A túróba... ezt nekem gyártották le, menne a kabátomhoz! DL paci
Ezúton keresek szponzorokat és támogatókat, akiknek természetesen megfelelő méretű reklámját elhelyezném pl. a dobozon. Kitűnő reklámhordozó, a dugóban naponta igen sok ember látná!
Jól van, komolyra fordítva: vizes úton ugye óvatosabb az ember, szóval eddig ott sem lepett meg, bár egyszer kétszer elforgattam már induláskor, de az ugye az én saram (mókából is).
Km-t még nem tudok, most van először ilyenem, de a 35LE nem keni szét az aszfalton, nekem inkább a város eszi meg a közepét a sok indulás-megállással.
Nekem hátul Conti Avenue van, de ez már nem kapható. A tapasztalat eddig jó, bár ugye egy folytott GS nem feszegeti a határait. Meg én sem. Mindenesetre Erik a tanúm, hogy Erdélyben azért élvezkedtem vele rendesen a kanyarokban és mintha sínen mentem volna.
Vizes úton? Eddig még nem ázott át, szóval bírnia kell!
Hello,használ valaki Conti Road Attackot,vagy valamelyik continental gumit?
Megtudná irni mi a tapasztalata vele kapcsolatban?Mennyire tapad és mennyit bir?
JA,meg a vizes utat hogy bírja?
Kösz
Ha krosszlánc, akkor csere, kuka. Az ennyit bír. Sőt, általában ennyit sem...
A márka jó, de vásárolj inkább "gyűrűset". Ha mázlid van, akkor a lánckereket nem bántotta még, így "csak" láncot kell cserélned. És egy baráti kézfogással köszönd meg annak, aki ajánlotta.
Mert, ha meleg a lánc, akkor bizony kitágul, és ha elkoptak a csapok, akkor az biza "tágan" zöröghet keményen. Hidegen még éppen nem, mert valószínű, hogy most kezd "megdögleni".
Érdekes hibajelenség...
Valamilyen gyűrűs az a lánc? ("O" vagy "X"?) Mert a CZ-ben bizony leledzik krosszlánc is ebben a méretben... az meg ennyi kilométer alatt lazán az enyészeté tud lenni...
Siess, mert ilyen szín nincs még a szekcióban.