en lesz (kb 200km)

2., eszem-iszom házilag. Vagyis ismét nem állunk meg egy étteremnél sem:-)

3., Mivel sokan elsőre mennek ekkorát, így elsődleges a biztonság! Fő és mellékútakon megyünk, így nem lesz száguldozás.
MINDENKI a saját maga ritmusában haladjon.
Aki "kezdőnek érzi magát" az mindenképpen a felvezető mögé álljon be. Én nem láttok hátra csak 2-3 motort....vagyis ha beáll 10.-nek akkor ne csodálkozon, hogy nem láttom, hogy lemaradt.

4.,
Kicsit nézen utána, hogy a FŐ megállóhelyek merre vannak - így ha lemaradna mégis, akkor sem téved el.
Ezek:
Tatabánya, Turul kilátó (Az 1-es haladva ki van táblázva)
Tata, vár (a tó melett keresd)
Zirc, Mol benzinkút (a 82-es mellett van)
Tés, szélmalmok (ha nincs sár) (az egyetlen fő úttal párhuzamosan van, haladási irány szerint jobbra)
Nádasladányi kastély (a fő út jobb oldalán)
Velence, Cápa (a 7-es főút jobb oldalán)

Térkép, GPS csak előny.....

5., Haladás Zipp-zar alakzatban.
Aki fényképezni, videózni akar menet közben azt kérem, hogy az esetleges előzéseket, behúzódásokat NAGY FIGYELEMMEL tegye meg. Senkit ne kényszerítsünk vészfékezésre, vagy hirtelen manőverre.

6., CSAK kifogástalan műszaki állapotú motorral induljon el. Nem lenne célszerű lerobbani az út mellett, és így feltartani bárkit is.
Gumik, fékek, hűtés, olaj.....stb.
Nem akartam megkérdezni, hogy akkor ez most egy M0 túra-e Bocsánat.
Szóval igazából az érdekelne, hogy hol és mikor vannak a találkapontok útközben/reggel és mégis merre van az útközben. Valaki itt nagyvonalakban leírta egyszer, de kábé ennyit tudok.
Nyugi Papi. Ne stresszelj.
Feladom,majd jönnek a hozzáértők!
Hát ez nem sikerült!
talán ez.

http://maps.google.hu/maps?f=d...

vagy így se?
Az évadnyitóval kapcsolatban kérdeznék. Van már valamilyen intiner, ami térképes, illetve "fix" be és kiszállási időpontok valamint helyek?
No problemo

Gondolom a Dataglobe szerverét törték fel.....de már helyrehozták:-)
Az tegnap volt,vagy 3 órán keresztül!
Kár hogy nem mentettem el!
Én máris kérem, hacsak nem lesz megint ingyenes nap a motorral érkezőknek!
? nekem simán a SAJÁT oldal jön be
KIállítás ügyileg

Én pár éve folyamatosan kapok inyenes belépőt......
Tavaly volt az első, hogy nem adtam át senkinek, hanem Mi mentünk el..... egyszer elég is volt:-)
Szóval ha kapok megint, akkor szokás szerint fel lesz dobva LICITÁLÁSRA....az nyeri aki a leggyorsabban fogja kérni:-)))