de vedd figyelembe hogy B7-be vagyok, és 33 éves.....
A nagy vízválasztó a kor.....29 évesen jóval több, mint 30 évesen.....
És az se mindegy hogy hol laksz (mi van bejelentve)
Az én kicsi NAGYTEGNAPTEGNAPOMNAK a biztije a kocsira BP-en valami 26.000ft....
Ha bejelentkezne Adonyba akkor meg lenne 11.000ft
Pedig minden más ugyan az, csak a lakhely nem.
Ellenben Neked nem lesz 19000ft az adód rá:-((( Míg nekem igen:-(((
A fokozatkijelző áramkört KIT-ben vettem itt: http://www.dunaweb.hu/bajielek...
Kell még hozzá egy 7 szegmenses kijelző, ami 3-400 forint.
A cég korrekt, 2 napon belül utánvéttel postáztak mindent Vácról.
Ezügyben nem kell paráznod.
Minden papir rendesen meg fog érkezni, ráadásul jan 1.-től már minden bizti (de a KH tutira) 60 napos idővel dolgozik, vagyis az első negyed éved FEBRUÁR 28-ig kell befizetni - nem KÖTELEZŐ december 31-ig.
Amugy persze hogy drágább vagy.....
Én csak "viccesen" írtam be a sajátomat, mert itt dobáltátok a ki-mennyit-hol fizet, és ugye ezt úgy láttom nagyban vezetem:-)
Való igaz! B7-be vagyok már.
De ezek szerint akkor csak drágult valamit a KH-is, hiszen tavaly ha jól emlékszem 18 környéke volt a B0-ás, 30 év feletti bizti.
9200/év a köteleződ? Nekem a GS-re 4200/negyed év, B3-as besorolással.
Más: Nem tudtok olyan netes oldalt ahol jó árban adják a gumikat? 130-as vagy 140-es kellene.
Rendeltem plexit a mocira, szerintem nagyok királyul néz ki, igaz csak január közepére ér ide.
A bibi nálam a B0-ban keresendő szerintem ezért jóval több.Igazából szerintem a K és H gyúrt legjobban a motorosokra ebben az évben.Amúgy se szerződést se semmit nem kaptam és még fizetési papírt sem a K és h tól.Csak a biztositas.hu tól hogy felmondták és továbbították a céghez meg egy igazolót hogy jan 30 ig megkapom a papírt.
Nekem az jött ki a legocsóbban, ráadásul tavaly 11300, ez amutomatikusa 10300 lett volna, de újra kötöttem a Netrisken, így lett 9200......ha a KH honlapján kötöm újra akkor meg csak 7600 lett volna (de ebasztam:-(
Sziasztok! Van esetleg van valakinek közeli képe arról, hogyan oldották meg a GS-nél az utólag felszerelt sport kipufogó rögzítését a csőhöz, megköszönném, ha feltenné! Szeretnék venni egy dobot...
Nem biztos.Vidd el egy helyi műanyagoshoz.Általban a hűtősök szokták a lökösöket is javítani.Ha ügyeskezű ember simán van hozzá anyaga amit be tud szabni.Egy utat megér.
A lapka önmagában nem kopó alkatrész, maga a szelepmechaniznus csúszó felületei kopnak és ezt a kopást kell lapkákkal kompenzálni. Szerintem megveheted az utángyártottat is szerintem az is cementált kemény anyagból van, gyári lapkák horror áron vannak, az előző motoromat gyárival lapkáztam át, nagyon zsebbenyúlós.
Esetleg ha van szervizes ismerősöd aki becseréli a meglévőket, már hallottam ilyet, de én nem próbálkoztam ezzel.
Ma lemegyek ide a Suzuki kereskedésbe, rendelek tőlük szelephézagoló lapkát. Nem gyári lapkával van valakinek tapasztalata? A gyári lapkát mindenhol 10$-20$ között láttam, viszont például Nagyvason van utángyártott lapka 500 HUF-ért. Bár ilyen "kényes" alkatrészből kicsit félek utángyártottat venni.
de vedd figyelembe hogy B7-be vagyok, és 33 éves.....
A nagy vízválasztó a kor.....29 évesen jóval több, mint 30 évesen.....
És az se mindegy hogy hol laksz (mi van bejelentve)
Az én kicsi NAGYTEGNAPTEGNAPOMNAK a biztije a kocsira BP-en valami 26.000ft....
Ha bejelentkezne Adonyba akkor meg lenne 11.000ft
Pedig minden más ugyan az, csak a lakhely nem.
Ellenben Neked nem lesz 19000ft az adód rá:-((( Míg nekem igen:-(((