Nem! Patentszemes! Ki kell venni beőle a felesleget!
Az 525-öst van, aki nittelő, és patenttel együtt kapta- én csak nittelőt kaptam. Ellenben annak az összenyomásához szerszám kell.
A Xenonnál már okosabban kell hozáállni, hiszen a trafót el kell tudni rakni.....de ott is ugyan ez a szitu, hiszen a sarukat kell csak a jó helyre betenni és kész
Általában igaz, hogy a drágább jobb. Nem vagyok ezen téma szakértője sem. Ahogy figyeltem az autósboltban H4-es izzó van 800-6000 Ft-ig. Talán egy ilyen helyen kellene körülfigyelni.
..attól jobb, hogy a büszke tulaj azt hiszi, hogy a többi autós xenonosnak nézi az övét... így látszatra elköltött súlyos tízezreket, anélkül h megtette volna. Magyarán parasztvakítás..ennyi.
Az összerakáshoz kell a nittelőszerszám, de ha elmész egy szervízbe ott 3-4-5000-ért simán megcsinálják neked 10 perc alatt
És ezt hogyan kell? Valami speckó szerszám kell hozzá?
Az 525-öst van, aki nittelő, és patenttel együtt kapta- én csak nittelőt kaptam. Ellenben annak az összenyomásához szerszám kell.
A Xenonnál már okosabban kell hozáállni, hiszen a trafót el kell tudni rakni.....de ott is ugyan ez a szitu, hiszen a sarukat kell csak a jó helyre betenni és kész