Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legszebb az egészben, hogy két ipse vezetheti csak, illetve kettőnek van olyan, hogy megvan buszra is meg nagy hajó-ra is.

A járműnek két forgalmija van. A buszé magyar a hajóé meg azt hiszem Liheinstein -i.Mert a magyar bürokrácia nem adta meg. :))
Ezt ma kaptam le......

Azért nem rossz.....
OK egy részről poén, más részről turisztika, de azért 7500ft 2 órás buszozásért?
http://www.riverride.hu

De mint a képeken is látszik tele a busz.....vagyis van rá kereslet.
nem akarom összekoszolni, meg itt esett délután folyamatosan az eső. Akksi is ki van véve, gumim sincs még átcserélve, stb., stb.
Van vagy 10 fok.. mi tart vissza?
Hát akkor motrozzzáál!
Én ma már motoroztam :))
motorozníííííí akaróóóóóóóóók, wáááááááá
Akkor minden régi számod törölve?
Pupákok!

Akit érdekel és érint! Új számom van. AKMT taglista !
Jajj 'má! Kiféle? Miféle? K...l-e?
Nehogymánehogymá! Fel kell szabadulni a rabiga alól!
Csak a felsőbb hatalom...
Én is így kezdtem anno...most meg állandóan nézegetem!
Nézegette egy időben...
Még szép!
DL-t neki!
Túraendúróra fáj a foga. De szerintem az sem lesz mert más hordja a nadrágot... de
Helló!
Bátyád reagált már valamit?
Kicsit körülnéztem a használtmotorok között, szinte minden 30-40%-al olcsóbb mint tavaly ilyenkor
Halihó mindenkinek
De lehet jó is rossz is, nem?
Lehet , hogy van aki nem szereti a rovarágta zöldséget, de a permetezettet se (Persze van oka, ha a rovar se eszi meg )
Méééé' mer' ezekben nem odavaló gén van... ami oda soha nem krült volna természetesen.
Azt nem értem, hogymiért alapból baj a GMO?
Hiszen a háziállatok és növények is az evolució során GMO-tak. És milyen kedvünkre való tulajdonságaik erősödtek.OK kontroll kell, mert gyorsan előjönnek a rossz tulajdonságok.
GMO szóját sem lehet termelni, de importálni... hát maradjunk annyiban, hogy igen.
ÖÖÖÖ, ezzel tisztában vagyok. De az EU-ban forgalomba helyezni nem lehet csak... gyártani-összeszerelni bármit.
Maci! Spanyolország is az EU-ban van
Viszont tény hogy mi vagyunk a leg eminensebbek az EU-ban mi gyorsan mindent bevezetünk, betartunk, kerül amibe kerül, gazdagok vagyunk.