Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem hétfő estére kész a sárvédő is. Aztán majd kitaláljuk mi legyen.
Köszi!
majd feltalálom magam valahogy, de azért kössz az ajánlatot
dobtam nekik egy mailt, hátha, aztán meg valahogy átszaladok 19.e után, vagy valakivel elhozatom.
ma szétszedtük a masinát, egy kicsit átrázzuk, birnia kell a jövői túrákat

kössz szépen az infót
Tessék jönni, és alkalom adtán tessék túrát vezetni!
Köszi Srácok a segítséget. Én is a saját józan paraszti eszemmel a 140/80x17 re tippelek... A km óra eltérésről és a menetdinamika változásával tisztában vagyok de inkább ahhoz szokom hozzá, mint, hogy a csuklóm meg a szerkezet rázkódjon szét. Most kikapcsolok, mert a Viasat exploreren kezdődik a hosszú motorozás és megyek a képernyő elé irigykedni :-) Aszem sűrűn fogunk találkozni ezen a fórumán. Császtok.
Az még eszembe jutott, hogy a /90-es gumi már eléri a hátsó lengővillára eresztett kis műanyag terelőlemezt. (elöl-alul, ami a rugóstagot védi a sártól)
Halihó!

Nekem személyesen nincs tapasztalatom, de Robee begyógyított 140-es gumit hátra. Gond nélkül. Az még befér.
Peresség okán esSO és Tibkin tud majd nyilatkozni. Ha minden igaz, akkor /80, és /90-es gumival is volt tapasztalat. De, ha jól emlékszem, akkor ezek 130-asok voltak.

Jönnek majd, és biztosan megosztják a tapasztalást. Első gumival kapcsolatban nem emlékszem, hogy valaki is használt volna gyáritól különböző méretet.

Gyanítom oda is egy mérettel nagyobb, valami 120-as féle férhet be.

Azonban azzal számolj, hogy a menettulajdonságok (főleg kanyarban) megváltozhatnak.
Nyilván én sem arra gondoltam, hogy 1ftért akarod eladni. Mennyit szeretnél érte kapni?
..ha előre nagyobbat teszel, csalni fog a km óra is, azt ne feledd!, főleg a tankolás miatt.
Én is hasonló megfontolásból tettem előre idén kicsit ballonosabbat.. Kelet-Európa jó hely nagyon
Teljesen. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor lennék a legboldogabb, ha 1 Ft-ért kelne el.
Kedves géesesek !

Régi és elégedett túrázó vagyok, de ezen a fórumon még új. Szeretném ha segítene valaki. Kopnak a gumik és tavasszal cserélnem kell. Mivel nagy Kelet-Europa rajongó vagyok szinte csak arra túrázom, de valahogy a gyári gumiméret nem kompatibilis az
utak minőségével. Kicsit nagyobbat és "ballonosabbat" szeretnék főleg hátra de előre is. (Esztétikai szempontból is markánsabb lenne, de nem ez a fontos...) Egy szó mint száz, kinek van tapasztalata abban, hogy mekkora a max. gumiméret ami még befér
Erik nagyapa

A kipufogód útnak lett indítva Mátraszelére

Holnap jön vissza.
2001-es a gép, 450 ropi volt némi alku után + az átírás, eredetvizsga...
Halihó!

Mennyire komoly ez az 1ftos minimál ár?
Köszi.Megnézem
Eladó a bukóm...
AGV Longway bukósisak
Ha gondolod, megnézem neked ott, ahol Viktor ajánlotta. Nem nagy kitérő.
Szerintem hozzád ez van a legközelebb

http://www.sugomotor.hu/
sos sos
segiiiiitseeg

kellene 98as kiadasu GSemhez mikuni karburatoros, fekete fedelu, az a lenyomo rugo a membranhoz a karbiba, egyik eltort....
honnan birnak en olyat szerezni ?
Hali!

Olajshop.hu
Van náluk szűrő, olaj és gyertya is.
Szűrőkből Hiflot, olajbó Castrol Actevo 10W40-t, a gyertyából pedig NGK DPR8EA-9est használok. De az én vasam 2007-es a korábbiakat sajna nem ismerem, de szerintem ezek a dolgok megegyeznek.
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv: Jocek
Köszönöm a segitséget
Gyanítom, hogy az a burkolat "már csak" ilyen... szerintem fogyóeszköz... bár, én soha nem láttam az enyémben. Lehet, az is repedt volt. Az a pici izzó is rengeteg hőt tud termelni...