Hát igen!
erre én is gondoltam, de ha az új vezérműláncot kell visszarakni akkor is szét kellene kapni az egészet, ezért kellene valami más megoldás: Gondolom a suzuki gyárba csak nem voltak olyan hülyék hogy magukkal baxanak ki.
Még én se szedtem szét de szerintem nittelős lehet.
Másik választás a vezérmű komplett szétszedése és a főtengely kiszabadítása.De az nagy szívás lenne így én a láncot kapnám szét.
Igaz lehet hülyeséget beszélek.
Sziasztok!
Még most szedtem szét a gs-emt és az a kérdésem, hogy a vezérműláncot hogy kell kiszerelni. Még jobban nem szedtem szét csak ha esetleg valami fennakadás lenne ne akkor kelljen beírkánom. A vezérműláncon nincsen szerelőszem és gondolom legalul valahogy ki lehet akasztani anélkül hogy a blokkot szét kelljen húznom.
A válaszokat előre is köszi!
Üdv: Gábor!
Hali!
Ma voltunk egyet gurulni nagygabi84-el olajcsere után. A képen található Lidl-ös csizmához hasonló lábbelim van, és eléggé beleizzadt a lábam az út végére, és tudva levő, hogy a vizes láb jobban tud fázni. Szétől, esőtől eddig megvédett, viszont eléggé gumicsizma feelnig hosszabb távon, úgyhogy aki ilyet szeretne venni, ezt vegye figyelembe.
Más: Némi gondom támadt a fordulatszámmérőmmel, történetesen az, hogy fix fordulatszámon ingadozik a mutató. Az óránál lévő csavar laza volt, több mint egy fordulatot tudtam rajta csavarni. Olajat is kapott pár cseppet, de nem szűnt meg teljesen az ingadozás. Mit lehet ilyenkor tenni?
Szelepeket milyen sűrűn kell állítani?
Valamint karbit milyen gyakran szokás szinkronizálni?
Most vettem a motor 2 hete és sztem még sosem volt szinkronon ,7 éves a gép.
Amúgy ma én is beletoltam több mint 100 km-ert.
Olajcsere után ki kellett próbálni. :)
ha lehet egy indiszkrét kérésem, megosztanád majdan velem és a nagyközönséggel h menyibe van egy karbiszinkron és szelephézagállítás....ja és h hol?
nekem fehérvári ful-gas jöhet szóba.
Nem érdekes az lényeg hogy jó legyen a sisak.
Shox helyett a mofaker emberibb.Kicsi a pesti üzlet de pénteken bementem szerdára nálam volt a kívánt méret mert felhozatták a megfelelőt.Így ha ilyesmi kell tuti oda megyek.Még a kiállítást megnézem most.Igaz nem fűzök hozzá sok reményt.
Zoli
Amúgy kösz a lajosos dolgot,de mint irtam nem volt méretben,igy vettem a Superzone-ban,de asszem ezt is láttad!Nekem a börgatyámat mire betörtem,azt hittem leesik a tököm,meg a térdem!De ezeket még a shox-ban rendeltem,utoljára!Most már több pénzt nem költök el a Shoxban. Kicsit szarul jött ki a dolog és nem veszek ott semmit többet.
Üdv.
Nekem ma délután kezdődött a szezon, szégyen-nem szégyen. Akksit beleraktam pöcc-röff indult is a gépezet. Tekertem egy lightos 50km-ert. A héten ha jó lesz az idő elviszem szelephézagra meg karbiszinkronra, aztán ha jó lesz az idő le sem szállok róla, persze szabadidőben.
Üdvözölök Mindenkit!Segitséget kérnék: szelepes teleszkópba,mennyi levegőt kell fujni?0,-egész? .Köszönöm,és szép időt,és széles utat mindenkinek.(Mármint első teleszkóp rol van szó)
Hogy zselés azt nem tom.Viszont ilyen fincsi lágy gumiszerű az egész de érződik hogy tart.Nem nyom sehol még a peremén sem.Faja cucc.Ha lesz bőrgatya.Mindenhol passzol csak a térd protija inkább sípcsontvédő így még nem mertem megvenni.Na abban is cserélve lesz ilyenre az tuti.
Valamin kellett spórolni nekik!Én zselésben gondolkodom!Viszont a börgatyámban a protektorok sokkal jobbak,mint a cordurában!Pedig a börkabátban is szarok!Börgatyám is rush-m(shox).
Igen.Olvastam.Ezert is vettem meg.Viszont a bering nyari halos kabatomban a protektorok sokkal kenyelmesebb lagyabbak mint ezek a kemeny polifoam cuccok amik ebben voltak.Szinte eszre sem veszem hogy benn vannak.Igy mar tenyleg jo lett.
