Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ha több idő telt el mint fél év,az olajcsere óta. Sztem kibír egy évet is,bár Nálam ilyen még nem volt.
Én nem cserélném le,hanem gyorsan beletekernék 3500km-t!
Én megmondtam!
szegény paci.
merre hol?
na most meg én vagyok felétek
oppácska, esSO voltam.
Hja kérem, úgy könnyű! Én meg nem is láttam már vagy egy éve.
Ezt neked,Hápi:
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha csak kb. 2500 km-t mentem az utóbbi olajcsere, olajszűrőcsere és légszűrőcsere óta a motorommal, most a téli leállás után is le kéne ezeket cserélni? Múltkor feltöltöttem az akksiját, beindítottam 4,5 hónap állás után, és viszonylag hamar, kb. 30 másodperc múltán bepöccent, járattam egy kicsit.
Felvettem velük a kapcsolatot, de mint kiderült, ez nem az én árfekvésem, léptékem. Nagyjából azok tudják megengedni maguknak, akik drágább új motort vásárolnak. Azért köszi a tippet.
Körbetapiztam!
Köszi, kontaktálom!:-)
rossz hús nincs. csak kevés fokhagyma.
Valakit hátha érdekel.

GS500 alkatrész
Jelentem a Dzsoki Oszibácsija által készített bukócső kiállta a próbát a GS-en. Tegnap voltam bent a Suzukiban, és láttam a "kis feketém". Az új gazdája megcsúsztatta... elég ramatyul néz most ki, de nem reménytelen. Egy túraplexi, egy lámpa, egy kilométeróra és egy kormány mínusszal zárt az akció... no, meg némi festék kell a tankra és a farokidomra. Jelentős szerkezeti kár nem érte a pacit. Kicsit megszakadt a szívem, hiszen csak az enyém volt valaha... de rendbe lesz hozva és újra pompás lesz!
Érezted?
Láttad?
Itt volt Hápicsa!
GYÓGYULOK!
Piszkosul nem emlékszem. BOCS.
Hát hívd fel az embert és kérdezd meg, hogy mennyiért vállalja.
Meg lehet kérdezni mennyiért töltötte fel az ülésed?
Miért,Te okosabb vagy, vagy felvállalósabb?
Mikor látogatsz már meg?
http://videa.hu/videok/vicces/...

Baszki ez egy tudatos, racionális érvek alapján szavazó polgár!
rossz idő NINCS! csak gyenge akarat......
Mikor látogatsz már meg?
Találtam egy csomó kulcsot a DT-hez!