Főútvonal volt mellékutcákkal.
Persze azért a csaj sem volt hülye, mert Ő meg azt mondta hogy nézte a tükröt és nem volt benne senki, biztos akkor kezdett előzni a Dani, amikor ő már kanyarodott.
Hát, nem tudom pontossan, hogy hól történt, de a Nagy Lajoson a kiegészitő lámpa az egyenessen menőké ( elég faszság) Úgyhogy lehet valami olyasmit dumálni, hogy az világított és akkor nem lehet balra kanyarodni! passz , ötlet volt
Ez cseles kérdés:-)
De Én úgy tanultam hogy semmit aminek 2 nyoma marad.
Kérdeztük is, hogy a mami húzza a kis kerekes bevásárlókocsiját (tengelytáv 40cm) - AZT SEM!:-)
Akkor elméletileg mákotok van?
Hiszen ezek szerint a csávó nem nézet bele a tükörbe, hogy kanyarodhat e.
Ellenben ha ez egy kereszteződés akkor a kövi kérdés: volt valami tábla? Mert ugye macisajtnál vagy stopnál Daninak is meg kell győződnie-állnia.....
Azt errefelé, jégernek hívják!
Alias, téli, meleg alsónemű! Hozzáteszem,
én a "bensőségesebb" változatát jobban szeretem!
Közeli rokonságban áll a pálinkával...
A fórum kezdő oldalán, van egy olyan, hogy keresés a hozzászólások között beírod a nick nevet és már dob is ki egy csomó találatot.
Azt hiszem, ott lesz az e-mail címe is.
HÁP
Akkor inkább vásárold meg a Needee nevű tagtól. Szokott itt fórumozgatni. Ő átalakította a régit,de azt mondja neki túl durva ezért egy másik eredetit használ asszem.
én is ezt akarom, hogy átmenő legyen, csak azt nem tudom, hogy csak a végében van e szűkítés...mert ha igen, akkor kiszedném.. arra gondolok, hogy lehet átmenő a gyári is és a végében van csak szűkítő... azt könnyen ki lehetne faragni onnan.. Nem bánom, ha durva a hangja.. az a cél..
Persze azért a csaj sem volt hülye, mert Ő meg azt mondta hogy nézte a tükröt és nem volt benne senki, biztos akkor kezdett előzni a Dani, amikor ő már kanyarodott.