Egy egynapos vajdasági túra nekem is tetszene! 400-500km, olyan helyekere eljutva, ahova "idegenként" nem valószínű, hogy eljutnék. Én is itt a csücskében vagyok, a túloldalon...
Egy vajdasági túrára vevő lennék jövőre. Itt van a számban, és szégyen szemre alig ismerek belőle valamit... remélem lesz rá mód, ha összedobtok valamit a cimbikkel.
Neked az 530ORS2 nittelőszem kell. Ugyanis az RF lánca 530-as. De ennek benne illene lenni a csomagban. Azt írja az oldal, hogy jelölve ve van. (E= végtelenített, N= nittelőszemes, C= patentszemes). Nem gondolom, hogy külön kellene megvenned... nem láttam sehol ezt az utalást. Vagy papíralapú a katalógusod?
A nagyvas.hu-n is nézz körül... szerintem 150 EUR-ból ott is be tudtok vásárolni, és értelmesebb a rendelés menete.
Szerintem érdemes gondolkodni. Te nem mész annyit, hogy kéthavonta kelljen gumiznod a Banditot... bár, a DL az DL... a V2, az V2... mégha mindenben kisebb is. Hát nehezen döntenék. Én is beleszerelmesedtem a kis Stromba...
2 lehetőségem is van.
Nem akarom elkiabálni,de nagyon jutányosan jutnék hozzá egy 1250-es bandithoz.
Tudom, hogy nem leszúgy a szívemhez nőve mint a Dl, de elgondolkoztam és úgy döntöttem, hogy nem hagyom ki, ha tehetem.
A srác márciusban vette 500 befizetővel és azóta fizeti, de nem bírja tovább. 1, 4 lenne, ha most kifizetném. Ez elég baráti, de előbb a stromot kellene eladnom. Igazából nem erőltetem, de ha összejön, kár lenne kihagyni. Végül is 4-5 évvel fiatalabb lenne és km. is csak6000 van benne szervízelve + 1-2 extra. Szerínted?
Sziasztok
Tudom, hogy nem adok-veszek topic, de azért beírom ide is.
2004-es Dl 650 eladó.
-29000 km, majdnem új metzeller tourance exp gumik, givi buócső és givi doboztartó rendszer, alsópáncél, kézvédők, GPS tartó + szivargyújtó aljzat, fehér ledes hátsólámpa és indexek, ködlámpa, merevítős alu pazzaz kormány touratech kiemelővel, 46l.-es kappa beépített féklámpás hátsó doboz, touratech krosszváltókar stb.
tel.: +36 70 977 1962
Ma megérkezett a lábtartóm! Gyönyörű lett! Már fel is pattintottam a helyére. Sőt, a tartalék légszűrő is landolt nálam.
Köszönöm még egyszer minden érintettnek, hogy munkájukkal hozzájárultak hőn szeretett motorkám épüléséhez!
Értem, ez a legrosszabb, nem tudni mitől és mit lehet tenni a következő megelőzére.
Egyszer engem is a frász kerülgetett, kivizsgáltattem magam, aztán kiderült semmi bajom, csak a surfruha elszoritotta a nyakamat. Na de így legalább megkönnyebültem.
Na, megvagy! Eltűntél, mint az aranyóra!
Hehe, nemrég olvastam, hogy jövőre jöhettek vízum nélkül! Nincs több kifogás.
A GS-re 520-as lánc kell, 110 szemes hosszban. Ezek szélesebbek. Az egyik 525-ös, a másik 530-as. Elvileg nem okoz gondot, gyakorlatilag nem fér el a kis fogaskeréknél.
Az, hogy ORS2 vagy ORS3 meg csak valami típusjel, gondolom a motor teljesítményéhez.
A nagyvas.hu-n is nézz körül... szerintem 150 EUR-ból ott is be tudtok vásárolni, és értelmesebb a rendelés menete.
Nem akarom elkiabálni,de nagyon jutányosan jutnék hozzá egy 1250-es bandithoz.
Tudom, hogy nem leszúgy a szívemhez nőve mint a Dl, de elgondolkoztam és úgy döntöttem, hogy nem hagyom ki, ha tehetem.
A srác márciusban vette 500 befizetővel és azóta fizeti, de nem bírja tovább. 1, 4 lenne, ha most kifizetném. Ez elég baráti, de előbb a stromot kellene eladnom. Igazából nem erőltetem, de ha összejön, kár lenne kihagyni. Végül is 4-5 évvel fiatalabb lenne és km. is csak6000 van benne szervízelve + 1-2 extra. Szerínted?
Kérdésema köv. GSTeddy===(AKMT)Teddy?
LOUIS miatt kérdem!
Mi a kiszemelt?
Vadi új még nem volt doboz sem rajta, most vettem 1 hónapja, de a következőre nem lesz sajnos jó.
Koxi!
Ha a vevődnek nem kell véletlen az oldaldoboztartó cucc, akkor alkudnék rá.
Te is fiam, Brutus?
Csere, vagy végleges "abbahagyás"?
Tudom, hogy nem adok-veszek topic, de azért beírom ide is.
2004-es Dl 650 eladó.
-29000 km, majdnem új metzeller tourance exp gumik, givi buócső és givi doboztartó rendszer, alsópáncél, kézvédők, GPS tartó + szivargyújtó aljzat, fehér ledes hátsólámpa és indexek, ködlámpa, merevítős alu pazzaz kormány touratech kiemelővel, 46l.-es kappa beépített féklámpás hátsó doboz, touratech krosszváltókar stb.
tel.: +36 70 977 1962
Az ilyen nem is vevő
Köszönöm még egyszer minden érintettnek, hogy munkájukkal hozzájárultak hőn szeretett motorkám épüléséhez!
Köszi Teddy
Egyszer engem is a frász kerülgetett, kivizsgáltattem magam, aztán kiderült semmi bajom, csak a surfruha elszoritotta a nyakamat. Na de így legalább megkönnyebültem.
Hehe, nemrég olvastam, hogy jövőre jöhettek vízum nélkül! Nincs több kifogás.
A GS-re 520-as lánc kell, 110 szemes hosszban. Ezek szélesebbek. Az egyik 525-ös, a másik 530-as. Elvileg nem okoz gondot, gyakorlatilag nem fér el a kis fogaskeréknél.
Az, hogy ORS2 vagy ORS3 meg csak valami típusjel, gondolom a motor teljesítményéhez.