Hm. Én akkor sem értem hogy jön ki ennyi motorozás. Ha azt mondom, hogy márciustól novemberig motorral megyek dolgozni az 9*20*10 ~2000km és akkor minden nap azzal mentem emellé ha a nyári hónapok minden hétvégéjén motorozom 200km-t (ami ugye szintén nem teljesül), az is 4*3*200 ~2500km. Ezen kívül elmegyek hetente 2x mindig motorral suliba az 15*2*30 ~ 1000km. És ha még mondjuk beleszámolok a nyári hónapokban 1-1 kisebb túrát is, akkor az mondjuk 2000km. Összesen tartok 2000+2500+1000+2000 ~ 8000km-nél. Durva kerekítéssel 10000km. Egyszerűen nekem nincs annyi időm, hogy 5x ennyit motorozzak egy évben. Nincs hova és nincs mikor. Ezért furcsa nekem, hogy valaki ennyit megy.
itt is esik a hav, vagy csak esett, vagy még lehet mindig esik... nemtudni... de ki nem teszem a lábam a házból, de még a fejem sem a függöny mögő, látni se akarom, pfuj
Mit pluszba?
Egy 25-30e körül jó lenne feldobni nekem a bankszámára mert nem vagyok valami jól eleresztve mostanság.Ha van a sisak és meg tom venni akkor a maradék itthon ,ha nincs akkor visszautalom a pénztt.Kéne egy méret és pontos szín/tipus.Egy cím név és egy telefonszám.És majd ha itthon van esetleg akkor a maradékot kifizeted vagy személyesen vagy utánvéttel vagy tudja fene.Meg ha nincs max sms-ezek hogy mi a stájsz mit látok ott értelmeset helyette.
Annyi van hogy utólag fennaradó összeget nem tudom pontosan mert a kártyáról forintban szedi le és az adott árfolyamt most passz mi lesz 17.-én.
Pedig kénytelen vagyok!Ha más nem elado lesz ez is,mint a Lazer-em!Pedig azt felprobáltam!
Kényelmes is volt,söt azóta is,csak sajnos az a menetszél ne lenne!Attól függetlenül a boltban az is rettentöen csendes volt.
Nem fogom én azt átvetetni, az a kémény mindigis vot!
Mivel viszont nem látok, nyomkodok mindent össze-vissza!
Nem elég, hogy itthon vagyok vakon, de még nem is tudok beszélni a barátaimmal.
Évadnyitó? Nemtom mikor lesz és hova, de azt tudom, hogy gyertek! Ja, az AKMT-n tuti megtalálod az időpontot
Egy 25-30e körül jó lenne feldobni nekem a bankszámára mert nem vagyok valami jól eleresztve mostanság.Ha van a sisak és meg tom venni akkor a maradék itthon ,ha nincs akkor visszautalom a pénztt.Kéne egy méret és pontos szín/tipus.Egy cím név és egy telefonszám.És majd ha itthon van esetleg akkor a maradékot kifizeted vagy személyesen vagy utánvéttel vagy tudja fene.Meg ha nincs max sms-ezek hogy mi a stájsz mit látok ott értelmeset helyette.
Annyi van hogy utólag fennaradó összeget nem tudom pontosan mert a kártyáról forintban szedi le és az adott árfolyamt most passz mi lesz 17.-én.
-Forma motoros cipő,(39-es),teljesen új,bontatlan!
-Takachi TK-100 as bukó,(xs),teljesen új,bontatlan!
-LED-es index 4db.+relé,teljesen új,bontatlan!
-Universalis moci fejidom+lámpa,dupla H4-es foglalattal,hozzá égőkkel,
(karcmentes,újszerű állapotú),szinte bármilyen mocira feltehető!
-Mugen kordura ruha:xs-s(165-170/57kg)-os mocisra,használt,de kifogástalan állapotban!
-Mugen S-es textil kesztyü,új,bontatlan!
Ár:.berik84@freemail.hu,vagy tel.Képeket küldök kérés esetén!
Mennyit kérsz pluszban?
Már egy hete itthon ülök munka nélkül.
Hát senki se akar lakásfelújítani?
Kényelmes is volt,söt azóta is,csak sajnos az a menetszél ne lenne!Attól függetlenül a boltban az is rettentöen csendes volt.