Volt már többször is?
Ha nem, akkor töröld le, menjél vele, s győződj meg róla, hogy újra lesz-e ugyanott foltod.
Lehetséges, hogy valahonnan rávitte csak a szél, ami nem a hengerből jött...bizonyosság kell!
Ma egy gonosz olajfoltot fedeztem fel a motoromon, a hengerfejél ha jól látom. Még nem ismerem a típust mert 1 hete vettem a motort és aggódok, hogy nehogy valami komoly gondot jelezzen ez a paca.
Annyi van, hogy egy kis olajszivárgást fedeztem fel a bal hengernél.
25000 km, 7 éves (Spanyol gyártmány) és elvileg minden rendben van. Jó a hangja, szépen megy, stb..., csak ott egy paca.
Mi lehet a gond?
Lehetséges, hogy kicsit húzni kéne a csavarokon, vagy tömítés csere?
Rég volt szakszervízben, vagyis a csavarokhoz elvileg 15000 km óta nem nyúltak, csak olajcsere, stb... volt.
papiron? mert a korlátlan jogsi, korhoz kötött... a motor, meg már két éve az enyém... eddig korlátlan jogsim sem volt rá, mostmár van... Eltiltatni meg nem akarom magam...
Sziasztok Hölgyek, Urak!
Kis segítségre lenne szükségem...
Van egy gs500f-em, természetesen 35 Kw, van a forgalmijában...
Úgy néz ki, megoldom, hogy ne ez legyen.... (24 et szeretnék)
azt szeretném kérdezni, hogy a teljesítményen kívül van e még aminek másnak kell lennie a forgalmiban? ha valakinek van folytotja, vagy intézett hasonlót, szóljon légyszi! köszi
Jajj, ne is mutasd, én is úgy innék egy sört, de minden haverom behúzódott a kuckójába, egyedül meg nem jó inni :(
Én is a barna sört szeretem jobban. Hmmmm.
Vigyázni kell a kicsi ketyegőre, te! Hiába tanítom...