Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hosszabb áttételre nem érdemes cserélni mert így se tudod leforgatni tiltásig még az 5.-et sem igazából. Rövidebbre meg ízlés kérdése. Én nem változtatnék rajta mert rövidebbel csak többet pörög és többet eszik.
remélem alkoholmentesre!

Gratulálok az új mocihoz,sok kellemes kilómétert hozzá,azért teszteled?,ha megengedik?
Ezazzzzz!
Te meg nekem kettőre!
Hellosztok!
Gs-en szeretnék áttételt módosítani. Tapasztalatokat szeretnék kérni hogy ki és hogyan változtatta egyáltalán megéri e ezzel babrálni?
Halihó mindenkinek.
Évadnyitón vendégem vagy egy sörre.
Semmi sárga hangszóró, vagy forintos csoki kettétörve?
Tapasztalatot.
És mit nyertem?
Tudás, csak bizonytalan...olyan ciki, ha beég az ember.
Kérdezed vagy tudod?
Én is arra tippelek :)
Eger?
Hol jártam ma?
Köszi, kedves tőled!
Ha érdekel valakit ilyen:
Jól néz ki, gratulálok!
Látod,megmondtam!
Erik a távgyógyász.
Szia Tibkin..Nagyon Szépen Köszönöm az Infót..

Nagyon Rendes vagy..

Köszönettel..
Zoli..

Jó gurulást...
Írtam itt nem rég, hogy mindenféle bajom van a motorral és sokan próbáltak segíteni, köszönöm is nekik!

Az volt a probléma, hogy a benzincsap nyitva maradt, és mivel a karbiban tényleg fennakadt az úszó, amikor kivettem tiszítítani és össze-vissza forgattam, telefolyt a motor és a légszűrőház benzinnel. Emiatt nem indult. Végül ezt a "fölösleget" sikerült eltávolítani és pöccintésre indult. A karburátort az említett "ütögesd meg gumikalapáccsal" módszerrel megjavítottam. És a benzincsapot mostantól nem hagyom PRI állásban.
Nagy örömömben hétvégén meg is látogattam a Visegrádi várat .
Szia!

Üdv itt a GS500-asok közt!
Némi infót lelsz GSTeddy neve alatt ( Itt )
Lánc és lánckerekek jó áron itt: Reklám :-)
Amúgy pár cserén már túl vagyok, de extrém árat erre nem tudnak mondani, ebben a méretben szerintem nem nagyon van iszonyat drága lánc, a szervizek nekem eddig nagyjából a fenti cég árán adták, csak egy óra munkadíj volt rajta.

Ja, és még egy infóforrás: AKMT weblap
Sziasztok...

Tanácsot szeretnék...

Most vettem egy 2001-évj.Gs500 suzukit..lánc kell rá,de nem tudom vagyis a neten nem találok rá hol és milyet kell rá vennem,bár megy szervízbe gondolom ott rámsózzák a legdrágábbat és nem azt teszik rá ,mivel látják,hogy nem értek hozzá...

Meg vannak a méretezések erre milyen való ,mivel nincs gépkönyvem..köszi a választ.. légyszi írj mailt..gitarka@citromail.hu

Köszi Zoli
Nagyon szívesen.
Köszönöm szépen a tel. tanácsokat