Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És honnan vettél kémény-seprőt?
Gondoltam; fekete a motorod
Én is szoktam kéményt seperni (utoljára tegnap, mert nem volt huzatja neki )
Jesszusom! Viktornak sörfőzdéje van!
Évadnyitó Miskolc, 2 nap!
Az kérem szemüveg, és mindkét fele 0,5ös dioptriás. Jó pikcsör:)
ŐŐŐŐŐŐ nem! Köszike! Ki is próbálom gyorsan!
kéményseprő vagyok.kérdezz nyugodtan ha tudok válaszolok
De ha nincs kéznél, megteszi a körömlakk is.
Menetrögzítőre gondoltál e?
Üdv néktek Gs gazdák!
Nos, szeretnék infót gyűjteni.
Van egy 2007-es gs-em, a generátort a főtengelyhez rögzítő csavarja folyamatosan ki lazul.
És hiába tisztítom, zsírtalanítom, szinte már sebészi pracizitással a 3-4ik indításnál ismétt szabadon fut. Ismétt olaj le, deknik le, tisztít, összerak, motorozik és megint előrről.
Mi lehet a megoldás? A szervíz azt mondta amit csináltam, legyen tiszta és mivel kúpos össze szorul. Mit csináljak?
Előre is köszönöm!
Itt volt Viktor, hozott a szememre gyógyszert!
Ő azt mondta távcső, hát bele is néztem!
OK!
Meglátom, csak azért kérdeztem, hogy képben legyek.
Álmok, de ha van "ismerős" könnyebben lógatom a kezem a bilibe...
Na,ez már döfi!
A-Zig
Víz,bukolás,parketta,gáz,fűtés,festés,gipsz
karton,stb...
Mi érdekel?
Pest megye, de ha van szállás, akkor bárhol!
Pedig csak munkába járok, meg hétvégeken élvezkedek.Na jó, azért befigyel általában két, pár ezer km túra is.
Ha majd látok, akkor elmegyek és mondok véleményt!
én ugyan eriktől le vagyok maradva kb 6ezer kmmel összkilométerben az utóbbi 2 év alatt.. 42-43 ment kb a vasba( ez olyan 60km/ nap..de ez két évre.. 2009re tavasztól télig ha számolom akkor 90km/nap) mondjuk én csak akkor vezetek autót ha már tényleg nem lehet motorozni.. vagy nagyon nem olyan a program

Tavaly mondjuk heti egyszer minimum megjártam a bp- szeged távot.. amíg fent voltam budapesten 4 nap alatt ott is beleszaladt általában 300 km.. most egyelőre leszoktam a bp- szeged távon való motorozásról.. nagyon unom már.. úgyhogy inkább máshol motoronám el azt a pénzt

de ha itthon vagyok akkor is beleszalad 1 héten 500 km az órába.. és ez tényleg csak beleszaladás.. mert ekkor még nem mentem sehova.. csak arra használtam, hogy A-ból B-be jussak..
..és ez olyan szar.. örülni fogok ha szezon végére 135ezernél kevesebb km lesz a gépben

ja.. és ilyen sokat motorozni nem feltétlen csupa öröm és boldogság
Köszi!
Lakásfelujításban utazol? Amúgy milyen megyében, környéken csinálod s mit?
durvan szamolva napi 65 km... ejha
A nap 24 órából áll...és még jön az éjszaka!
O nem hatra, mint az emberek tobbsege, hanem elore hajtja az orajat