Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
A 160 bizti, hogy nem. A 140 az fix, csak nem emlékszem a per-re. Lehet, hogy 140/80?
Azt sem tudom már, ki rakta fel.
igazából az lenne a lényeg, hogy a villában mi fér el... a fék rögzítöt az átalakítanám, ha azon múlik, de a villát nem szeretném vágni
a 160 nem fér el? 140/?
Értem!
Louisban néztem. Ez van gsöccázhoz.
Majd körülnézek jobban.
Hali
Ha jól tévedek a 140-es befér.
Tibkinnek volt fenn 130/90-es, az már necces.
Rengeteg az adat, csak pont a lényeg hiányzik: szakítószilárdság, lánc típusa, ajánlott teljesítményszint.
Így nehéz.
Sziasztok... Mekkora a legszélesebb gumi, ami hátra befér?
Majd kapcsold be nekik a refit ,aztán ök nem látnak.
Bár szerintem az ilyenek ugyse veszik észre magukat.
Hali! Ezek jó láncok ennyiért?
10041351 KETTENSATZ DID X-RING
GS500E BJ.94- (110/16/39) SUZUKI GS 500 E (WVBK)
SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B-96)
SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B)
109,95 (139,95)

10042035 KETTENSATZ DID X-RING
GS500E BJ.89-93(110/16/39 SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B)
112,95

10041351 KETTENSATZ DID X-RING
GS500E BJ.94- (110/16/39) SUZUKI GS 500 F (GS500F/04)
109,95 (139,95
Igen van! De szétszedni pontozóval, szöggel, satuba óvatosan meglehet. Vagy satuval kinyomni.
Ezért lennék én rossz rendőr! Minden ilyen seggfejet úúúúgy megbüntetnék!
Még egy kérdés világításügyileg:
hivatalosan hogyan kell beállítani a fényszórót (milyen távolságban, milyen magasság)?
erről engem is érdekelnének a tapasztalatok
Hát ja......
De a legtöbben arra se képesek hogy a régi szart belőjék rendesen, így az egyik lefelé visz, a másik meg pont szembe....
Ehhez képest minden 3 percben kisüti valaki a szemem az utólagos kendácsolt kinai fossal az utakon.Szarik mindenki a szabályra csak nyomják bele az ótvar rosszul beállított régi foncsorú autójába.
DID 520vm
Semiféleképpen ne vegyél 40 pacis, occó láncot.

Én a gyárival elmentem 32.000-ret a GS-el, a VM-el meg 34-35-öt....pedig az 100Le gépre van ha jól emlékszem.....nekem meg 34Le-volt a vas - ÉS RENDSZERESEN ÁPOLTAM A LÁNCOT!

Kisteljesítményüvel nagyon megjárhatod, mert lehet hogyigen, lehet hogy nem - kopik gyorsan
Jogilag NEM MÓDOSÍTHATSZ SEMMIT és SEMMIN
Már azért picsun vághatnak ha felteszel 2 plusz lámpát (akármilyet)

A legtöbb xenonossal azért szórakoznak, mer szarul állítja be és vakít tompitottan is.
ebben én nem vagyok olyan biztos! Asszem a teve007 nevű taggal szívózott egyszer egy rendőr, a xenon miatt; legalábbis így rémlik, aminek az lett a vége, h ki kelett vennie, és mehetett műszakira...
Rendőrbácsi nem valószínű hogy kötekedhet, műszaki vizsgán lehet gond.
Gázkisüléses izzó (xenon) csak olyan járműben lehet amiben a lámpánál automata a magasságállítás, és automata fényszórómosó van.
Sziasztok!

Lánc témában még egy kis segítséget kérek.

DID láncban van O gyűrűs 18000-ért, de csak 40 LE-ig ajánlja. Erősebb O gyűrűs meg csak úgy van, hogy nem 520-as, hanem 525-ös. Az jó a GS-re?
Illetve találtam X gyűrűset, ami 23000 és erősített, 520-as. Ez jobb nekem?
Ha berakom a xenon-t azzal a rendőrbácsi nem kötekedhet?
Műszaki vizsgán gond esetleg?
napi 20 óra meló a 24-ből már nem elég a Főniknek?
Na, most már azt hiszem lebaszkurálom Róbert Gidát...
Jó nemvan, de panasz senemvan... rúgdosnak ki minket... azt hiszem nem dolgozunk eleget!