Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én próbáltam.........felszállni rá . És ott fel is adtam!
A szezon kitolásával kapcsolatban kedvet adtatok nekem, hogy rosszabb időben is guruljak, márpedig nagyon szemezek a Honda Transalp-pal. Van néhány a piacon, kb. 1997-es évjáratúak, fotóra rendben vannak, illetve az a kevés, amit írnak róluk. Mi a véleményetek erről a motorról?
Január vége február eleje kivételével itt a dél alföldön mindig van heti legalább egy olyan nap, amikor lehet motorozni..akarat kérdése

11 hónap a szezon nálam.. mondjuk ebből kb csak olyan 8at élvezek maradéktalanul..de legalább nem esek ki tavaszra a rutinból
No ez azért nem olyan nagyvonalú... május-október = 6 hónap
Más vélemények szerint (pl. én ) április-október simán (élvezetesen) lehet, a november is jó szokott még lenni, a március szintén, bár az meg ilyen tréfás, mint pl. ma. Szóval azért ennyire szerintem nincs rossz dolgunk!
Mitől volna ő?
Nagyvonalúan nézve is csak 5 hónapunk van motorozni Magyarországon: májustól októberig. Minden ezen kívül álló dátum kellemetlen, én legalábbis utálok hidegben gurulni, főleg vizes, esős úton.
Jászai Mari?
Persze, hogy persze! Gyere bármikor, addig gyúrok, vazze!
De azért nézd meg, milyen jó csaj volt Holle-néni régen!
De aztán jött ez a párna- mánia...

Már kitagadtuk! Sőt! Köröztetjük is!

WANTED!
És szerintem forduljon többször azokkal a zsákokkal!
Asszem szombaton be is ugrom Fatyékhoz oszt le is bírkózom vele!
Öt órai tea?
Már ne haragudj, de Neked meg a haverjaidnak kell majd hozni a meleget, zsákban. És a jelenlegi prognózis szerint úgy is lesz. Tehát iparkodj!
Fatynak köszönd, az ő rokona a nyanya.
Jó reggelt Népek!

Ma hólapátolással kezdtem... kaptunk 10 centit ajándékba az égiektől! (Lassan tényleg elgondolkozom, hogy új hobbyt nézek... versenyszerűen szánkózni fogok!)

Oszt jónapot!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Már+int esik a hó. Sajna nincsen meleg cuccom,ezért ha nem javul az idő ki kell hagynom az évadnyitót. Pedig jó lenne személyesen is találkozni veletek+gurulni is egyet.Azért még reménykedek.
No igen, nekem is van olyan szakasz hazafelé, ami buszsáv ugyan, de van egy "Mindkét irányból behajtani tilos, kivéve BKV"-tábla, na azt nem is használom. De, pl. ez után jön egy kereszteződés után olyan szakasz, ahol rávitték a középen lévő sínekre a buszsávot, azt viszont szoktam használni, mert hamarabb kap szabad jelzést, és nem kell az ezt a kanyart elég sűrűn elbénázó autós között bevenni. Szóval nekem idén ez hatalmas segítség a melóba járáshoz.
Az, hogy a buszsávot használhatjuk, nem vonatkozik az egyéb tiltások feloldására. Tehát az utcába, ahová csak a busz mehet be, mi nem mehetünk be.
Sziasztok!
A lényeg, hogy ami a buszsávban van, arra vonatkozik a zöld melletti "busz" feliratú fehér lámpa, az nem a buszoknak szól, hanem a sávnak. Én is duddantottam már autósnak (taxisnak is, elnézést is kért! ) ilyenkor ott, ha elaludt, vagy tovább várta a zöldet.
Busz sehol nem volt Én megálltam a piros lámpánál és rögtön mögöttem jött a taxis. Ugylátszik megszokta, hogy a buszsávban mindig ő van elöl, de most én! és ez nem tetszett neki.
Nemhogy elindulhatsz, hanem kötelező elindulnod a busz jelzésre,a kresz szerint!
dudálj vissza

am ha buszsávozom és pirosat kapok, a lámpánál el szoktam indulni csak a busz jelzésre.. ha már buszsávban vagyok.. am ez szabályos vajon? vagy meg kéne várnom a normális zöldet?

meg nálunk van egy olyan utca szakasz.. 3 háztömbnyi ami tulajdonképpen két buszsávnak is felfogható.. mert eddig úgy volt, hogy csak tömegközlekedés és ott lakók hajthattak be.. na ezt minek vegyem? de annyit lehet vele rövidíteni, amíg nem mondja meg nekem egy fakabát, hogy ez nem az aminek látszik ott fogok közlekedni ha arra járok..
biztos én vagyok a hülye .. de sztem van pár tisztázatlan kérdés a motorosok buszsáv használata körül..
Hali !
Robogozom befele Csömöri-Kerepesin, buszsávban megállok a piros lámpánál. Erre egy taxis nem rám dudál Kicsit furcsán néztem rá
Nem lehetne a taxisokat kitiltani a buszsávunkból, zavarnak
a retro az jó hely.... 18 évesen majdhogynem ott laktam
tekernék én is sokat, de majd nyáron ahogy az időjárás megengedi.:-) meg amennyire majd ráérek. remélem, észreveszem a motoron, ha vmi nem stimmel.. (és megérett az olajcserére, szűrők cseréjére); még jó, hogy a lánc és a gumik majdnem újak.
agrobázisba kellett elmennem, meg előtte tegnap este retróztunk egyet