Modern utcai mintázat, hátsó kerékre.
Minta: H 15
Kategória: országúti
Méret, típus, index
130/70-17 TT 62T
én most fogom megvenni, 12 körül van az ára. (nagyvason is...lehet onnan fogom )
Lehet, hogy a lánc kódja tartalmazza ezt az infót, de én még nem jöttem rá, hogyan. Legegyszerűbb, ha írsz egy ímélt nekik, biztos válaszolni fognak, korrekt társaság - meglátásom szerint.
nagy örömömre nagyvas jan 6.án kezdi nyitvatartását
DID láncot szeretnék rendelni 520ast nemtudja valaki h nittelő vagy patent szemmel fogom megkapni...házilag akarom szerelni, és előbbi hozzászólók szerint patentszemmel is nyugodtan szerelhetem....meg is tenném ha azt adnák a lánchoz. de ha nittelő szemet kapok nagyvasból a lánc mellé akkor máshonnan kell néznem külön patentszemet mert nagyvason nemláttam külön
Erre a megoldásra én is gondoltam. A műanyagban még a lyukak helye is bnne van, sőt az enyém ki sincs öntve semmivel, viszont amikor kivettem az érzékelőt, olaj kezdett csordogálni a helyén, és ez némileg viszatántorított a dologtól. Ha nem sikerül tökéletesen letömíteni, akkor már csak egy kis vezetőtálca kell, és megoldott a lánckenés.
Simson-nál, MZ-nél az volt a furcsa, ha nem volt alatta pár olajpötty, egyből tudtam, hogy alacsony az olajszint, és utána kell tölteni.
Ez azért más kategória. Egyenlőre nem csöpög, és szeretném, hogy ez maradjon is így.
Cserélt már valaki vezérműlánc feszítőt? Hozzátudnék jutni egy 12830-01D12 típusszámúhoz, ami 12830-01D11 számút váltotta le elég sok holnap szerint. Egy 92-es GS-be kellene. Jó lehet szerintetek?
Az a baj h nekem alapból tele van nyomva valamilyen gyantaszerű anyaggal ami elég kemény, végülis megoldható mert esetleg átfúrom azt is és a csavarok kifognak lógni az érzékelőből, lényegébe nem lenne probléma. DE kicsit félek szétbarbárolni
Ha van egy kis kézügyességed az érzékelőt megtudod csinálni magad is. M4-es réz csavarok kellenek hozzá. 3-as fúróval fúrsz (3,2 lenne pontosan az M4-es furata), bemeneteled, csavarokat bele, lecsiszolod síkra a felületet, ráforrasztod a vezetékeket, majd jól telenyomod FBS-el.
És Ti?