Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Avenue már nem gyártják!
Go-t 250-ig, nem?
Nekem az elődjük volt az Avenue... azt hiszem a GO az utódja. A Twist pedig Supermoto gumi... olcsó, de lágy, mint a sz@r... igaz jó magas (vastag) a közepe. Ergo, a GO-t nézd meg. Tibkinnek Avenue van hátul, Zsé70-nek pedig GO elöl. Az övét én vettem, csak csere előtt elkelt a moci, így átvette. Nekem nagyon tetszett a Conti. Most is azt vettem a Dl-re... kíváncsi leszek rá tavasszal.
Tomi
Viszont nézd meg a pink motors-nál a lazereket!
Beszarás az új kollekció!
Teddy
Melyik conti megy a Gs-re?Twist meg a Go?
Bálint,majd jelezzd hogy mit bir és lehet hogy én is sport demont veszek a pilot után!Bár egy pályázást én is megnéznék!
Lehet összebeszélek a pályamenös haverral,azt elgurulun arra!
Na igy lehet naponta 30ezret keresni!
Az nem gond,hogy átbaszás az egész!Rendes és csóró embereket lehet csak lehúzni!
Haverom a agv K-szériát sikeressen igy vette 40000.-ért!
Amúgy meg 15000.-
Hát, mivel 10-kor nyit, menne a tököm 8-a!
Max fél10, és akkor az ottlevőktől megkérded az igényüket.
Én is megyek, csak másért ( copfos nagypapi).
Nem szeretetszolgálat... ebből él. Sok manit össze lehet így szedni. A Shoxnak meg mindegy ki viszi el. Mindene eladó.
nyitás előtt 20 perccel kezdtek szálingózni az emberek..kapunyitáskor meg lépcsőfutóverseny volt..
A méret mellett a sebesség-, és terhelhetőségi indexekre is figyelj! Sokszor egy jó vétel azért akad, mert éppen egyel-kettővel kevesebb a két érték... ergo, onnatól nem jó a motorodra. A méret csak egy dolog. Sőt, a gumi esetében nem árt, ha "túlméretezel"... a gyári ajánlás szerint.
Ha a pénztárca nagy úr, márpedig az, akkor javaslom figyeld az akciókat, esetleg nézd meg a Conti abroncsokat... még mindig jó az ár-érték arányuk.
Tomi
Holnap akcios a shoxnál!
Bár sokaknak van,nem biztos hogy szeretni fogod!
AGV köztodottan kis bemeneti nyilású,legyüri a füled,bent meg kurva zajos!Nekem az airtech lazer megfelelöje van,de baromira hangos!Nem vennék mégegyszer!(ez az én véleményem)
Láttam olyat neten, hogy a 30-i akción az AGV Stealt-et árulták ugye, és másnap már fent volt neten, hogy "méretprobléma miatt" eladó egy L-es, és ugyabár aznap tették fel netre....a háttérben meg ott volt egy másik ugyanolyan.....megvette 20-ért és árulta 50-ért a 80-as sisakot, tök jófej, hogy más elöl elviszi...mint pl előllem, akinek muszály vennie egyet, mert a mostani már használhatatlan 15 fok körül....! meghát Nau N20 Rapid...No comment...!

Tomi
Ha neked megér annyit, akkor legyen szerencséd, hogy jusson is. Véleményt a ruhákról és kiegészítőkről csak az tud mondani, akinek éppen ilyenje van. Próbálj meg itt a boncteremben rákeresni... hátha.
Hát jah, én is ettől félek!:S Nem szeretem a bunkó embereket! Én jófej leszek, de ha valaki parasztkodik azt nem fogom szeretni....! Szerinted ha 8-8:15 körülre odamegyek az még jó?

Tomi
tavaly minusz 15 fokban álltam majd 1 órát az ajtóban...aztán nyitás előtt 10 perccel beengedtek a radiátorig
ajtóban állva is majdnem lemaradtam a cuccokról..majdnem átgázolt a tömeg rajtam..de haveroknak meg magamnak venni kellett pár dolgot..
Tudom! Pont ezért kérdezem! Reggel 8ra ott leszek! De ne reklámozzátok addig nagyon! Már az AGV Stealth-ről lemaradtam! Erről nem fogok! Betelefonáltam munkahelyemre, hogy délre megyek dolgozni!

Szóval szerintetek ha sikerül, akkor vegyek 1-et? Ki mire szavaz?

Tomi
Na, pont ez a sisak csak holnap 49900 a shox-ban!

www.shox.hu
Hú, előbb írtam, mint hogy rendesen körülnéztem volna, pont ebből a típusból nincs 17-es. Akkor nem is írtam semmit:).
shox napi akcióban szoktak ilyen sisakok 60ezer alá leértékelve lenni..annyi pénzért nagyon megéri..holnap lesz az első napi akció idén..azthiszem
Sziasztok
Olvasgattam, hogy többen most filóznak gumivásárláson, és nekem is megfordult a fejemben, mert hátul régi Metzeller van, talán elöl is, és eléggé csúszik, kanyarban nagyon nem érzem stabilnak, pedig nem vagyok egy Rossi. Heidenau K72-vel nincs valakinek tapasztalat? Azt láttam, hogy Blue használt korábban Heidenaut, de más típust. Ennek a mintázata tetszik, és egész jó árban van, ami sajna most elég fontos szempont. Üdv!
több mint 100K ért......hogyafenébene
kihagyhatatlan
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek erről az esősapiról?!

http://www.carmotorshop.hu/gpp...

Szerintetek érdemes megvenni egy ilyet?
Nekem szimpatikus, a tesztek amiket olvastam szintén elég jónak hozták ki!

Köszönöm a válaszokat!

Tomi
A bontókat azért körbe lehet telefonálni... össze lehet mindent szedegetni, biztosan. De így sem lesz olcsó. Tényleg az a járhatóbb, ha az E-t eladod, teszel hozzá valamennyit és veszel egy F-et.
Esetleg az e-bayen is körül lehetne sasolni... hátha valaki elkezdett otthon ilyesmit "hobbyzni". De az olajhűtőt semmiképp se hagyd ki a buliból.
Na ja, majd meglátjuk mennyit bír. Magam is kíváncsi vagyok a tartósságára.
Jaja!Ha van pénzed csináltass magadnak valami hasonlatos idomot üvegszálas anyagból!