Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Mitas, vagy a Vee rubber - vagymi - gumik jobbára robogókra készítenek abroncsokat. Más súly, más sebesség! Ha jól emlékszem Bex című kollégának volt vagy 5 évvel ezelőtt a GS-en, és ő mondta, hogy HALÁL!
Hát nem tudom.
Én inkább olyat választottam ami rajta van Teddy listáján a jók között, minthogy valami ismeretlennel erőlködjek kockáztatva a magam és a motor épségét. A listán lévő gumikkal gondolom van tapasztat.

Majd az okosabbak megmondják a frankót.
Sziasztok!
Ma mentem egy 60 km-es gurigát és végre legálisan közlekedtem a buszsávban, meg az álló sorban a lámpáig. Viszont mikor megálltam megnéztem a gumikat és nem voltak még langyosak sem. Amit Blue írt, a tapadás!
Jólesett, de nem ez lesz a legnagyobb élményem!
ez mindig így szokott lenni..... de mostmár jöhet a morci rendőr, majd a pina fizet mögöttem

(vissza a gumira, mitas-t mindenki "ugatja" de senki se személyes tapasztalatból, akkor honnan tudja mindenki h az szar?)
Én is arra gondoltam, hogy csak egy körre, de tényleg csak arra, nem túrázni. De Murphy óta tudjuk, hogy akkor lesz ott épp a legmorcabb rendőr, aki van a környéken.
ugyebár a gyorshajtásokat elbliccelték h nem mondták meg ki vezetett. ezért lett az Objektív felelősség--üzembentartó fizet!
a sisak nélkül viszem csak ara gondoltam h vinni egy kört az utca végéig meg vissza..... ha tudom h vkit vinni fogok A ból B be csak sisakkal.
(a rendőr mindíg akkor fog meg ha egy szépen mosolygó ismerős könyörög h vigyem egy kört )
Az üzembentartó nem egyenlő a vezetővel! Gyanítom, hogy beszedik érte a pénzt keményen! És jogosan is, szerintem.
Na majd megemlítem neki, hátha megtetszik neki.
felelősségteljes férfi ember sisak nélkül csak az anyósát és az ellenségeit viszi motoron.. a csajt akitől nyilván nem csak puszit szeretne egy métert sem! Ilyen hozzáállás mellett ajánlom az óvszer használatát is.. ott is lehet úgy esni h jól bepirosodjon
Még nincs kész szerintem.
A 450-est akarod elpasszolni? Biztos jó gép, de a korát, ritkaságát nézve lehet nem kapsz érte annyit. Most néztem, kintről behozott GS500E 2004-es 380ezerre tartják. Regadója még kb. 50 rugó. Ha jól alkudik az ember akkor 450-be van egy egészen fiatal gép. Viszont a képeid, meg hogy hol jártál a géppel, az önmagáért beszél. Suzuki is, GS is, akkor már csak jó lehet. Sok siker a bizniszhez.
kicsit a kresz módosításról....
itt bővebben: http://www.logsped.hu/kresz_mo...

"Szintén közlekedésbiztonsági okokból pontosítja a rendelet a bukósisak viselésének szabályait. Egyértelműsíti, hogy az utas esetében ez saját felelőssége, és nem az üzemben tartóé."
Ez azt jelenti h ha viszek valakit akin nincs sisak de rajtam van megfognak a zsaruk akkor neki kell fizetni és csak őt fogják cseszegetni?
Mert ha igen akkor minden csajt elviszek aki felkönyörög de közlöm vele h neked kell fizetni
jó..nektek..de csak nektek legyen 450 ..

jár hozzá egy 80 százalékos donormotor is.. még két rendes gumi.. most telószimeringet kell cserélni meg olajat..100 km van a csereperiódus végéig.. hátsó féken állítani kell, de a betét új. A bal bukócsövet eltörtem, mindent megvédett..de megcsináltatom még azt..
350-ért azt a motort?!
Megkérdem bátyámat nem akar-e megint motorozni.
Ennyi pénzért ajándék.
Kérdés! Szerintetek szűk 350 ezerért milyen gyorsan tudnám elpasszolni a motorom? Még nem hirdettem meg, csak van egy másik motor, a Ténérén kívül, amihez kéne ez az összeg..

Ha meg is hirdetem..leghamarabb pénteken..de aki itt helyben lecsapja 350ért..annak házhozviszem
JA
Szép napot.

Látom ki lett vesézve a gumi téma.
Teddy
Ez jó volt!
Mostmár tudok mondent!
E:12560.-K63
H:16250.-K64
Ez az új ára!
No, akkor:

Gyerekek! A gumi nem fog meg mindent... motorozni is kell tudni! Vagy tudni, hogy mire képes a technika. Sok múlik a márkán, de mindent meg lehet csúsztatni... sőt a leggagyibb gumival is meg lehet szorítani néhány "tököt". Ennyire nem kell túlragozni a kérdést. Nekem az elmond mindent, hogy Erikkel akkor is tudtunk játszani, amikor neki a "krosszmintás" Heidenau volt fent... szóval, az is kiváló gumi. Ahogy Hápi Lasertecje. Egy a lényeg... megtanulni, és használni. No, meg aztán mindenki mindig lapjával veszi a kanyart? Frászt! Átlagos motoros tudás mellett a "középmezőnytől" lehet válogatni a gumikból... onnan a buxa szab határt.

Ha az ember minden egy kicsivel a határ alatt csinál, akkor mindegy, hogy mi van fent. Ez privát vélemény. Ha pedig gázos a szitu, akkor megint nem csak a gumi szed ki a kakiból.
Csak azért kérdeztem,mert a tavasszal meghirdeteem a gumikat,ha esetleg kell valakinek eladom.Azt fingom nincs az áráról,hogy mit kérjek ért!
nagyon keveset.....nemlövöm le a poént. ha megtudom a gyártási időt itt közölni fogom.
Házhoz megy a pósta,meg a futár!
Elvileg mennyit kér érte?
Mert ha kb 4 éves,az még jó azt mondják!
utazni se szeretnék érte az ország másik végére....
a kinézett heidenau gyártási évét még nemtudom.....várom h válaszoljon a gazda utána döntök....
Megfelelő tárolás mellett menyi idős gumit raknátok fel?
(ha megveszem póstázva lesz szal nemtom előre kitapizni..a szőrök rajta vannak és a tulaj szerint megfelelően tárolva volt nincs megkeményedve.)