Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm. Én akkor sem értem hogy jön ki ennyi motorozás. Ha azt mondom, hogy márciustól novemberig motorral megyek dolgozni az 9*20*10 ~2000km és akkor minden nap azzal mentem emellé ha a nyári hónapok minden hétvégéjén motorozom 200km-t (ami ugye szintén nem teljesül), az is 4*3*200 ~2500km. Ezen kívül elmegyek hetente 2x mindig motorral suliba az 15*2*30 ~ 1000km. És ha még mondjuk beleszámolok a nyári hónapokban 1-1 kisebb túrát is, akkor az mondjuk 2000km. Összesen tartok 2000+2500+1000+2000 ~ 8000km-nél. Durva kerekítéssel 10000km. Egyszerűen nekem nincs annyi időm, hogy 5x ennyit motorozzak egy évben. Nincs hova és nincs mikor. Ezért furcsa nekem, hogy valaki ennyit megy.
Mi az a hó? Itt északon nem is láttunk olyat, már vagy 5 napja.
Ez egy 40 éves kémény, a tetőtér feletti részt kell átépiteni meg bélelni az egészet.
Nem fogom én azt átvetetni, az a kémény mindigis vot!
Építeni igen, de béleltetni csak a kéményseprőkkel szabad,vagy a náluk bejegyzett céggel,különben sosem veszik át!
Hm,Viktornak ment!
Mivel viszont nem látok, nyomkodok mindent össze-vissza!
Sajna nem jöttél!
Nem elég, hogy itthon vagyok vakon, de még nem is tudok beszélni a barátaimmal.
itt is esik a hav, vagy csak esett, vagy még lehet mindig esik... nemtudni... de ki nem teszem a lábam a házból, de még a fejem sem a függöny mögő, látni se akarom, pfuj
27-én lesz. Illetve akkor tuti, hogy lesz, elképzelhető, hogy 2 napos évadnyitó lesz, ez majd a progitól függ.
Most néztem,hogy nem van a méretemben!Megyek dolgozni,a többit holnap megirom!Köszi
Szeged térségében szakad a hó... legalábbis 20 perce amikor bemotoroztam haverhoz szakadt.. élmény volt.. remélem nem fog megmaradni
A mobil mélygarázs az egy ásó?
Évadnyitó? Nemtom mikor lesz és hova, de azt tudom, hogy gyertek! Ja, az AKMT-n tuti megtalálod az időpontot
Mit pluszba?
Egy 25-30e körül jó lenne feldobni nekem a bankszámára mert nem vagyok valami jól eleresztve mostanság.Ha van a sisak és meg tom venni akkor a maradék itthon ,ha nincs akkor visszautalom a pénztt.Kéne egy méret és pontos szín/tipus.Egy cím név és egy telefonszám.És majd ha itthon van esetleg akkor a maradékot kifizeted vagy személyesen vagy utánvéttel vagy tudja fene.Meg ha nincs max sms-ezek hogy mi a stájsz mit látok ott értelmeset helyette.
Annyi van hogy utólag fennaradó összeget nem tudom pontosan mert a kártyáról forintban szedi le és az adott árfolyamt most passz mi lesz 17.-én.
Kéményt tudsz épiteni ,bélelni?
Eladó cuccok:
-Forma motoros cipő,(39-es),teljesen új,bontatlan!
-Takachi TK-100 as bukó,(xs),teljesen új,bontatlan!
-LED-es index 4db.+relé,teljesen új,bontatlan!
-Universalis moci fejidom+lámpa,dupla H4-es foglalattal,hozzá égőkkel,
(karcmentes,újszerű állapotú),szinte bármilyen mocira feltehető!
-Mugen kordura ruha:xs-s(165-170/57kg)-os mocisra,használt,de kifogástalan állapotban!
-Mugen S-es textil kesztyü,új,bontatlan!
Ár:.berik84@freemail.hu,vagy tel.Képeket küldök kérés esetén!
Halihó
Na ez beszéd!Semmi rizsa,ezt szeretem!
Mennyit kérsz pluszban?
Jah, mobil mélygarázzsal . Az pont jó lenne ...
Lakókocsi? Azt oda húzod, ahova akarod!
5 fele indulok Pestre, meglátogatlak, csak azért mert szeretlek titeket
Én meg előbb lakást szeretnék (inkább házikót). Aztán jöhet a felújítás... . Vagy ilyesmi .
Én akarok, de pízem nekem sincs. Válság van, vazze!
Jelenleg csak éppen nem lóg ki a fenekem a nadrágból.
Már egy hete itthon ülök munka nélkül.
Hát senki se akar lakásfelújítani?
Csá.Én 17.-én mek bécsbe.Mindenképp látogatok a lajosba is.Ha itthon felpróbálod és pici pénzmaggal megtámogatsz én elhozom.
Ha ezt az oldalát nézzük épp oly rizikós!Amig nem mész vele igy is zsákbamacsek.
Pedig kénytelen vagyok!Ha más nem elado lesz ez is,mint a Lazer-em!Pedig azt felprobáltam!
Kényelmes is volt,söt azóta is,csak sajnos az a menetszél ne lenne!Attól függetlenül a boltban az is rettentöen csendes volt.