Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem is tudom, hol olvastam, és ki szerelte fel úgy, de én is USB-re akarom kivezettetni. Szerintem a szivargyújtó csatlakozó elavult. Ott van a PDA, GPs, mobiltelefon, fényképező... bármi, ezek mind USB-ről veszik fel az áramot.
Homasitában a vízmentes szivagyujtó csati 1500.-
A szivargyújtó aljzat jó kör lesz nekem. Mármint nem itt, mert: aljzat 4300 Ft, rögzítő 1400 Ft, tartókonzol 4800 Ft. össz: 10.500 HUF
a GPS tartókonzolom nálam nem 10.900 Ft, hanem valami 2500 Ft volt, eredeti Mio tartozék, biciklire vagy motorra.
Kelomotornál is lehet venni ezt a típust.Bár erre csak úgy ha van egy külön bölcsője a GPS-nek vagy pda tokot csavarsz fel.14600.- a tartó.
Én egy motech-es karos felső hídba csavarozott gömbfejes tipust használok egy PDA tokkal.
A link is jó,csak kétszer kell megnyitni. A louis honlap ilyen!
Véletlenül most én is "boltozok". A homasitában egész jó motoros cuccok is vannak, és nem horror áron. Van egy bormi tetszetős kisebb bukósisak:
http://www.homasita.hu/index.p...
pilótas
isak
Pl,veszel hozzá egy olyan vízálló tokot,mint ami az utolsó képen van, mert az rácsavarozható!
Ha más megoldást nem találsz!
Talán a kép jó lessz.
Nekem bejön rendessen.Talán így.
http://www.biker-world.hu/kate... tartókonzol&hivo_cat_id=145
Ugyan az csak magyar oldalon.
Linkelnéd máshogy.Én a gps témába eléggé beleástam magam de ez csak a kezdőlap.
Üdv.
Erre a konzolra hogy lehet a gps-t felrakni?
Esetleg van ilyen valakinek?
http://www.louis.de/_40710f03e...
Egy tomtom 750 go készülékem van ,de a hátulján nincs a gyárin kivül semilyen felfogatási pont.
esSO:
Én meg hagynám a francba. Nem folyás az, csak halovány szivárgás. Ha a tömítés ment el, még akkor is legalább egy év, mire tényleges gondot okoz. Addig meg néha le kell törülni.
esSO.
Szépen írtad le, de azért Kazinczy csókoltat!
Hát az igaz, hogy rezonál, és időnként rá kell húzni egy két csavarra, de az biztos hogy nem normális, ha a hengerfejcsavarok meglazulnak. És ezt szerintem még ha van otthon nyomatékkulcsod, akkor sem biztos, hogy hozzáértő nélkül érdemes megbolygatni. Próbálj keríteni egy normális, nem lehúzós maszek szerelőt, ha még nincs, érdeklődj esetleg itt valamelyik hasonló fórumban. Sok sikert hozzá, csak nem lesz baja a gépnek.
Értjük mi egymást! Fél szavakból is!
A beszéd a félreértések forrása!
Most mi a baj vele, tök szépen írtam le ...
Neki írtam,csak a Te válaszodra reflektálva!
Én maximálisan tudom, csak óvnám tőle nagygabi84-et, nehogy viccnek vegye, amit írtál!
Nem vicceltem, mert esetleg több kárt csinál mint hasznot!
Ez azért nem Simson, MZ!
Na, ehhez nem állnék neki itthon megfelelő szerszám nélkül!
Tényleg nyomatékkulcs!
Nem árt.
Nyomatékkulcs!
Ez nem a szél. Sajnos ez belülről jött.
1 hete vettem, nem tudom, hogy mióta nyáladzik.
A napokban meghúzom a hengerfej csavarokat, állítólag a GS 500- on a rezonancia miatt szeretnek meglazulni a csavarok.
Ha nem javul akkor szervízben érdeklődöm. :(
Szerintem,Én nem tudom melyik a Jager!