Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És megéri az árát? Mondjuk szerintem nem, de akkor mitől jobb?
Az nem Xenon izzó... csak ennyi a baja. Az "hidegfehér-fényű" normál izzó. Xenon hatású...
És a Tecskós xenon izzó 2000 akárhány forint / Db? Azzal mi a helyzet?
A Xenon az buhera. A másikat csak be kell tenni. Autós Xenon szettet kell valakivel "elfelezni", mivel neked csak az egyik trafó és egyéb köcölék kell.
felfelé csal a kilométer óra..úgyhogy lehet h még nem ment annyit..

Ha nem dobált el kavicsokat maga után mint (talán) jancsi és juliska a mesében, akkor soha nem tudjuk meg mennyi az annyi
Ezt a + 50 % osat meg a Xenon-t csak izzót kell venni kicserélni oszt kész? Semmi buhera?
Hali!
Ez 520/ 120 -as akkor nem is végtelenített?
10% máris meg van!
Látod... most kezdheti elölről...

Szerintem ismer egy hosszabb utat!
27000+40000=67000!
Már 3000-el meghaladtad a zegyenlítőt!
Áhhh, semennyire... azt hiszem jópár évre bevásároltam. Itt már kilométerhez igazodik a csere... talán 150.000-nél elgondolkozok a váltáson. Az még 10-15 év!
Egy a lényeg: talán nem bántad meg.
Nem sikerült volna, ha nem akarom egy kicsit!

Na látod, ugye? Oszt még aszitted, szart vetetek veled.
No, én is gondolkoztam a Xenon cumón... 2 percig. Áldom annak a tervezőnek az eszét, aki erre is gondolt, amikor megrajzolta a BUSZ-t. Jobban világít, mint az autóm... így minden izomcucc elvetve örökre.

A GS lámpája is kiváló, csak nehéz belőni minden terhelésre... az utas és a sok csomag bezavar... Ott elfért volna nekem is egy Xenon.
Én ismerem azt a motort a doki a Merényiben dolgozik, ott csinálták a lábam a helyére! Tényleg annyi van benne!
Vannak majd' minden izzógyártónak "túlhúzott" izzói, amik +xx% fényt adnak, kicsit rövidebb élettartamért cserébe. Anno még valahol egy tesztet is olvastam ezekről. BViktor ötlete alapján én is beneveztem anno a Lidlis Tesla-ra, tényleg jobb a gyárinál! De azért tervezem én is a xenon-t, mivel - ahogy Blue írta -, a különbség tényleg brutális!
Na lassan hazamegyek...
Az jó kis gumis, az én elsőm is onnan van! Köszönet Teddynek újfent érte.
Dunlop!
A pirelli guma NAGYON KIRÁLY!

Nekem anno a TZR-emen volt.
Mentem hidegbe-melegbe, esőbe....mindenhol. Soha egy megcsúszásom nem volt vele.
Van olyan hogy +50%-os.....
Ha meg ennél is erősebb kell akkor: XENON

Nekem volt a Gs-be (Hápi kacsának is), sokaknak meg most a Banditba is van.
BRUTÁLIS a különbség
Ha már fény, egy kérdés: milyen izzót érdemes választani a fényszóróba, melyiknek a legerősseb a fénye? van különbség fényerőben egyáltalán?
Én hiába figyeltem, a telcsimet a munkahelyemen feljetettem...