Szép idő lesz, napsütés, kellemes 15-20°C.... inkább ezt gyakorold!
Egy hét múlva már jobb lesz! Ma ugyan reggel kellett a bélés a kabátba, és csütörtökön még autózás is lehet, de a március ilyen. Viszont pár hét múlva simán kitör a kora nyár, jöhet vissza a bőrszerkó, manapság nem divat a hosszú tavasz!
Sziasztok!
Régen jártam itt és olvastam diohéjban az évadnyitó turárról i.Ezzel kapcsoltban szeretném megkérdezni (nem kell mégegyszer leirni csak az én kedvemért)hogy mikor és hol lesz a találkozási pont?
Köszönöm a gyengébbek (ez én vagyok) kedvéért mégegyszer.
Szép estét mindenkinek!
Ha Pesten kell, akkor igen. Egyik barátom a robogója ülésén csinálta azt, amit mondtál 2000 HUF-ból.
Ha érdekel, keress meg.
jegember kuk frímél ponty hu
Helló, tudtok olyan mesterembert, aki áthuzatolja (plusz újrabéleli) az ülést? Nincs semmi baj az enyémmel, de egy tömöttebb és puhább bélés jól jönne, nomeg vagy jó minőségű műbőr, vagy igazi bőr. Ja, és nem csillió Ft-ért.
Én nem bírom.
Ma megyek átmegyek Zoltán barátomhoz ha törik ha szakad a hó.
Oda vissza 40 km. Elviselhető.
Ha magától nem jön, akkor meghozzuk a tavaszt. :)
Nos, én mindenképp javasolnám, hogy az elejétől gyere velünk. Nem nagy az össztáv, és sok a megálló, az iram pedig - ahogy a főnök is írta - lassú. Viszont van idő ismerkedni, beszélgetni. Remélem, az itteni "új" kollégákból minél többen megjelennek majd.
Ez természetesen csak javaslat, semmi nem kötelező! Lehet később csatlakozni, de akár hamarabb kiválni is.
Az adatlapomon is van némi használható infó. Támogatom "az öregeket"... sokaknak bevált az az olaj. Egy lényeges: ásványi, vagy maximum fél szintetikus a bele való. Melegen majdnem hasonló a viszkozitása az eddig emlegetett olajoknak... viszont a léghűtés "tökéletlensége" miatt szükséges a "vastagabb" olaj a GS-be.
06-20-982-67-11
Nekem ő csinálta vagy 2 éve. Kint van a XV. ker. ben.