Még nem enged az Ani motorozni, de ma már vezettem autót!
Jövő hétvégén viszont már ki kell egy kicsit mozdulni, és gondolom, Te is tekernél már vele egy kicsit!
Dorina (Esso), Tibkin, Erik, Blue, Nedee, és a többiek (nem tudom kit hagytam ki, de bocsi tőlük)
Köszi a válaszokat, reméltem, hogy valami hasonló választ fogok kapni. Kesztyű még nem sürgős, de meggyőztetek, uh sztem benevezek egy csizmára, csak legyen a méretemben:). Dzsokinak pedig grat az új géphez, szép egy cirkáló.
Mr. Chef a rendőrségi része folyamatban, de nem árt rásegíteni a rendőrök munkájára. a 3 záras acélajtós garázst feltörték a motorokat megemelték és utánfutóra rakták. Bár nem értettem hogy jött a kérdésed a biztonságtechnikával kapcsolatban. mIndenesetre aki tud segítsen, Fontos a fekete motor tulaja motorbalesetet szenvedett,(kóma után most tanul újra járni) és a motor eladásból tudtak volna anyagilag valamelyest helyrerázódni, szóval ez nem vicc.
DJANI
A Lidl-is csimma az elsö garnitúra jobb volt még,nekem abból sikerült vennem pár éve, haverom következö akvióban vette, az övé már szétment 1 év alatt!Viszont látod majdnem többet ér, mint a drágábbik!Lidl-ivel az a helyzet,hogy megörzöd a blokkot és visszaadják a pénzed még a garancia idön bellül!Tehát ingyért csimmázol,ha szétmegy!Szerintem megéri túrára jó,sportolni már ez nem való,mert semmi védelem nem jár bele!De a Probiker csimmák is pont ezt adják 16000.-ért.
Igaz nem tudom mekkora ember vagy, de Asszonykámnak van egy elaó SHOX-os esőrucija - ami nem sima "nylon".....
1x vette fel - de neki nem jött be - így inkább az Én régi 2 részesemet szereti.....
Ha minden igaz L-es....vagy XL-es.....
Ha érdekel téged, vagy bárki mást akkor szóljon.....
Ha kell kép, akkor teszek fel a nap folyamán
Segítsetek 2010.03.09-éről 10-re virradó éjszaka feltörtek egy garázst Salgótarjánban, az Öblös pálya fölötti garázssoron.
Elloptak 2 Suzuki gs 500-as motort, két garnitúra alufelnit, két bukósisakot, 1 BÓDIS sport dobot, tanktáskát, szerszámokat.
a motorokról képek, tovább info www.bkbc.gportal.hu , ha tudtok valamit: E-mail: dancsi251@gmail.com
Tel: 06-20-2112477
Jövő hétvégén viszont már ki kell egy kicsit mozdulni, és gondolom, Te is tekernél már vele egy kicsit!