Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, jóccakát! Minnyá éjfél, és csörög a vekker.
Passzolok.
Persze! Csak az nem biztos, hogy van nekik előre ragasztva. Érdeklődj telón náluk. Ha nincs is 2 nap alatt kész. Én is azért vettem egy eredeti garnitúra betétet, hogy legyen cseredarabom.
sziasztok.

Nem tudja valaki, hogy lehet e kapni a gyújtás felőli blokk fedélre suzuki feliratos lemezt?

nekem elvan kopva, csusztak vele
És a kör újra bezárult!
Kicsit hűl a hőmérséklet és előkerülnek az akkumulátorral/töltővel, sarukkal-savakkal kombinált kérdések. Ahogy tavaszodik majd jönnek az olajos, olajszűrős, gumis ügyek, majd a milyen benzint tankoljak?
Tényleg! Milyet?
Vagy csak olvassak vissza?
ez a művelet 1200 bandit betéttel is müxik?,Róna kft-nél
Ahogy esSO írja a lánc is ízlés kérdése egy utcai motorosnak.

Ami fontos: "O", vagy "X"-gyűrűs legyen; a motor teljesítményéhez igazodjon, és rendesen legyen kenve. A legjobb lánc is hamar elpukkan, ha esőben nem kap zsírt. Úgyhogy, majdnemmmindegyámmelyik!
A lánc ugyan úgy örökös vitatéma, mint az olaj. Kinek a pap, kinek a papné.
Én spec az RK láncot "hordom". Olcsóbb, erősebb, mint a D.I.D.
Na, most légy okos!
Hali!

Jó magam is lánc szett csere előtt állok. Olvastam, hogy te CZ-t használsz.
Lehet tudni, hogy ki és hol gyártja? Ja és lánckereket is gyárt? És tényleg jobb, mint a D.I.D?
Nekem a Gs-re D.I.D 520VM lánc, Jt fogaskerekekkel 32.000Ft. Megéri spórolni?
520-as méret, ugye? CZ 520-asból van aza sárkidobós kivitelű, az igencsak brutál! Erősebb, mint a legerősebb DID, de ami a lényeg, a csapok is nagyon kopásállóak, igen tartós darab. Az ára meg kedvezőbb, mint a DID-nek... (ez igaz minden méretben a CZ-re, én azt használom Simsontól a Hyosungig mindenre!)
Fékbetétre a Róna Kft a nyerő.
A kivett betétet elviszed hozzájuk, és máris adják a cserét érte asszem 1700-ért.
Akkor szerintem helyen is vagy. Anno a GS-re én is keresgéltem láncszettet - csak érdeklődés szintjén -, és a Nagyvas volt a legjobb árban. Esetleg Pinkmotors. De ha nagyon nem sürgős, érdemes lehet várni, mert télen akciós lehet.
Illetve ugyanezt szeretném kérdezni fékbetétekkel is kapcsolatban...

Köszi!
Sziasztok!

Szeretnék láncot és hozzá kapcsolódóan fogaskerekeket is cserélni, mert állítólag az így egyben jó. Tudna valaki abban segíteni, hogy milyen láncot és milyen fogaskerekeket, esetleg hol érdemes megvenni? Az egyetlen igényem, hogy minél tovább tartson az új rendszer ha egyszer már kicserélem. Nagyvas.hu-t néztem...

Köszi!
á
28.058 Ft-t spóroltam a biztosításokon két motorra és egy kocsira...
Csókutassuk a K&H-t, és téged is FirstLady!
Jövőhéten kedden lesz a forgalmi vizsgám. Ha azon nem megyek át, akkor a vizsgabiztoson tuti
És most kaptam észbe, hogy nincs meg az elsősegély, az meg ugye kell a jogsihoz... nem akarom, h emiatt kelljen várnom az Ocsmányirodával
Csak nem átmentél valakin? Illetve valamin: pl vizsga?!
Vasárnap 14 órakor indul a következő, nekem megfelelő indőpontú elsősegély... Lehet azt? Utána már csak 4-5...
Ja és Daninak mégegyszer jobbulást!
Most olvastam odaát a részleteket!
Én végül rossznak ítéltem meg az időjárást (a melléképület tetején k hideg volt cserépvisszarakár és csatornatisztítás közben), így a motor ma reggelig nyugton pihenhetett
Azért köszi mégegyszer!
Ímél!
Nincs mit, végül is ahogy mondtam, ebéd után alkalmas volt az idő, így tettem egy 234km-es karikát!
Dani lába nem javult, de nem is romlott,a színe viszont már f@sza!
ja és esésügyileg nekem egy, amikor még a kicsi robin (Honda Dio) elbambultam, és padkát fogtam, szerencsémre egy két kisebb karc és egy szakadt nadrágon kívül semmi)
Gonoszul a GS-t már kétszer sikerült feldöntenem, ugyanis annyira ragaszkodik hozzám, hogy amikor leállítottam az oldallábára, és tettem egy lépést távozásügyileg, akkor próbált utánnam jönni, de oldalra csak borulni tud...
Igazán nincs mit. Gondoltam szólok neki hogy kérdezzen meg a témáról olyat aki már csinált ilyet.