Én is azt néztem amit jegember, hogy eléggé le van lakva a műszerfalad, gondolom nem nagyon vigyáztak rá előtted. Az enyémen a visszajelzők alatti felirat van lekopva, amúgy egész épp.
Én is mindjárt itt tartok (most 28500, a kép régebbi), de viszont valami furcsa nekem. Nézd meg ezt a képet: http://jegember.uw.hu/gs500/gs...
Nekem most ilyen állapotban van. Hogy lehet ekkora különbség a két műszerfal között, ha nagyjából ugyanannyi a km és ahogy elnézem az évjárat is egyezik?!?
Dehogy adok . Jaja, Balázskát is láttam már itt nyargalászni az épület előtt. Vicces. A TV-ben olyan emberszabású, élőben tök más .
Sőt, Jáksó egyszer benézett a deszkbe, és megkérdezte, hogy ez-e az orvosi... Root .
Hááát, fogalmam sincs, mikor leszek arra északon. Lassan már tényleg kéne...
Végre megint én, a saját bőrömben
Szóval, örülök én is Neked, remélem kezdenek rendbe jönni a dolgok azért Én most épp Nyírjesben dekkolok, pihenek picit, ha esetleg erre jársz, számítunk Rátok!
Jaaa, és adj egy puszit a Rákóczi Ferinek helyettem, most látom, h egy helyen vagytok irodailag elvileg
Ha látnád az én 3.5 éves motorom műszerfalát semmin sem csodálkoznál!
Az enyémet már meg sem merem mutatni!Nekem vigyázott rá a doki 15 évig megörzött egy uj motort!
Viszont pl a jégembernél motívumok vannak, míg nálam ki van írva hogy melyik lámpa micsoda.
Viszont picit magasnak tűnik az alapjáratod...
Vagy nem csak esztétikai különbséget látsz?
http://jegember.uw.hu/gs500/gs...
Nekem most ilyen állapotban van. Hogy lehet ekkora különbség a két műszerfal között, ha nagyjából ugyanannyi a km és ahogy elnézem az évjárat is egyezik?!?
-hogy lehet-e(lehet elbujtok elölem)
-ráérek-e
-ha messze mentek tölem ,akkor nem biztos(-e)
Ma megvolt a 30000. Idén a cél hogy 4-essel kezdődjön a számláló, mikor elteszem a téli álomra.
Ha erre felém jöttök(Dunaföldvár--Tamási
Na, azért ha jársz erre, sikkants, vagy találj egy fekete birkát, amik adoptálhatok!
Dehogy adok . Jaja, Balázskát is láttam már itt nyargalászni az épület előtt. Vicces. A TV-ben olyan emberszabású, élőben tök más .
Sőt, Jáksó egyszer benézett a deszkbe, és megkérdezte, hogy ez-e az orvosi... Root .
Hááát, fogalmam sincs, mikor leszek arra északon. Lassan már tényleg kéne...
Szóval, örülök én is Neked, remélem kezdenek rendbe jönni a dolgok azért Én most épp Nyírjesben dekkolok, pihenek picit, ha esetleg erre jársz, számítunk Rátok!
Jaaa, és adj egy puszit a Rákóczi Ferinek helyettem, most látom, h egy helyen vagytok irodailag elvileg