Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Adatlapod töltsd ki egy cseppet... aztán olvass bele az enyémbe... kicsit. Valami válasz lesz ott a kérdésedre.

Üdv.: Teddy
Hali!
Mennyi idős és mennyiért vetted?
Sziasztok
Csatlakoztam a gs 500-as táborhoz.Néhány kérdésem lenne a motorral kapcsolatban.Olajat,olajszűrőt szeretnék cserélni,ha esetleg valaki tud tanácsot adni arra,hogy mi a legmegfelelőbb a géphez illetve hol tudok baráti áron vásárolni Bp. területén azt megköszönném.2004-es a vas.
5W-os volt benne. Lehet, hogy az előző gazdája rajta felejtette a világítást, és álló helyzetben tudott ennyire átmelegedni.
Kb. 28.000 kilóméter van a masinában
Ez nagyon állat! Köszi!
Pedig ő nem is hozzám járt festészetre...
Hali! És hány vattos volt a tiedbe? Mer enyémben egyik az már kb fél éve 5w- os most cseréltem ki mindkettőt kékre, de én nem tapasztaltam ilyen hibát. Mennyi Km van a gépedbe?
Asszem 3,4W -ot ír gyárilag, és nem is szabad bele a hő miatt nagyobbat tenni.
Sziasztok!

Egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa ennek a masinának.
Már 9 éve Simsonozom, volt közben robogóm, ETZ250-em, és egy Pitbike-om, úgyhogy ez az első IGAZI motorom.
Mindjárt neki is álltam a jószág átnézésének. A kilóméteróra háttérvilágítása nem működött, így szétszedtem, és mindjárt elém tárult az izzótól megolvadt műanyag ház. Ugyanolyan izzót nem akartam bele tenni, ezért vettem bele T10-es fehér ledet. Nem világítja ki a szemem, de azért jól láthatóak a számok és a mutató.
Tudtok még ilyen kiküszöbölhető hibákról?

Itt egy kép a jószágról, meg az olvadt kilóméteróra házról:

http://img2.tar.hu/janosbende/...
http://i
mg2.tar.hu/janosbende/...
Hú.ba..!
Hali!
Kicseréltem a műszerfalvilágítást mindkettőt 5w -osra . Ez nem baj?
Nem lesz gond?
Halihó!
Mentem ma 380-at.. jó idő volt nagyon . Megnéztem..meg mentem is a super ténérével.
A tulaj felesége jót röhögött amikor meglátott, mondván nagyobbra számított; mondom nekem ez elég . Ahhoz képest hogy egy kétésfélmázsás gép..és csak egylábbal, és azzal is csak pipiskedve értem le, egész könnyen boldugultam vele. Kicsit faragnék az ülésen..jó is lenne. Igazi kezesbárány, amúgy meg egy gőzmozdony vehemenciájával bír. Ha a szerelőm is úgy látja, meg meg tudok alkudni a tulajjal, esélyes a csere..

egész hazaúton sajnáltam a mostani gépet..úgy a szívemhez nőtt. Mondjuk legalább a másik is van ilyen állapotban..de akkor is sajnálom..
Ja, látom már kérdezted, akkor nem szóltam.
Hello.

Elsőfék (nyereg, tárcsa) rendben van?

Közben lehet érdemes lenne a Gyorshajtások, Jard, megoldások topikban megkérdezni Pohi és TheBear véleményét is az ügyben, hátha ők is tudnak valami hasznosat mondani.
Teló ügyben megkeresheted Sima Bélát, ha nincs megtörve, biztos bevállalja. Tankhorpadást, megcsinálják a horpadásjavitó (van Érdi lehajtónál, Csepelen is) Kereket a Felniklinikán felujitják.
Ragaszkodsz az F kinézetrhez? ha nem , akkor lámpa meg tartó is olcsobban megvan, a csupasz tükre, (akármilyen) jó a kormányra.
Igen. A műszerfal okés, annak semmi baja. A tank horpadt még szét mert azt lerúgtam. Oldalidom is széttört, plusz a teló, első kerék, gumi, lámpák... Szerintem több mint egy százas az tuti. Bontott cuccot már nézegettem, lehet biztos találni, de az itteni banda ötleteiben is bízok.
Szereintem ez nem olyan nehéz kérdés. Bontott teló olyan 40-50, + a kerék egy 20-as. Idomhegesztés, (de a műszerfal igen drága, ha az is sérült) fényezés idővel.
Tavaszig lehet ostromolnia bontókat, és kivárni, hogy jó állapotú alkatrészeket kapj jó áron!
Egy másik motor átírásának a ruplájáért kerékre állhat. Persze hogy gyári pompában csillogjon, az több.
De így eladni fillérekért lehet csak.
Az ügyvéd megkérdezésével maximálisan egyetértek! Így kezdtem.
De nekem ez az ellopott féktáv olyan nyakatekert.

És a példám. A gyerekkel (meg ugye benn volt, hogy mindegy mi is az ok) azt akartam érzékeltetni, hogy hirtelen fékezés. Mondom, mindegy mi miatt.
De abban igazad van, utána kell menni! Csak amíg egy ügyvéd szakember nem tanácsolja a pereskedést, addig nem célszerű belekezdeni...
És én mindenre azért bíztatom, hogy megtudjuk egyáltalán a korom színét... különben nem is tudjuk, hogy van olyan...
Igen, így van ez sajna. Mer' ez egy ilyen cudar világ...
az esti haradó, Viktor 8:54-nél van
Aranyam! Én nem vagyok ideges.
Csak azt akartam mondani, hogy a korom nem attól fekete, mert mi annak látjuk - jelesül Teddy -, hanem attól, hogy a bíró az ítéletben feketének mondja. Ám ha fehérnek - pirosnak, sárgának, stb -, akkor a korom olyan színű lesz.
nagyon jó!
trakee!
Nem jó a gyerekes példa, mert itt a féktáv ellopása ebben az esetben nem történt meg.
Ezért írtam én is a "hirtelen kinövő fát". Mert ott megtörténik.

Szeretlek benneteket! Nyugi Esso én nem vettem isteni kinyilatkoztatásnak, hogy nyilvánvaló hogy ki a hunyó... Igen én is tudom hogy ez nem ilyen egyszerű.
Arra jutottam, hogy a kifogással még nem veszítek semmit. HOgy azután mi lesz, az majd elválik, ha kettős felelősség, már az is jó lenne. Feldobtam a yardos fórumon is, ott is volt sok jó hozzászólás.