Zoli
Ja meg egyszer olvassd el milyen tesztet irtak 2006-ban a Rush-m börökröl!Kicsit elgondolkodtató volt nekem!Esésnél jobban viselkedik,mint a nevesebb márkák! Hát ezért vettem én is ilyet.
Kinek, minek, hová, miért, mi lesz, hol lesz?
Majd kedden ugrok át és meghuzzuk a hazautat szerda délelőttre.
Holnap nem igazán kivitelezhető, nem lesz szabadidőm nagyon.
erre én is gondoltam, de ha az új vezérműláncot kell visszarakni akkor is szét kellene kapni az egészet, ezért kellene valami más megoldás: Gondolom a suzuki gyárba csak nem voltak olyan hülyék hogy magukkal baxanak ki.
Másik választás a vezérmű komplett szétszedése és a főtengely kiszabadítása.De az nagy szívás lenne így én a láncot kapnám szét.
Igaz lehet hülyeséget beszélek.
Még most szedtem szét a gs-emt és az a kérdésem, hogy a vezérműláncot hogy kell kiszerelni. Még jobban nem szedtem szét csak ha esetleg valami fennakadás lenne ne akkor kelljen beírkánom. A vezérműláncon nincsen szerelőszem és gondolom legalul valahogy ki lehet akasztani anélkül hogy a blokkot szét kelljen húznom.
A válaszokat előre is köszi!
Üdv: Gábor!
Ma voltunk egyet gurulni nagygabi84-el olajcsere után. A képen található Lidl-ös csizmához hasonló lábbelim van, és eléggé beleizzadt a lábam az út végére, és tudva levő, hogy a vizes láb jobban tud fázni. Szétől, esőtől eddig megvédett, viszont eléggé gumicsizma feelnig hosszabb távon, úgyhogy aki ilyet szeretne venni, ezt vegye figyelembe.
Más: Némi gondom támadt a fordulatszámmérőmmel, történetesen az, hogy fix fordulatszámon ingadozik a mutató. Az óránál lévő csavar laza volt, több mint egy fordulatot tudtam rajta csavarni. Olajat is kapott pár cseppet, de nem szűnt meg teljesen az ingadozás. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én mostanában megyek egy helyre ahol 1 munkaórát mondtak karbi szinkronra és (motor diagnosztikára). 6000 Ft.
www.suzukimotorszerviz.hu
Szelepeket milyen sűrűn kell állítani?
Valamint karbit milyen gyakran szokás szinkronizálni?
Most vettem a motor 2 hete és sztem még sosem volt szinkronon ,7 éves a gép.
Amúgy ma én is beletoltam több mint 100 km-ert.
Olajcsere után ki kellett próbálni. :)
Közeleg a tavasz..... :)
nekem fehérvári ful-gas jöhet szóba.
Shox helyett a mofaker emberibb.Kicsi a pesti üzlet de pénteken bementem szerdára nálam volt a kívánt méret mert felhozatták a megfelelőt.Így ha ilyesmi kell tuti oda megyek.Még a kiállítást megnézem most.Igaz nem fűzök hozzá sok reményt.
Amúgy kösz a lajosos dolgot,de mint irtam nem volt méretben,igy vettem a Superzone-ban,de asszem ezt is láttad!Nekem a börgatyámat mire betörtem,azt hittem leesik a tököm,meg a térdem!De ezeket még a shox-ban rendeltem,utoljára!Most már több pénzt nem költök el a Shoxban. Kicsit szarul jött ki a dolog és nem veszek ott semmit többet.
Nekem ma délután kezdődött a szezon, szégyen-nem szégyen. Akksit beleraktam pöcc-röff indult is a gépezet. Tekertem egy lightos 50km-ert. A héten ha jó lesz az idő elviszem szelephézagra meg karbiszinkronra, aztán ha jó lesz az idő le sem szállok róla, persze szabadidőben.
Itt van 13,800-ért
Azt a nyeregtáskát vettem 10.000- ért. 2*32 liter, az atyaúristen is belefér.
Ja meg egyszer olvassd el milyen tesztet irtak 2006-ban a Rush-m börökröl!Kicsit elgondolkodtató volt nekem!Esésnél jobban viselkedik,mint a nevesebb márkák! Hát ezért vettem én is ilyet.
jéger utána is lesz
Majd kedden ugrok át és meghuzzuk a hazautat szerda délelőttre.
Holnap nem igazán kivitelezhető, nem lesz szabadidőm nagyon.
Gyere holnap a Deák térre!
esSO