Tip top motor vagy auto!
Ez relativ. Mi van ha egy 10 éves járgányról van szó és már nem is makulátlan. Egy karcért nem biztos hogy átfényeztetem, várom mig több lesz és érdemes
Egy példa: egy barátomnak volt egy Opel Askonája (jó ez vagy 15 éve volt) vette 2500 Márkáért, hátulról belementek, bement a vonohorog egy kicsit, sérült a homlkofal ,fizettek neki 2000Márkat, 20 e Ft-ért kikalapáltatta, ennyi. Majd elvitték Mongoliába nagyon olcson 1600 Márkáért.
Számlával nem számlával
Tök mindegy én el se engedtem volna addig, amig nem tisztázzuk mennyit fizet, esetleg ott a helyszinen és nyilván többet kérnék , hogy biztos beleférjek. Akkor meg minek számla.
Mondjuk ezzel - mármint hogy zsebből állja - nincs is semmi gond. Ő nem fizet büntit, nem csökken a bónusza stb stb.
És szerintem azzal sincs, hogy a károsult megköveteli a kár előtti állapotot.
Az már más ügy, hogy sokan csalnak.
De én azt sosem fogom megérteni, hogy mi azon a "nyerés", hogy a tip-top motor helyett van egy hgeesztett idomos kívül szép, belül kevésbé darab, meg pár tízezer Ft.
A bűnös nyilván tudta, hogy a rendőr min. 30 eFt-ra megbüntetné + rossz pont ,kitudja még mi, + bonuszpont vesztés. Szoval pár 10 eFt-os kár esetén jobban jár, ha fizet cashben.
Egyébként meg azért fizetünk annyit a kötelezőért (többek között) mert sokan, sokat kasziroznak bagatel károkért is. Dehát erre ösztönöz az egyén érdeke, miért pont én sporoljak nekik
Mindjárt más a helyzet ha saját zsebből kéne fizetni (mint ez esetben)
Hümm a magyar ember mindíg kavar...
Aztán meghegeszteti, két hónap múlva letörik 8mert sajnos elég kényes helyen van, ez könnyen előfordul) újra hegesztet, aztán vesz egy újat. De pillanatnyilag tök jól járt... Biztos megéri...
Én ha nekem okoznának kárt, akkor minden dérült alkatrészt újra cseréljenek ki, hogy csak egy rossz emlék legyen. Nem nézegetnéma hegesztett idomot/lábtartót, sufniba fényezett elemeket, horzsolásokat stb stb...
Miután a gyerek a hibás, és fizeti a kárt, miért foglalkozol félmegoldásokkal? Sétálj be egy suzuki szalonba, és rendeld meg az újat!
Hegesztés, esetleg utángyártott, kicsit sérült bontott helyett....
Az elektromos az fincsi.Kellemesen relaxál és ellazít meg elfelejti az ember a napi rutint csak fekszik és bizserget.Bár azóta is fája a térdem rossz időben.
Helló kedveseim, ma levették a gipszemet! a kacsóm rendkívül kecses és nőies viccen kívül most eléggé fáj. napi gyogyótornára meg vmi elektromos kezelésre vagyok ítélve, remélem használ mert jelenleg nem mozdul a mancs...
bigmen: megkaptam köszi! rendőrségi papír még nem jött... net meg nem volt, mert a pasi széjjelkapta a gépet
Erik vagy Teddy!
A gyárinak az árát tudjátok ki nekem, lécci. Meg hogy van-e esetleg csak a jobbos, nem párban. Egyelőre itt megállunk, moccolni úgysem nagyon fogok már idén az időjárás miatt.
Köszönöm.
Kössz Blue!
Conti már az agyamban raktározom,a Heidenaut azt nem eröltetem többet!Az van rajt,de nem szeretem!
Bár azt már soxor mondtam,de nem vagyok elégedett vele!
Itt van a cikkszám is. Ki kell választani a motor típusát, és a "footrest" címszó alatt megvan. Ráadásul a DL-nél komplettben hozza, míg a többi típusnál minden egyes alkatrészt külön.
