Na, ez is egy érdekes dolog.
Én is Heidenaut használtam a GS-en, és soha semmi gondom nem volt vele. Annyira nem, hogy most is az van hátul a DL-en. És megkarcolom vele a lábtartót! Bár az is igaz, hogy lassan már nem olcsóbb, mint a többi márka.
Ízlések és pofonok.......
A tevékenységedről tényleg csinálj képeket, akár rövidebb videót is. Magyarázat is mehet rá! Aztán küldd el Blúnak, kiteszi a saját honlapjára, okulásul.
Háló Pupákok! :)
Ha már lánc a téma!
Én a CZ-re esküszöm, az előző láncom az volt most DID van fent, de már most látszik, hogy közel sem fogja addig bírni, mint a CZ.
Láncspray-t akkor látott csak, ha valami baromi nagy eső volt, vagy sáros lett. ellenben 12.000 km ig hozzá sem kellett nyúlni! :)) semmit nem nyúlt!
520/120 as ( sárkidobós ) 10 szemet ki kellett venni belőle.
Egyébként, ha jól tudom a CZ a KTM gyári beszállítója, és ha a KTM bírja ............
Ezért kell jól elolvasni, mit is veszel. Az, hogy 520-as, még kevés. Nem hinném, hogy az az 520-as volt, amit én vettem anno az Apriliára (igaz, csak 125 ccm, 32 LE) 8 e km alatt állítani se kellett...
VAgy a Hyosungon most van benn úgy 9 e (igaz, ez 525-ös, és ahogy írtam, én a legbrutálabbat keresem egy gyártónál) az elején keleltt ennek is utánállítani... Pedig a V2 a gyári RK láncot 20 e km alatt kivégezte...
A CZ egy cseh gyár. Lánckereket nem gyárt, abból én a JT-re esküszöm, az egyik legolcsóbb, és legjobb.
A spórolásról pedig.. Kühüm. Én picit másképpen számolok! Ugyanis én az adott méretből a legbrutálabbat keresem! Hiába "csak" 45 LE pl a GS500, én az 520-as láncból a legbrutálabbat választanám rá! Ugyanis! A lánc élettartama leginkább a csapok kopásállóságán múlik. Az, hogy egy gyengébbnek modnott lánc vékonyabb lemezkékből áll, egy dolog, vélhetően néha csak szemfényvesztés.
Egyébként Esso által mondott RK is tartós, jó cucc. Ellenben azt, hogy a CZ erősebb, mint a DID én a szakítószilárdságra mondom, ami az adatlapján található, nem csak hasra, mielőtt félreértés esne.
Szóval ha így nézed, akkor talán ha egy ezressel olcsóbb a CZ szett. Ellenben CZ ből csak erős van, DID-ből meg 3 fajta erőségűnek árult, és ha abból is a legbikábbat veszed, akkor már spóroltál.
(megjegyzem érdekes megnézni a DID leíarásokat. 525-ös lánc, ami tipikusan a 600-asok lánca, normál 75 LE-ig..... Namármost még a Hyo is 79 LE papíron, nem beszélve egy sor négyesről... Akkor mire is jó ez a lánc? Kérdem én! )
7000 km belement Április óta!
Ha kiszámolom hogy ha veszek egy uj motort évente bukok ennyit rajt,meg a hitel!Ez szinte ingyen volt!
Próbáltam azóta GSR-t Gladiust SV1000-t Bandit650-t!De az SV-n kivül egy sem rázott ugy ki,mint ez akkoriban!
SV1000 meg halálos!
az nagyon jó... nem is volt drága... Örülök, hogy nem bántad meg, mert ez nekem is jót jelent.... akkor biztosan jó motorok... :-) Én még csak egyszer mentem vele..:-)
Bármilyen gumit is használok, nem tudok kanyarodni
Bár azért már tanulgatom...