Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van már benne delej?
HAHAHAA

Ha látnád az én 3.5 éves motorom műszerfalát semmin sem csodálkoznál!
Rob
Az enyémet már meg sem merem mutatni!Nekem vigyázott rá a doki 15 évig megörzött egy uj motort!
Nos igen. Voltak rosszabb gazdái is szegénynek.

Viszont pl a jégembernél motívumok vannak, míg nálam ki van írva hogy melyik lámpa micsoda.
Talán az időjárásnak tudható be...
Viszont picit magasnak tűnik az alapjáratod...

Vagy nem csak esztétikai különbséget látsz?
Pedig csak elképzeltem,hogy a pince tetöröl nézem a vonulásotokat!De most épithetek addig egy pincét!
Én is azt néztem amit jegember, hogy eléggé le van lakva a műszerfalad, gondolom nem nagyon vigyáztak rá előtted. Az enyémen a visszajelzők alatti felirat van lekopva, amúgy egész épp.
Én is mindjárt itt tartok (most 28500, a kép régebbi), de viszont valami furcsa nekem. Nézd meg ezt a képet:
http://jegember.uw.hu/gs500/gs...
Nekem most ilyen állapotban van. Hogy lehet ekkora különbség a két műszerfal között, ha nagyjából ugyanannyi a km és ahogy elnézem az évjárat is egyezik?!?
A kapcsolatok ápolása bizony néha energiaigényes.
Az sok mindentöl függ,
-hogy lehet-e(lehet elbujtok elölem)
-ráérek-e
-ha messze mentek tölem ,akkor nem biztos(-e)
Halihó mindenki!

Ma megvolt a 30000. Idén a cél hogy 4-essel kezdődjön a számláló, mikor elteszem a téli álomra.
Hál' Istennek!
Nem . Azon a téren minden ok .
Örülök, ha tetszik, de azért puszit ne küldj!
Ez eddig kimaradt...de jó!
Különben nem?
Ez egy 2000éves római közmondás. Nem ismerted?
A technika lehagyta a végét!-----megnézlek benneteket!
Blue
Ha erre felém jöttök(Dunaföldvár--Tamási
Csak nem el lettél hagyva?
Akkor neaggyáá
Na, azért ha jársz erre, sikkants, vagy találj egy fekete birkát, amik adoptálhatok!

Dehogy adok . Jaja, Balázskát is láttam már itt nyargalászni az épület előtt. Vicces. A TV-ben olyan emberszabású, élőben tök más .
Sőt, Jáksó egyszer benézett a deszkbe, és megkérdezte, hogy ez-e az orvosi... Root .
Hááát, fogalmam sincs, mikor leszek arra északon. Lassan már tényleg kéne...
Végre megint én, a saját bőrömben
Szóval, örülök én is Neked, remélem kezdenek rendbe jönni a dolgok azért Én most épp Nyírjesben dekkolok, pihenek picit, ha esetleg erre jársz, számítunk Rátok!

Jaaa, és adj egy puszit a Rákóczi Ferinek helyettem, most látom, h egy helyen vagytok irodailag elvileg