dobtam nekik egy mailt, hátha, aztán meg valahogy átszaladok 19.e után, vagy valakivel elhozatom.
ma szétszedtük a masinát, egy kicsit átrázzuk, birnia kell a jövői túrákat
Köszi Srácok a segítséget. Én is a saját józan paraszti eszemmel a 140/80x17 re tippelek... A km óra eltérésről és a menetdinamika változásával tisztában vagyok de inkább ahhoz szokom hozzá, mint, hogy a csuklóm meg a szerkezet rázkódjon szét. Most kikapcsolok, mert a Viasat exploreren kezdődik a hosszú motorozás és megyek a képernyő elé irigykedni :-) Aszem sűrűn fogunk találkozni ezen a fórumán. Császtok.
Az még eszembe jutott, hogy a /90-es gumi már eléri a hátsó lengővillára eresztett kis műanyag terelőlemezt. (elöl-alul, ami a rugóstagot védi a sártól)
Nekem személyesen nincs tapasztalatom, de Robee begyógyított 140-es gumit hátra. Gond nélkül. Az még befér.
Peresség okán esSO és Tibkin tud majd nyilatkozni. Ha minden igaz, akkor /80, és /90-es gumival is volt tapasztalat. De, ha jól emlékszem, akkor ezek 130-asok voltak.
Jönnek majd, és biztosan megosztják a tapasztalást. Első gumival kapcsolatban nem emlékszem, hogy valaki is használt volna gyáritól különböző méretet.
Gyanítom oda is egy mérettel nagyobb, valami 120-as féle férhet be.
Azonban azzal számolj, hogy a menettulajdonságok (főleg kanyarban) megváltozhatnak.
..ha előre nagyobbat teszel, csalni fog a km óra is, azt ne feledd!, főleg a tankolás miatt.
Én is hasonló megfontolásból tettem előre idén kicsit ballonosabbat.. Kelet-Európa jó hely nagyon
Régi és elégedett túrázó vagyok, de ezen a fórumon még új. Szeretném ha segítene valaki. Kopnak a gumik és tavasszal cserélnem kell. Mivel nagy Kelet-Europa rajongó vagyok szinte csak arra túrázom, de valahogy a gyári gumiméret nem kompatibilis az
utak minőségével. Kicsit nagyobbat és "ballonosabbat" szeretnék főleg hátra de előre is. (Esztétikai szempontból is markánsabb lenne, de nem ez a fontos...) Egy szó mint száz, kinek van tapasztalata abban, hogy mekkora a max. gumiméret ami még befér
kellene 98as kiadasu GSemhez mikuni karburatoros, fekete fedelu, az a lenyomo rugo a membranhoz a karbiba, egyik eltort....
honnan birnak en olyat szerezni ?
Olajshop.hu
Van náluk szűrő, olaj és gyertya is.
Szűrőkből Hiflot, olajbó Castrol Actevo 10W40-t, a gyertyából pedig NGK DPR8EA-9est használok. De az én vasam 2007-es a korábbiakat sajna nem ismerem, de szerintem ezek a dolgok megegyeznek.
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv: Jocek
Gyanítom, hogy az a burkolat "már csak" ilyen... szerintem fogyóeszköz... bár, én soha nem láttam az enyémben. Lehet, az is repedt volt. Az a pici izzó is rengeteg hőt tud termelni...
ma szétszedtük a masinát, egy kicsit átrázzuk, birnia kell a jövői túrákat
kössz szépen az infót
Nekem személyesen nincs tapasztalatom, de Robee begyógyított 140-es gumit hátra. Gond nélkül. Az még befér.
Peresség okán esSO és Tibkin tud majd nyilatkozni. Ha minden igaz, akkor /80, és /90-es gumival is volt tapasztalat. De, ha jól emlékszem, akkor ezek 130-asok voltak.
Jönnek majd, és biztosan megosztják a tapasztalást. Első gumival kapcsolatban nem emlékszem, hogy valaki is használt volna gyáritól különböző méretet.
Gyanítom oda is egy mérettel nagyobb, valami 120-as féle férhet be.
Azonban azzal számolj, hogy a menettulajdonságok (főleg kanyarban) megváltozhatnak.
Én is hasonló megfontolásból tettem előre idén kicsit ballonosabbat.. Kelet-Európa jó hely nagyon
Régi és elégedett túrázó vagyok, de ezen a fórumon még új. Szeretném ha segítene valaki. Kopnak a gumik és tavasszal cserélnem kell. Mivel nagy Kelet-Europa rajongó vagyok szinte csak arra túrázom, de valahogy a gyári gumiméret nem kompatibilis az
utak minőségével. Kicsit nagyobbat és "ballonosabbat" szeretnék főleg hátra de előre is. (Esztétikai szempontból is markánsabb lenne, de nem ez a fontos...) Egy szó mint száz, kinek van tapasztalata abban, hogy mekkora a max. gumiméret ami még befér
A kipufogód útnak lett indítva Mátraszelére
Holnap jön vissza.
Mennyire komoly ez az 1ftos minimál ár?
AGV Longway bukósisak
http://www.sugomotor.hu/
segiiiiitseeg
kellene 98as kiadasu GSemhez mikuni karburatoros, fekete fedelu, az a lenyomo rugo a membranhoz a karbiba, egyik eltort....
honnan birnak en olyat szerezni ?
Olajshop.hu
Van náluk szűrő, olaj és gyertya is.
Szűrőkből Hiflot, olajbó Castrol Actevo 10W40-t, a gyertyából pedig NGK DPR8EA-9est használok. De az én vasam 2007-es a korábbiakat sajna nem ismerem, de szerintem ezek a dolgok megegyeznek.
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv: Jocek