Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legjobbat nem is mondtam.. van A kategoriás jogsija... mondjuk nem akar motorozni.. otthon erőltették neki h csinálja meg.. de akkor is.. van benne potenciál
alap
hjaj azok a magyarkanizsai lányok... mmmmm
magyarkanizsai.. itt van egy köpésre...

ja meg persze csak úgy volt útlevél is a zsebemben
Akkor majdnem annyi,mint kimenni!Proba nélkül!Hát nem éri meg.
Köszönöm!
hová valósi a drága?
na majd ha kedved támad átruccanni, szívesen fogadlak, mint Teddyt, megmutatom a jó kis szerb lányokat
Rajta volt? Én félreláttam...
Hali!

Be kell regisztrálni az oldalon és igényelni egy vevőkódot (Kundennummer). Ehhez kapsz majd egy PIN kódot is, itt tudsz belépni a "my Louisba"... ez arra jó, hogy kövesd a személyre szabott akciókat, és a csomagod, valamint ezzel a PIN-nel tudod "visszaigazolni" az emailben kapott vevőkódot. Ha megkaptad a levelet, aktiválsz és utána lehet rendelni. A postaköltség hozzánk csomagonként 20 EUR, ez apróbetűs az oldalon.

Azt hiszem így regisztráltam, de régen volt.

(A levéllel együtt jött egy vásárlói kártya is, amin pontokat tudsz gyűjteni...)
Van biza!

Hűűű baszki, szétszedtem a fékeket, hogy egy kicsit rendbe hozzam tél után. A hátsó nyeregbe beletört a csavar. ( gépműhelybe kellet kifúrni, mer annyira össze volt rohadva a sós létől, hogy a csavarra ráhegesztett anya sem segített. ) Az elsőbe meg bele rohadt a dugattyú, nem volt egyszerű eset. De megoldva.( Köszi Karcsi )
.. mert csajozni voltam

sétálásnak indult szegeden.. de moccal voltam és VÉLETLENÜL volt nálam utas sisak meg kesztyű is.. igy kiugrottunk a leányzóhoz..vajdasági a drága

spontán motorozás volt
Beszarok rajtatok!
Az enyém a jövő héten lesz 2 éves,és 48e van benne!
Örülök, ha a téli álom előtt,(ami nincs) nem fog 7-essel kezdődni!
Pedig nincs is időm motorozni!
Hallo
Tanácsot kérek!
Rendelt közületek valaki a Louis.de-röl?
Hogy müködik és mik a feltételek?
K1 kilencvenegy
Hmmm, ez fura... milyen évjárat? Bocs, Oldpiet, már látom, miért kérdezted...
nem én vótam, a gyárban szabták ilyenre.
Sziasztok!

Nem magas az alapjárat, csak szívatón van. (Elszoktál már tőle a buszon, mi?

Oldpiet: azért nincs telóállítás, mert egyszer ugye ez olcsó motor, így meg még olcsóbb, másrészt az újabb kormánytól nem fér el. A régebbi csutkákon még van.

Én inkább nem is teszek fel fotót a műszefalamról...
na most kérdezed, vagy mondod?

ménemszóóótá?
Én is
voltam ma felétek (?) ...
akkor én is idejárulok
le kéne már kaparnom a szilikont, amivel a kis órácskámat kapartam le
nekem ma fordult át 11000re a műszer.. micsoda újszerű masina .. a 11111re készülök...

és idén megvolt az első külföldi gurulás is
Pedig nem a műszerfal ,ami elöször sérül
Ja... mondhatni műszerfalig döntötték.

A háromlábú Eiffel torony meg kabala.
Kapott egy két pofont jobbról is balról is, még az Elfeltorony is eltörte a lábát. Az egyébként elég karcolos jószág.
Miért van "megszüntetve" a telóállitási lehetőség?