Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főútvonal volt mellékutcákkal.
Persze azért a csaj sem volt hülye, mert Ő meg azt mondta hogy nézte a tükröt és nem volt benne senki, biztos akkor kezdett előzni a Dani, amikor ő már kanyarodott.
Kisfiam!
Ha, gecigazdag leszek, akkor sem veszek BMW-t!
Köszi..
Hát ahogy egyre jobban öregszem úgy egyre jobban közeledek a Burgman felé( Eztet Macikomával mán kiveséztük )
TURAENDÚRÓÓÓÓ!
DL csibém! Bár az szerintem neked magas! F650 GS BMW Hmm?
Azt hiszem aztatat jó le lehet űűűltetni!
Mi a f@szt keres a mami a bevásárló kocsival a vasúti kereszteződésbe?
No automat! Manuál! Túraendúró! Ültetett!
(hogy fel tudjam tenni a seggemet!)
Hát, nem tudom pontossan, hogy hól történt, de a Nagy Lajoson a kiegészitő lámpa az egyenessen menőké ( elég faszság) Úgyhogy lehet valami olyasmit dumálni, hogy az világított és akkor nem lehet balra kanyarodni! passz , ötlet volt
Ez cseles kérdés:-)
De Én úgy tanultam hogy semmit aminek 2 nyoma marad.
Kérdeztük is, hogy a mami húzza a kis kerekes bevásárlókocsiját (tengelytáv 40cm) - AZT SEM!:-)
22000 hát, ha most el kezdem számolni márc. vége ápr. elejére megvan! :))))
Akkor elméletileg mákotok van?
Hiszen ezek szerint a csávó nem nézet bele a tükörbe, hogy kanyarodhat e.
Ellenben ha ez egy kereszteződés akkor a kövi kérdés: volt valami tábla? Mert ugye macisajtnál vagy stopnál Daninak is meg kell győződnie-állnia.....
vagyogatok, januártól új melóm van, elvileg több szabadidővel! ( de erről majd akkor, ha már ott dolgozom )
Hát ha autómatát szeretnél arra van egy-két tippem:
Yamaha FJR 1300 aut. Aprilia Manna aut ( 800 ccm), Suzuki Burgman 650 executive.
Azt errefelé, jégernek hívják!
Alias, téli, meleg alsónemű! Hozzáteszem,
én a "bensőségesebb" változatát jobban szeretem!
Közeli rokonságban áll a pálinkával...
Jajjajaj!
Óriási bocsánat! Kicsit/sokat kinn voltam a műhelyben festeni. Meséljél már, vagy mifene! Minden ok?
Jager? Az mi?
Édes Kácsa!(savanyúmártásban)
Igen, szeretném!
Motorozni kellene megtanulnom...Ez a 22ezer kevés!
Vagy Ti vagytok gyorsak?!
needee@maffia.hu
A fórum kezdő oldalán, van egy olyan, hogy keresés a hozzászólások között beírod a nick nevet és már dob is ki egy csomó találatot.
Azt hiszem, ott lesz az e-mail címe is.
HÁP
hogy találom meg Őt?
Arra a következtetésre jutottam, hogy a vonat is 2 nyomtávu és akkor azt se szabad megelőzni
Akkor inkább vásárold meg a Needee nevű tagtól. Szokott itt fórumozgatni. Ő átalakította a régit,de azt mondja neki túl durva ezért egy másik eredetit használ asszem.
illetve kivéve, ha sietsz! , kivéve, ha nem lát rendőr, vagy lát, de tudod, hogy nem tud elkapni, vagy lát, el tud kapni, de te is rendőr vagy!
én is ezt akarom, hogy átmenő legyen, csak azt nem tudom, hogy csak a végében van e szűkítés...mert ha igen, akkor kiszedném.. arra gondolok, hogy lehet átmenő a gyári is és a végében van csak szűkítő... azt könnyen ki lehetne faragni onnan.. Nem bánom, ha durva a hangja.. az a cél..
Halihóó Gabika!
Le akarod cserélni a vasat, vagy ez csak egy dezinfó volt?
Valami ótómatára?
Hát én nagynyomású mosóval lemostam a hátsó lengővilláról a festéket! upssz.