köszönöm... azt hittem, olyan is lehet, hogy valaki ledobja, mert nem szereti... de ezek szerint, ha van is ilyen, akkor vagy megtartja, vagy eladja egy 500 e áráért....:-)
Milyet vettél?
Én majd akarom vinni Kecskemétre meg Kakucsra pályázni tavasztól, azért Sport Demont vettem. Meg a késő őszi, kora tavaszi időben is jobb egy lágyabb gumi talán.
Ahogy Tibkin mondta. Húzós történet. Valaha volt egy oldal, ahol az USA-ból lehetett rendelni utángyártott idomszettet. Ennél a kerek lámpa maradt a fejidomban, és, ha jól emlékszem csak a cucc maga volt valami 1000 USD. Persze plusz posta és, ha van egyebek (konzolok, mittudoménmik, és olajhűtő)... a gyári motyó horror lehet.
Az elmúlt években párszor előjött e kérdés, de sokkal többe kerül a dolog, mintha lecserélnéd komplett a motort egy F-re. Drága az idomszett (az utángyártott is!) + a lámpa, bontóban nincs (mivel pont ez törik a legkönnyebben), kell plusz olajhűtő és fel kell szerelni tartókonzolokkal a vázat. Eddig mindenki meggondolta magát... Inkább fordítva szokott menni a dolog, F-ből könnyű naked GS-t csinálni.
Sziasztok! Tegnap nagyon jót motoroztunk... ma is akartam, de reggelre hó esett, így nem lehet..
Lenne egy kérdésem: Gondolkodtam azon, hogy vennék 500 F-es idomokat a motoromra... van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne szerezni nem túl drágán? Úgy cakk-pakk az egészet..lámpát, meg oldalidomokat, meg mindent...
Ha gondolod adok egy számot,ott megkérdezed a fickótol!
Nekem németországból hozatta a michelint és gondolom igy drágább volt .De a kékholdnál amugy 51000.- lenne máshol még több!Ezt póstával 42000.-ért kaptam!
Van olcsóbb is nála ha kell !
needee@maffia.hu-ra irj,és elküldöm a számát!
Mifelénk mindenki töle veszi,mondjuk használt is van!
Valami olcsót, csak hátra kell. Dunlop Sportmax van fent, elől-hátul. Jó gumi csak keveset bírt. 10 ezret mentem el vele, a hátsó kuka, az első még éppen legális. Most néztem az árát, elég horribilis. Nem találom a tel.számát akitől vettem, elég olcsón szerezte. Ezért kellene valami tartós hátra. Pirelli SportDemont is használtam már, de az meg elég drága. Mitas-t meg társait nem szeretnék, ContiTwisten gondolkodom. Csak annak meg az infojában az van hogy 250-ccm-ig használható.
Milyet keresel?
Most vettem Michelin pilot aktivot elöre-hátra postaköltség 42.000.-,de van Pirelli sport demon 40.000.-!
Ezzeket egy nagyon rokonszenves embertöl vettem,aki megmondta,hogy döntsem el hogy motorozni akarok,vagy bohockodni!?Meg hogy melyik az olcsobb,ha taknyolok az olcso gumival?Ha kell a telefonszám,jelezz!
Én majd akarom vinni Kecskemétre meg Kakucsra pályázni tavasztól, azért Sport Demont vettem. Meg a késő őszi, kora tavaszi időben is jobb egy lágyabb gumi talán.
Ez még novemberben volt!
De inkább vettem új garniturát!
Az mégiscsak biztosabb!Vagy nem!Majd elválik!
ITT MINDENRE RÁ TUDSZ KERESNI CIKKSZÁM SZERINT... aztán lehet érdeklődni...
Az elmúlt években párszor előjött e kérdés, de sokkal többe kerül a dolog, mintha lecserélnéd komplett a motort egy F-re. Drága az idomszett (az utángyártott is!) + a lámpa, bontóban nincs (mivel pont ez törik a legkönnyebben), kell plusz olajhűtő és fel kell szerelni tartókonzolokkal a vázat. Eddig mindenki meggondolta magát... Inkább fordítva szokott menni a dolog, F-ből könnyű naked GS-t csinálni.
Boldog új évet mindenkinek.
Robee, továbbra is s kiskőrösi csávót tudom ajánlani, Pirelli MT 75 párban 20000, Sport Demon párban 25000 (ebből a hátsót már elvittem )
miért nem megy az AKMT oldal?
Lenne egy kérdésem: Gondolkodtam azon, hogy vennék 500 F-es idomokat a motoromra... van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne szerezni nem túl drágán? Úgy cakk-pakk az egészet..lámpát, meg oldalidomokat, meg mindent...
Motorrevü
Nekem németországból hozatta a michelint és gondolom igy drágább volt .De a kékholdnál amugy 51000.- lenne máshol még több!Ezt póstával 42000.-ért kaptam!
Van olcsóbb is nála ha kell !
needee@maffia.hu-ra irj,és elküldöm a számát!
Mifelénk mindenki töle veszi,mondjuk használt is van!
Most vettem Michelin pilot aktivot elöre-hátra postaköltség 42.000.-,de van Pirelli sport demon 40.000.-!
Ezzeket egy nagyon rokonszenves embertöl vettem,aki megmondta,hogy döntsem el hogy motorozni akarok,vagy bohockodni!?Meg hogy melyik az olcsobb,ha taknyolok az olcso gumival?Ha kell a telefonszám,jelezz!
De jó buli volt a banyámmal:-)