Azt tudom felajánlani, ha már nem akarsz motorozni, akkor add oda Eriknek vigye haza, Pesten úgyis hamarabb járok, hazaviszem megcsináljuk, és vissza viszem Pestre.
Azt hiszem,hogy alvázsszám szerint vagy cikkszám szerint is be tudják pontosan azonositani de végül is igazad van mert lehet,hogy feleslegesen kidodbott pénz lesz és mit kezdesz vele ha nem jó?
DE! A farok melyik vége?!
Ez relativ. Mi van ha egy 10 éves járgányról van szó és már nem is makulátlan. Egy karcért nem biztos hogy átfényeztetem, várom mig több lesz és érdemes
Egy példa: egy barátomnak volt egy Opel Askonája (jó ez vagy 15 éve volt) vette 2500 Márkáért, hátulról belementek, bement a vonohorog egy kicsit, sérült a homlkofal ,fizettek neki 2000Márkat, 20 e Ft-ért kikalapáltatta, ennyi. Majd elvitték Mongoliába nagyon olcson 1600 Márkáért.
Ha a stratuszgumisok nem szimpatikusak, megkérdezem őket is...
Tök mindegy én el se engedtem volna addig, amig nem tisztázzuk mennyit fizet, esetleg ott a helyszinen és nyilván többet kérnék , hogy biztos beleférjek. Akkor meg minek számla.
És szerintem azzal sincs, hogy a károsult megköveteli a kár előtti állapotot.
Az már más ügy, hogy sokan csalnak.
De én azt sosem fogom megérteni, hogy mi azon a "nyerés", hogy a tip-top motor helyett van egy hgeesztett idomos kívül szép, belül kevésbé darab, meg pár tízezer Ft.
Szóval belefér 3 lábtartó is:-)
most láttom mi történt!
Én sem ajánlom itt a siffnituningot - max taralékba, hiszen ki ne dobd a kukába. De ha a gyerek fizeti, akkor csakis gyárit vennék számlával és kész.
Ha felhivod a suzuki hollós raktárat (itt hivhatod őket és 061-4240640)
Utánvételel is küldik a cumót 1-2 napon belül.
Egyébként meg azért fizetünk annyit a kötelezőért (többek között) mert sokan, sokat kasziroznak bagatel károkért is. Dehát erre ösztönöz az egyén érdeke, miért pont én sporoljak nekik
Mindjárt más a helyzet ha saját zsebből kéne fizetni (mint ez esetben)
Aztán meghegeszteti, két hónap múlva letörik 8mert sajnos elég kényes helyen van, ez könnyen előfordul) újra hegesztet, aztán vesz egy újat. De pillanatnyilag tök jól járt... Biztos megéri...
Én ha nekem okoznának kárt, akkor minden dérült alkatrészt újra cseréljenek ki, hogy csak egy rossz emlék legyen. Nem nézegetnéma hegesztett idomot/lábtartót, sufniba fényezett elemeket, horzsolásokat stb stb...
Hegesztés, esetleg utángyártott, kicsit sérült bontott helyett....
bigmen: megkaptam köszi! rendőrségi papír még nem jött... net meg nem volt, mert a pasi széjjelkapta a gépet
pusz mindőtöknek!
van egy bontós srác veszprém mellett,kell a száma?
2 személlyel enyhe jobbosban dobta a farát kb 70-nel!
Beszartam töle!
Erik vagy Teddy!
A gyárinak az árát tudjátok ki nekem, lécci. Meg hogy van-e esetleg csak a jobbos, nem párban. Egyelőre itt megállunk, moccolni úgysem nagyon fogok már idén az időjárás miatt.
Köszönöm.
Conti már az agyamban raktározom,a Heidenaut azt nem eröltetem többet!Az van rajt,de nem szeretem!
Bár azt már soxor mondtam,de nem vagyok elégedett vele!
Itt van a cikkszám is. Ki kell választani a motor típusát, és a "footrest" címszó alatt megvan. Ráadásul a DL-nél komplettben hozza, míg a többi típusnál minden egyes alkatrészt külön.
4. Kérdés: Soha nem érnek földet. Antigravitációs hajtómű