Hallo
Figyeltétek a shox akciot?
8-10 ig bemelegités a hóesésben,lökdösödés dülöngélés forró lehelletek a tarkódon, igény esetén közelharc!10-kor beszaladás,egymás kezéböl sisakhuzogatás!Kint maradtaknak a bent vásárolt sisakok megmutatása fakultativ idegesítéssel egybekötve és csekély anyagi haszonnal a parkolóban felajánlása!
A Givi dobozhoz van kisebb és nagyobb platni. A kisebbet adják hozzá, de az csaak kismotorokhoz, robogókhoz passzol (vagy ha valaki barkácsolja)
A nagyobbat külön meg kell venni. A konzolok nagymotornál szélesebben állnak ezért a kis platnit nem tudod simán felcsavarozni.
Na mostmár 2x is el van magyarázva
Először is boldog új évet kívánok!
Végre sikerült végigolvasnom a hozzászólásokat, hát nem kis időbe telt, mert lassan egy hónapja nem volt időm maszek dolgokat intézni, ergo fórumozni sem (ilyen gonosz egy munkahelyet ).
Figyeltétek a shox akciot?
8-10 ig bemelegités a hóesésben,lökdösödés dülöngélés forró lehelletek a tarkódon, igény esetén közelharc!10-kor beszaladás,egymás kezéböl sisakhuzogatás!Kint maradtaknak a bent vásárolt sisakok megmutatása fakultativ idegesítéssel egybekötve és csekély anyagi haszonnal a parkolóban felajánlása!
Ha én kezdek el számokat mondani az neked csak ráfizetés lesz!
Mondj egy számodra megfelelő összeget! (nem ismerek magamra! )
( természetessen alkudni fogok belőle )
Nekem a dl-en volt ez a platni, de a saját dobozomhoz kaptam újat, ezért vettem le. Gondolom, fel lehet tenni a tiédre is.
Jó nekem a kicsi platni!
A nagyobbat külön meg kell venni. A konzolok nagymotornál szélesebben állnak ezért a kis platnit nem tudod simán felcsavarozni.
Na mostmár 2x is el van magyarázva
nekem van az egyik fajta, de hiányzik belőle a 4 gumibak.
Milyen az új melo? Látom nagyon kipihent vagy!
Imádlak! Tudok föltenni olyan kérdést amire neked nincs válaszod!
Elöször is BUÉK!
Platnim van, csak a motoron használom...
Először is boldog új évet kívánok!
Végre sikerült végigolvasnom a hozzászólásokat, hát nem kis időbe telt, mert lassan egy hónapja nem volt időm maszek dolgokat intézni, ergo fórumozni sem (ilyen gonosz egy munkahelyet ).
Dorcsinak gratulálok a vizsgához!
hasonlót láttam Mr Hayabusa.-tól is,de ez jobb!