Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy van. Este megnézem.
Pupákokk!

Nincs valakinek egy Givi platnia?
Akkor lehetőségek:

www.pinkmotors.hu

www.blackmotors.h
u

Unas webáruház motoros szekciója

www.louis.de

Méray és Dobra motoros bolt

stb. stb.

Keresgélj. Olyan nincs, hogy nincs. Én mondjuk felhívnám a nagyvasas komusokat, és érdeklődnék telefonon. Ha egyszer volt hozzá, akkor lesz is. Max. most nincs készleten...
Az csak példa volt, hogy hogyan is készül a gyári...
Na ez az. Nagyvason nincs olyan méret, ami nekem kell. És nem tudom hol van utángyártottba, hogy ne a gyári Suzukit kelljen megvenni.

Ez most a legnagyobb kérdés...
Nem passzol hozzá egy autó lapkája sem, tapasztalatból mondom.
A múlkor még volt a nagyvasban is GS-méret.
www.nagyvas.hu

Amikor gondolkoztál az otthoni szétkapásban, akkor figyelmeztettelek én is, és többek, hogy nem lesz olyan egyszerű. A nagyvas ad darabonként is, és "kis készletben", és nagy "készletben". Ha tudod a méretet, márpedig lemérted, akkor rendelhetsz. Ezért nem értem a túlzott vajúdást.
Bocsánat, akkor elkerülte a figyelmem, pedig mindig elolvasom...

"Szóval, én tapasztalat nélkül mondom, hogy vedd meg a 400 Ft-os lapkát..."
Igen, de hol lehet ilyet venni? 0 tapasztalatom van ezzel... Amit nagyvas árul az méretben nem stimmel, mert a GS-be 29,5mm-es kell, olyat pedig én nem találtam, de lehet hogy láma vagyok...

"De, remélem arra figyeltél, hogy sok por ne kerüljön a "kibontott" hengerfejbe... ha nem takartad le, akkor nagyobb bajt csinálhattál, mint ha "utángyártott" lapkát teszel bele."
Figyeltem igen. Egy hete szépen letakarva áll.

Akkor ha tudja valaki hogy hol tudok olcsón lapkát venni/rendelni az írja meg légyszi.
Bár csak igazad lenne, de sajnos nem. A kérdés most igazából az, hogy hol lehet utángyártott lapkát venni, ami mondjuk nem annyiba kerül, mint a gyári Suzuki...
Ahogy Faty mondja! B-Viktor válaszolt rá. Ha tudod a méretet, akkor jó a 400 Ft-os is. A szervizben sem csinálják másképp. Nekem van a családban, aki gyárt lapkát. Egy 70 nm-es garázsban. OPEL-ekbe, VW-be, Audiba stb. A minimum anyagminőség mindenhol egyforma. Csak annyi, hogy gyári lesz belőle: Akinek a neve van a számlán. Ha az Unix, A-GTR egyebek fizetnek akkor utángyártott, ha a gyár fizeti a számlát, akkor gyári 10-szer annyiért. De egy lapka mindenképp 20 és 70 Ft között van, amikor kikerül a "gyárból".

Szóval, én tapasztalat nélkül mondom, hogy vedd meg a 400 Ft-os lapkát... ennyi. Nem kell túlvariálni ezt sem ennyire.

De, remélem arra figyeltél, hogy sok por ne kerüljön a "kibontott" hengerfejbe... ha nem takartad le, akkor nagyobb bajt csinálhattál, mint ha "utángyártott" lapkát teszel bele.
Nekem úgy rémlik, hogy több mint egy hete kaptál már választ rá valakitől...bár ma még nem vettem be a gyógyszerem...
A lapkával az a baj, hogy szerintem senki nem csinálta még otthon - én legalább is nem tudok olyat! - ergo nem tudnak segíteni. De ne legyen igazam!
Szelephézag alátétben nem tud valaki segíteni? Kezd égető lenni a dolog :S

Köszönöm!
nekem a pirelli sport demon volt go előtt. minden elismerésem neki. tapadt ahogy csak birt, csak a vizes utat nem szerette, de ezt leszámitva megvoltam vele elégedve
Rühellem az ilyen hozzá állást, bejelentkezik és cseszik válaszolni, majd ismét bejelentkezik és leszedi a hirdetést, nemképes anyit írni h eladtam már másnak vagy kabbe neked nem adom oda. dühítő.
Miért lennél garasoskodó? Ha valamit 12 ezer helyett megvehetsz 7-ért is, akkor az a bolond, aki a drágát veszi. Szerintem.
Ez is igaz!
Akkor a Tiéd az is. Mármint 25kw

Én mentem mind a kettővel, nem éreztem semmi különbséget
De ez szerintem adja is magát, hiszen mint már millkászor leírtam:

a folytás a karbiban a gáztolattyúnál a leg szemrevehetőbb.....
Az biza ki van fúrva így nem tudja MAX-ra húzni magát, mert egy fokon a gáz visszacirkulál.
Nekem a folytott moci 6.-ban nem ment 8-8500-as fordulat fölé.....
De itt a moci már ment 160-at, vagyis teljesen értelmetlennek láttam.
Az erőben is max ott látszik, hogy nekem 135 volt a vége egyenesben, csomagokkal, utassal......
De ez is csak ismétlés: A GS futóműve nem SPORT célra van! Hanem erre......80-110-el nyugodtan, ligthosan járkálj vele.
Ha ökörködni akkarsz akkor 600-as gépeket nézegesen bárki. És a NYOMATÉK szót keresse ki a szótárból.
ebben a kategóriában meg az se mind1, hogy 60 kgos vagy 120 kgos rider üli a vasat. Amikor két személlyel megyek, akkor 120-150 kg körül szokott lenni a szállított tömeg..és érezhető rendesen a dinamikában.. Ezért is örülök, h a motor velem együtt csak kb 240 kg, így bőven elég a 42 ló, ami benne van
mostmár lelövöm apoént.....kilehet nevetni, lehet kishitű vagyok és garasoskodó de őt szemeltem ki:http://www.vatera.hu/item/view...

az üzenetekre nem válaszolt (annak ellenére h belépett töbszöris) és a vége elött befejezte az aukciót valami miatt
Írok Neked mélet, olvass.

ÁMEN!

Nos, ezért vagyunk túramotorosok! Mint ahogy Blue honlapján ki is van írva: ha a táj szépségéért motorozol!