Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dob meg van égve, ha jól látom, vagy mitől olyan színes?
Kegyetlen!
megvan...az oldaladon...:-))
nézem,,,vagyis hallgatom
Hello! Hol kell kersenem a gs500 sound-ot?
Emberek!
Ha CZ láncot gondoltok venni,kérdezzetek rá,hogy ez birja-e a koszt port vizet sarat!
Ugyanis nekem 2008-ig Jawa-m volt,az meg láncvédövel volt ellátva,amiben folyamatos olajzás volt neki.Nem ment be semmi és nem is jött ki!
Blue!
Most néztem az összehasonlitóban:
Heidenau szett 33-36 ezer ft!
Metzeler 41 ezer!
Hát már ez sem olcsó!
Szorul a nép nyakán a hurok!
:D ja
Na. Ez olyasmi mint a betétdíj. T4 -es transporterbe kellet volna szervópumpa, első körben 86E ha viszed a régit 56. Durva.
Úgy igen... fék-betétes!
Az normális hogy a két kerék kb 10 de inkább 8000. a lánc meg 20. Luisban nézd meg. Csak infóképp mondtam hogy az enyémhez találtak 5000 -ért is láncot, fingom nincs milyen volt. Biztos jó...
Igen az, ha nincs kopott vasad, akkor pofánként + egy ezres!
A Nagyvas.hu árai "relevánsak"? Tehát normális, hogy egy lánc 20 rúgó a 2 fogaskerék meg ~10?
És CZ láncot hol vettél? Mert én nem találtam 120-as O-gyűrűs 520-ast...
Viszed a régit ócsóbb az uj nem?
Nem értem a kérdést.
Ez betétes ugye....? :D
HAli!
Nekem CZ láncom van fent. Valami krosszlánc. 6000 km van benne és már szarrá van enyészedve. Amúgy a CZ az Cetka :D Tudod régi csehszlovákia. A DID kb 30 rugó. Ez nem tom mennyi volt de asszem volt tlán 4-5000 ért is lánc a szervizben. Tavasszal nekem is le kelle dobni.
Én a z utómnál (volt amit 9 évig vezettem-az autót is meg a listát is)
mindent felírtam, mikor hány km-nél ,mennyiért javitattam, cseréltem.
Nagyon hasznos volt mert egy idő után az ember elfelejti, mikor volt fékfolyadék, tárcsa csere stb
Motornál még soha nem volt hosszu eme listám
Én az alábbi helyeken vásároltam a GS-hez

Olaj: formula3000.hu
Valvoline Durablend, Motorcycle 4t
akkor volt 1600-1800/L az ár, utánvételel jött...

Gyertya: LOUIS

Légszűrő: Gs-hez nekem Louisos volt....

Olajszűrő: szintén Louisos volt

fékbetét: Róna kft

Gumi: Heidenau K63-64 (ezt használtam majd 40.000km-en át - 5 szetben) Az első olyan 9-11000ft, a hátsó meg 12-14000ft
Nem bír annyit mint egy márkás (nekem a márkás olyan 18.000-ret ment el, ezek meg jó esetben 11.000-ret, de ugye hirtelen nem is kell a dupláját kifizetni.

És ennyi.....
Ügyes megoldás. Kicsit később pedig fejből vágod már majd a javát! Meglátod.
én épp ezért befogtam egy füzetet és fontosabb dolgokat,adazokat feljegyzem,igy most beírom a füzetbe,hogy fékbetét====ronakft.hu

ha aztán kell valami elöbb a füzet és ha nem találok benne semmit akkor itt érdeklődöm
Valamelyik motorbontó, esetleg márkaszerviz...

www.google.com
Ezek újra ferrodorozott vasak. Kvázi utángyártott. És a gyári ár töredékéért.

www.ronakft.hu
Lehet, hogy még annyi sincs... Csak vinni kell a régi vasakat.
micsoda 1700ft egy fékbetét? vagy ez garanciális?