Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen jó, ha valaki gondolkozik is itt!
Tényleg alap, ahogy a motorolajat nem felejtjük el cserélni, úgy a fékfolyadékot sem szabad(na)!
A téli rendberakós terveimben többek ez is szerepel, bár nekem a hátsó tárcsa is új lesz jövőre!
megnézed milyen szinű van benne próbálsz más színüt venni,légtelenítő csavar fellazít és pumpál,fent figyelni ne legyen levegő benne,mikor megjeleni más színű folyadék akkor le lett cserélve és friss jó olaj van benne
Cseréld le a fékfolyadékot,forráspontja megváltozott és ezért rosszabb lehet a hatásfok olajnak
2 évente illene lecserélni,nem csak mociban, hanem kocsiban is
Hogyne lehetne állítani! A finomszabályzás a jobb bokába/lábfejbe van építve, ráadásul az idő előrehaladtával egyre jobban működik!
Hátsó fék keménységét állítani?
Neked még dobfékes van? Tárcsaféknél nincs állítási lehetőség.
Hurrá!

Most majd már én is lobbizok a buszsávokért!
sziasztok.

Nekem 140/80 as van fent és kanyarban határozotan érzem hogy nem olyan stabil, könyebben dülöngél, mint a vékonyabb.
Ilyen lett!
sziasztok

nem tudja valaki hogy lehet hátsó fék keménységét állítani?
szerintem a hátsó fék munga hengeren kell csavarni a mentes száron.
De ha valaki tudja létszi írja le.

Köszi!
Én maximum matricát ragasztok rá,minden marad a régiben rajt!
Az a 2000 japán mérnök megalkotta és szerintem ez a legtöbb amit tehetk,hogy vigyázok rá!
Meg a buxámnak is ez!
Ühüm!
Használd sokáig és egészségben!

Ha összefutok vele, megmondom, hogy nyugodjon meg, mert jó kezekbe került!
DR Serényi György?
Csokoltatom a dokit ,és örök hálás akarok neki ezért lenni,hogy megörzött egy uj motort nekem!
Ja, most már látom, hogy kereskedésben vetted!
Nagyon jó fej doki!
Te nem is találkoztál vele?
Nagyon nem akarta eladni, csak sóhajtozott, hogy sajnos nem tudja kihasználni!
Sztem ez a Te szerencséd!
Ó Erik!
Ennek örülök!
Amugy nem tudtam róla semmit,mert a Full Gas nem adott ki infót,csak a bizti csekken láttam véletlenül a nevet!
Milyen ember?
16000.-
Kösz néztem!
Na végre!
Hoppá, mit leltem!

http://www.sportmotor.hu/motor...

Jipíí
Igen, észrevehető. Még az én /80-asom is észrevehető volt. Kicsit öblösebb, ezért nagyobbnak látszik.
egyébként nem tudod, egyáltalán észrevehetö a különbség a 130 és 140 közt, vagy csak épp
Egy méret sztem nem okoz különösebb gondot a kanyargásnál.
igen, én is olvastam, hogy szélesebb gumival lehet nem lesz olyan stabil, bár ezt nem tudom... csak azért alakítanám, hogy jobban nézzen ki...:-)
Mi célból alakítanád? Mert dönteni könnyebb a vékony gumit.
Nekem anno 130/80-17 volt fenn. Az kicsit öblösebb, jobban nézett ki. Szerintem.