Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Hápi!

Az úszóágyas féktárcsáknak, nagyon minimális mozgásuk lehet csak, inkább tizedmilliméterben mérhetőek és erősebb fékezésnél, hallani is lehet 1 nagyon pici ciripelő hangot. Inkább sportmotorokra jellemző, hogy kikopjon, nagy erejű fékezéseknél, de idővel Km hatására-is kophat. Inkább a hőhatás kijátszására van kitalálva, dilatációra.
Te mikor, milyen helyzetben, helyzetekben hallod azokat a hangokat?
Úszó tárcsa van elöl a GS-en... ennek ellenére nem mozoghat. Vidd el szakihoz, erre ő mondjon valamit... a fék az fék... nem szívesen foglalnék állást ebben, pláne "tudatlanul".
luk -Lyuk
Pánik van pupákok!

Tegnap televertem agy bazi lukat 30-40-el, pont húztam az első féket, csak egy k.va pocsojától nem láttam, hogy ott luk van.

A lényeg: elkezzdett valami kattogni előről. Ma szétszedtem az elejét, kerék ki, nyeregle, tárcsa le. Megnéztem, de a csapágy nem mozog, viszont a tárcsa igen.
Az a kérdés, hogy a tárcsa mozoghat-e valamennyit a szegecseken vagy sem. ( Zsé azt mondta, hogy az ővé kicsit sem mozog )
Ha nem akkor hol, hogyan tudnám rendbetetetni?
Én is erre gondolok...
Ne legyél kishitű! Igenis menni fog! Egy-két hónap múlva.
Épített jégpálya a főtéren... Szerinted, hányan fognak kiröhögni?! És hány gyereket nyomok agyon...
Hol-e? Én is akarok!
Jövő héten lesz az első csúszócipős próbálkozásom! Minden erőmmel rajta vagyok...
... vagy így!
1 db karaván lesz csak! Ami 25 motorból áll.
Vagy így értetted?
Zsokecnak fel kell kötni a nadrágszárat... ahogy látom kialakul ebből egy 25 motoros karaván!
Helyes, persze, hogy nem gond. Sőt, örülünk.
Ha mentek a vajdaságba, én is csatlakoznék ha nem probléma
Azt én nem tudom, hogy az RF 530-as-e! Az viszont tutti, hog a GS 520-as.
Vajdasági túrácska nálam is játszik! Bevásárolunk nosztalgiából Pepitóból meg Adidasból.
Szép jó reggelt, hét ágra süt a nap.
A nagyvas.hu adta a választ. Nagyon jól össze van rakva típusonként a cucc.
na a lényeg, hogy megvan már, hehe
danke még 1x, és majd valami söröcskét megiszunk ha itt lesztek
A GS 520-as... az tuti. Ami "schlosserket" meg beírtál, azoknak a száma 525, és 530... én meg megnéztem, hogy az RF lánca 530-as... kizárásos alapon... csak az maradt. esSO szerintem a számokból okoskodott és csak a GS-re gondolt... én meg belevegyítettem az RF-et. Ha nem érted, nem baj... én sem.
most jut eszembe, még 1 problémám van
a bal henger felett az az elektorikus kütyü az mire is van? minek a kijemije? mert ha jár a motor, inditás után 2-3 perc mulva már elég büdös égett szag jön felőle... lehet nem az, de onnan veszem észre
most lehet hülyeséget kérdezek, de azt honnan szedted h a GS 520, az RF pedig 530? Lehet én vagyok a hülye, de ...
amit tudtam én megnéztem..hiba oka rejtély számomra. Leadtam a szervízbe, azt mondta kedden hívjam majd, addigra valószínű kész lesz. Hétfőn írok egy nagyobb hangvételű zht..inkább azzal foglalkozok, mint ezzel..erre ott a szakember.
Meglett a "kóboráram"?
Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Utikalauzt szivesen eljatszok, jo lenne megbeszelni valamit veletek mar...