Emberek!
Ha CZ láncot gondoltok venni,kérdezzetek rá,hogy ez birja-e a koszt port vizet sarat!
Ugyanis nekem 2008-ig Jawa-m volt,az meg láncvédövel volt ellátva,amiben folyamatos olajzás volt neki.Nem ment be semmi és nem is jött ki!
Az normális hogy a két kerék kb 10 de inkább 8000. a lánc meg 20. Luisban nézd meg. Csak infóképp mondtam hogy az enyémhez találtak 5000 -ért is láncot, fingom nincs milyen volt. Biztos jó...
A Nagyvas.hu árai "relevánsak"? Tehát normális, hogy egy lánc 20 rúgó a 2 fogaskerék meg ~10?
És CZ láncot hol vettél? Mert én nem találtam 120-as O-gyűrűs 520-ast...
HAli!
Nekem CZ láncom van fent. Valami krosszlánc. 6000 km van benne és már szarrá van enyészedve. Amúgy a CZ az Cetka :D Tudod régi csehszlovákia. A DID kb 30 rugó. Ez nem tom mennyi volt de asszem volt tlán 4-5000 ért is lánc a szervizben. Tavasszal nekem is le kelle dobni.
Én a z utómnál (volt amit 9 évig vezettem-az autót is meg a listát is)
mindent felírtam, mikor hány km-nél ,mennyiért javitattam, cseréltem.
Nagyon hasznos volt mert egy idő után az ember elfelejti, mikor volt fékfolyadék, tárcsa csere stb
Motornál még soha nem volt hosszu eme listám
Olaj: formula3000.hu
Valvoline Durablend, Motorcycle 4t
akkor volt 1600-1800/L az ár, utánvételel jött...
Gyertya: LOUIS
Légszűrő: Gs-hez nekem Louisos volt....
Olajszűrő: szintén Louisos volt
fékbetét: Róna kft
Gumi: Heidenau K63-64 (ezt használtam majd 40.000km-en át - 5 szetben) Az első olyan 9-11000ft, a hátsó meg 12-14000ft
Nem bír annyit mint egy márkás (nekem a márkás olyan 18.000-ret ment el, ezek meg jó esetben 11.000-ret, de ugye hirtelen nem is kell a dupláját kifizetni.
nézem,,,vagyis hallgatom
Ha CZ láncot gondoltok venni,kérdezzetek rá,hogy ez birja-e a koszt port vizet sarat!
Ugyanis nekem 2008-ig Jawa-m volt,az meg láncvédövel volt ellátva,amiben folyamatos olajzás volt neki.Nem ment be semmi és nem is jött ki!
Most néztem az összehasonlitóban:
Heidenau szett 33-36 ezer ft!
Metzeler 41 ezer!
Hát már ez sem olcsó!
Szorul a nép nyakán a hurok!
És CZ láncot hol vettél? Mert én nem találtam 120-as O-gyűrűs 520-ast...
Nekem CZ láncom van fent. Valami krosszlánc. 6000 km van benne és már szarrá van enyészedve. Amúgy a CZ az Cetka :D Tudod régi csehszlovákia. A DID kb 30 rugó. Ez nem tom mennyi volt de asszem volt tlán 4-5000 ért is lánc a szervizben. Tavasszal nekem is le kelle dobni.
mindent felírtam, mikor hány km-nél ,mennyiért javitattam, cseréltem.
Nagyon hasznos volt mert egy idő után az ember elfelejti, mikor volt fékfolyadék, tárcsa csere stb
Motornál még soha nem volt hosszu eme listám
Olaj: formula3000.hu
Valvoline Durablend, Motorcycle 4t
akkor volt 1600-1800/L az ár, utánvételel jött...
Gyertya: LOUIS
Légszűrő: Gs-hez nekem Louisos volt....
Olajszűrő: szintén Louisos volt
fékbetét: Róna kft
Gumi: Heidenau K63-64 (ezt használtam majd 40.000km-en át - 5 szetben) Az első olyan 9-11000ft, a hátsó meg 12-14000ft
Nem bír annyit mint egy márkás (nekem a márkás olyan 18.000-ret ment el, ezek meg jó esetben 11.000-ret, de ugye hirtelen nem is kell a dupláját kifizetni.
És ennyi.....
ha aztán kell valami elöbb a füzet és ha nem találok benne semmit akkor itt érdeklődöm
www.google.com
www.ronakft.hu