Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reválasz is.
Üdv!
Hát nekem egy Budapest-....tálya-.....gyarmat-tótia-bp. nem igazán férne bele. (CSÓRÓ vagyok), de... (válasz amott!)
http://www.youtube.com/watch?v...
Így készül a húsvéti tojás.
dawntez IS! Sztem lesznek még mások is.
Kitanáljuk, szerintem Dawnez is benevezne, már ha olvas minket!
Ez nagyon jó!
De nem szabad a nyomorult buzikat így nevezni! Tessék úgy mondani, hogy potenciális Szdsz-es szavazó.
Lehet róla szó! Reggel 8-ig robot, kb 10-kor olyan állapotban tudok lenni, amit úgy hívnak: startrakész
Sándor-József, melegek
Zsákban hozzák a Benedek.

Miért, nem megyünk vasárnap motorozni Dzsokival a 20 fokban?
Miért nem az ingyenes motoros napon voltál?
Nem akartál elázni, mi?
Télleg! Úúúú, de rövid az eszem. Sőt, talán még én is dolgoztam akkor.
Ha jönnétek, előtte csörizzetek egyet, hogy benn vagyok-e. (benn-e vagyok-e e ) Csak szombat, mert vasárnap már itthon vagyok, akkor ide kell jönnötök.
Én idén megyek. Tavaly nem voltam, nem is volt nagy szám, a válságra hivatkozva. Előző években mindig kint voltam, remélem a mostani is jó lesz, akciókkal tele.
ahol csillió Ft-os motorok vannak megvételre kiállítva, ott a kaja-pia is sokér' van.
Szerintem nem csak ő tudja, kaptam én már ott szilveszteri koktélt ... Jóvan, majd megaszondom neki, hogy ugorjunk be - vagy csak én ugorjak, meglássuk .
Vezettek meg? Mármint engem? Ezt nem nagyon értem. 4 éve vásárolok ott ezt-azt, de nem éreztem még megvezetve magam .
Ha a csizma eredeti árára gondolsz, ami pl. lehet, h kamu, az sem izgat, mert 15-ért vettem, annyiért meg tök jó - nekem legalábbis .
A januári napi akciókat meg minden évben csinálják...
Na szóval nem értem .
Én már az idén nem megyek a kiállitásra!A 2009-es sem ragadott meg,föleg anyagilag!Szendvics meg üditö a táskába,mert a fél literes viz már 400.- volt.
Lehet,de már visszaküldettem és cserélik a jóra!Az 4690.-!A nekem megfelelö meg 3600.-
ja és folytott, 25KW
nekem 04-es F em van
lehet nekem jólenne a te fölösleges levegőszűrőd?
na voltam a lajosban is, és ott csak egy van, azaz egy féle, nem lett kétségbeesésem mint a...öö... amott . háromésfél píz, köv háten jön meg. há mondom fasza, és eljöttem. megtudtam az árakat, bölcsebb lettem.
vasárnap meg irány pest, megnézzük az expót...
Kivéve akkor, ha nem a spirál a bajod... akkor nem oldasz meg vele semmit. A legegyszerűbb, ha lekapod a spirált és valamivel meghajtod az órát (fúrógép, elektromos csavarhúzó... stb). Így legalább kiderül, hogy melyik vége rossz a dolognak. Az óra tele van műanyag alkatrészekkel... bármelyik megkophatott már. De első körön a spirál lehet a ludas. MZ-s tapasztalat, de használható ide is.
..én az ilyen "kókányolásban" nem hiszek..
és mivel jutattod el a jelet a fordulatszámmérőbe h mutasson is valamit?

(nem tiszta nekem ez.. na mind1.. mondjuk nem néztem meg jobban azt a homasitás órát)
Tervem az lenne a homasitás műszerrel, hogy beépíteném a spirálos fordulatszámmérő házába, áttenném a mutatót, és olcsóbban megúszom, mintha új spirált vennék.
Szia!

Nekem 3 éve ezt játssza 5-6e fordulatnál, próbálkoztam én is olajjal, csavarral, stb. de túlzásba nem vittem. Dawntez rémisztgetett, hogy neki is volt ilyen és egyre rosszabb lesz, de azóta eltelt másfél év, és ugyanolyan, ezért annyira nem aggódom miatta, majd egyszer, ha nagyon olyanom lesz, majd eljátszom vele. Amúgy meg leszoktam a fordulatszámmérőről, a kiégett izzót sem cseréltem ki, megszoktam már a hangját, nem nagyon kell ránéznem.