Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szórakozol?
Most meg az árát hagytad le!
Ne törődj velük! Export primőr csalánra pisilnek reggelente, és az estig kitart.
Gratula a sisakhoz!
Hány sisakban száguldoztál már?
Mert lehet ,hogy a csendesség csak relativ.
Az az igazság,hogy számomra nagy dolog volt,hogy találtam csendes sityakot!Gongoltam megosztom ezt az infót másokkal is,mert én mit nem adtam volna,ha ezt egy évvel ezelött valaki elmondja nekem!
Gonosz voltam,mert direkt nem irtam ide,megnéztem kik fognak gunyolódni!
Kivégzésükröl gondoskodtam!
Kedden nem esett a haw és kipróbáltam!
Scorpion exo 700
Addigra már csak elkezdek motorozni . Azért szeretnék kicsit visszaszokni a 2 kerékhez, ez a tél nekem bazi hosszúra sikeredik - mert hogy még folyamatban van baxxameg ...
Kukucskás!
Évadnyitót nem kihagyni, mert
A motoron legalábbis ...
Kukucs .
Úgy terveztem még a múlt héten, hogy a hét végén hazaviszem Pöfit. Ma elvetettem az ötletet... , marad a következő 7vge. De addigra már lesz 10 fok legalább . Úgyhogy bemelegítésnek megyek vagy 1000 kört a háztömb körül, oszt hajrá .
Köszönjük az ötletet, de szinte mindannyian hordunk sisakot!
Faxa sisak, én is veszek ilyet 3at! Mikor csendes? Ebben a hóesésben?
Amúgy milyen sisakról van szó?
Csinálj neki fotógalériát.
Csak azt nem mondtad milyet!
Hallo
Meg szeretném osztani veletek a jo hirt!
Vettem sisakot!
Nagyon csendes!Mindenkinek ajánlom,aki szeretne csendben motorozni,vagy csak baxa a fülét a szélzaj!
Tényleg! Miért tartod akkor? A virágcserép billeg rajta...
Jaja, vizünk is alig! De majd gyűjtök hólevet, most van hála_Holle!
Tudom én, hogy miért kérdezem, te meg megtudod szombaton!
Hogy Neked mennyi bajod van?
Add el a motort!
Töbé nem kell mosogatni, fázni sem fogsz, ...
2, (+ - 0)
Kevés a tea?
+ csupa kosz és sár lesz a motor, amit nagynyomású mosó hiányában nemigen hálál meg, amikor télire elteszem (késő ősszel és télen kikapcsoljuk a kertünkben a csapot).

+ én nem tudnék Mikulásnak beöltözve munkába járni. 20 perc beöltözés, 20 perc levetkőzés...

+ besüvítő hideg szél, felcsapó víz és eső, csúszik a vizes úton a motor.

köszi, üzenetben megkeresem Tomikát.
Rendi! Várlak titeket!
(Hányan jöttök?)
Csörögj azért, mert zajlik az élet!
És dec16. volt az utolsó nap!
3 körül indulunk Városlődről,azért gondoltam, hogy 5 órai tea.
OK, persze, napi használatban nekem is többet megy a gép, a Mikulás-nap még szokott sikerülni, és pl. idén a BKV-sztrájk alatt is mázlim volt az idővel. 3 hete meg ma van első nap, hogy megint kocsival kellett jönnöm melózni, szóval, csak ha így városban kell menni, akkor hosszú a szezon. Nálam csak a 0°C alatti nedves idő kizáró ok (csúszásveszély), a száraz hideg annyira nem, -7,-8°C-ig tesztelve a ruha, a gyenge pont a kesztyű-csizma-párásodó bukó.

Transalp ügyben Tomika tud esetleg segíteni, bár rég írt ide, de hátha olvas.