Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi újság a 100 holdas pagonyban?
AK(M)T-uális...a totemállatkánk! V É R N Y Ú L!
AKT-uális hobby!
Újabban modellkedsz?
no comment...
aztaaa. Nem semmi. Nagyon jól bírja a pacek!
A kivételhez a speckó szerszám neve: FLEX

Az összerakáshoz kell a nittelőszerszám, de ha elmész egy szervízbe ott 3-4-5000-ért simán megcsinálják neked 10 perc alatt
"Ki kell venni beőle a felesleget"
És ezt hogyan kell? Valami speckó szerszám kell hozzá?
Nem! Patentszemes! Ki kell venni beőle a felesleget!
Az 525-öst van, aki nittelő, és patenttel együtt kapta- én csak nittelőt kaptam. Ellenben annak az összenyomásához szerszám kell.
szeop jo reggelt mindenkinek
Nem, patentszemes!
az 50-es azt csak beteszed és kész

A Xenonnál már okosabban kell hozáállni, hiszen a trafót el kell tudni rakni.....de ott is ugyan ez a szitu, hiszen a sarukat kell csak a jó helyre betenni és kész
Én is körbejártam másfél év alatt!
Örülök, hogy sikerült egyszerre frissíteni a matamatikai és a földrajztudásodat is, és hogy ezt meg is beszélted magaddal!
Tudom már! Kb. 10%-ot csal az órám!
Hmmm.... igazatok van... valimiért 44000-re emlékeztem. No, akkor beindult a 2. kör.
Nincs egy matekagyam, sőt! De csendben kérdezem: nőtt a Föld pocakja? Az egyenlítő nem 40 075 km kb? Mit számolok rosszul?
Reklamálj, hogy legyen olcsóbb. Én kocsiban is motorban is HELLA-t használok. A H4 valami 700 Ft és a H7 is csak nyócccáz... de nem extra fényerejű.
De 2000 -ért basszák meg...
Általában igaz, hogy a drágább jobb. Nem vagyok ezen téma szakértője sem. Ahogy figyeltem az autósboltban H4-es izzó van 800-6000 Ft-ig. Talán egy ilyen helyen kellene körülfigyelni.
Nemártana kissé erősebb világítás a motorba. Sűrűn járok setétben.
És ezeket a + % izzók mennyiért lehet kapni és milyen márkát érdmes pl: tungsram, osram, philips vagy mittomén...
Tudod... kinek és mi éri meg. Mivel nekem nem volt, és nem is vágyom rá, így nem éri meg. De neked? Azt újfent csak Te tudod.
..attól jobb, hogy a büszke tulaj azt hiszi, hogy a többi autós xenonosnak nézi az övét... így látszatra elköltött súlyos tízezreket, anélkül h megtette volna. Magyarán parasztvakítás..ennyi.