A Lidl-es csizma többünknek meglepően jól bevált, kényelmes, vízálló, olcsó. Nekem ugyan kb. 2 év alatt kilyukadt a talpa a váltónál, de napi használatnál szerintem a drágábbak is így jártak volna, a jobb oldali teljesen jó! Vártam már ezt az akciót, veszek most én is újra!
A csizma annyit ér, mint az ára. De írtad, hogy OK. A fél csapatnak ilyen van. Ha a kesztyű is a tavalyi, akkor az vastag, bélelt, téli. Nyárra nem lesz jó.
Ja, bocs, most látom a Lidl online katalógusát, "Motoros szezon" menüpontban. Végre egy esőruha, overall. Ha jó minőségű, veszek egyet, mert ennek duplájáért lehet csak kapni motoros boltban, az pedig sok egy műanyag huzatért.
Helló! A képek a Lidl-katalógusból vannak? Én spec. nemtom, hogy a Lidl által forgalmazott egyéb termékek jók-e, de hogy az élelmiszereik igen (többnyire Made in Germany), az biztos. Majd meséld el, hogy váltak be neked az ott vásárolt cuccok.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is volt hasonló problémám. A gond nem nagy. A négy darab tőcsavarnál van gumigyűrű a henger és a hengerfej között. A gumigyűrű szokott tönkre menni, cirka 180.- Ft., de ahhoz, hogy ki tudd cserélni: tank le - szelepfedél le - vezérműtengelyek ki - hengerfej le. Akkor ki tudod egyszerűen cserélni. De kell majd új hengerfej tömítés kb 5-6 ezer Ft. meg 4 új gumigyűrű, ha szerencséd van nem kell szelepfedéltömítés cserélni. Ha meg tudod csinálni, nyert ügyed van, ha nem akkor szakember kell, és több lesz a munkadíj, mint az anyagár.
De mindenek előtt töröld tisztára. és figyeld honnan jön az olaj.
Az enyémmel is ugyanez volt a gond. Bevittem a szervízbe,ahol sima
imbuszkulccsal húztak egy kicsit a fenti a csavarokon.Mivel F-es,a
nyomatékkulcs nem is fért volna oda.(Mert a burkolatot lusták voltak
leszedni.)Azóta semmi probléma nincs vele.
Üdv Emberek!
Nincs véletlenül valakinek tapasztalata a LIDl-ben kapható cuccokról? (nem röhögni...:) ). Csizmám sajnos még nincs, csak acélbetétes bakancsom, de abban sajnos eléggé nagy a cúg. Most 18-án lesz akció, 8 rugó lesz a csizma, és filóztam, hogy érdemes lenne beruházni, ha nem gáz a cucc. Nyilván nem várok tőle olyan minőséget, mint egy 60 ezres csizmától, de régebben egy emberkén láttam, ő mondta h a Lidl-ben vette, és igazából nem tűnt rosszabbnak elsőre, mint a 20 ezer forintos kategóriájú dolgok, sajna drágábbra nem nagyon lenne keret. A másik a kesztyű, ami érdekes lehet nekem, sajna a régi kezd elég viseltes lenni, és már kicsit kicsi is. Ha valakinek van tapasztalata ezekkel a dolgokkal, kérem ossza meg, köszi. Ja a csizma tehát 8 rugó, a kesztyű pedig 6 lesz.
Nade a mobiltelefonokhoz már adnak USB kábelt (még a 7000 Ft-os telcsihez is), amin megy az adatforgalom illetve veszi fel az áramot. Az alap USB-re gondolok, ami a számítógépen néz kifelé. Csak a másik oldaluk lehet eltérő méretű (mint nálam a telefon, nagyfényképező, kisfényképező, PDA), de bemenő részük mindegyiknek ugyanolyan. Valamiféle gumigyűrű, vagy gumitekercs lehetne a vízhatlan tömítés. Vagy kotongumi.
Ja csak a mobiltöltők többsége mind szivargyujtós.És spec az én nokia 5800-asom nem tölt USB ről.Az USB ben is van 3 variáció.Nem eccerű.És vízhatlan sapkát sem tom hogy USB ben honnan lehetne venni.
Nyugoggyámále, láttyuk a motorod elsőre is.
Gratulálunk hozzá!