Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Híjnye!
Siess, mert ilyen szín nincs még a szekcióban.
Áááá... itt van:
Szépek... főleg, ha nem a piros, hanem a narancssárga képét raktam volna ide...
Ejj, de szép pacika!
"Buszreklám"! Valóban jobban divatba kellene hozni!

Én a múlt héten néztem meg élőben egy K9-es gyöngyházfehéret... mondhatom elcsöppentem!

Széééépek ezek NO!
A túróba... ezt nekem gyártották le, menne a kabátomhoz!
DL paci

Ezúton keresek szponzorokat és támogatókat, akiknek természetesen megfelelő méretű reklámját elhelyezném pl. a dobozon. Kitűnő reklámhordozó, a dugóban naponta igen sok ember látná!
Értem,akkor meglátjuk!
Bár ha másik félét találok jobb árért,akkor meggondolom!
Köszönöm
Jól van, komolyra fordítva: vizes úton ugye óvatosabb az ember, szóval eddig ott sem lepett meg, bár egyszer kétszer elforgattam már induláskor, de az ugye az én saram (mókából is).
Km-t még nem tudok, most van először ilyenem, de a 35LE nem keni szét az aszfalton, nekem inkább a város eszi meg a közepét a sok indulás-megállással.
Áhá,szóval nem megy bele a viz!
Ez valami mágia lehet!
Mennyi km-et birhat?Igaz lehet az a tizen ezer km,amit a banditos ismerösöm mesél?
Nekem hátul Conti Avenue van, de ez már nem kapható. A tapasztalat eddig jó, bár ugye egy folytott GS nem feszegeti a határait. Meg én sem. Mindenesetre Erik a tanúm, hogy Erdélyben azért élvezkedtem vele rendesen a kanyarokban és mintha sínen mentem volna.
Vizes úton? Eddig még nem ázott át, szóval bírnia kell!
Hello,használ valaki Conti Road Attackot,vagy valamelyik continental gumit?
Megtudná irni mi a tapasztalata vele kapcsolatban?Mennyire tapad és mennyit bir?
JA,meg a vizes utat hogy bírja?
Kösz
Mekkora szilvesztert lehetne ott csapni.
Mindenkinek külön lakosztálya lehetne.
Nem, mert nem tudnám kifizetni a fűtésszámlát!
vagy a hátunk mögött lévő házban laktok?
mert hétköznap van, és mindenki dolgozik
És miért nem jöttetek kávézni, ücsizni?
Egy kemény fogós kérdés. Hol jártunk ma?
Értem!
Valószínű DID megy rá. Az már bőven kiszolgál.
Nem fogsz elperecelni és meghalni... de egy szakadó lánc tud okozni meglepetést, és szétver ezt-azt, ami fájdalmas lesz a buxának.

Cseréld le!
Ha krosszlánc, akkor csere, kuka. Az ennyit bír. Sőt, általában ennyit sem...

A márka jó, de vásárolj inkább "gyűrűset". Ha mázlid van, akkor a lánckereket nem bántotta még, így "csak" láncot kell cserélned. És egy baráti kézfogással köszönd meg annak, aki ajánlotta.
Hát ez aszem krosszlánc.
Akkor ez a lánc ennyit bírt? 6000 km
És amugy bi bajom származhat ebből? Azt leszámítva hogy elperecelek és meghalok. ?
Engem is érdekel. Írtam mailt is.
Mert, ha meleg a lánc, akkor bizony kitágul, és ha elkoptak a csapok, akkor az biza "tágan" zöröghet keményen. Hidegen még éppen nem, mert valószínű, hogy most kezd "megdögleni".
Érdekes hibajelenség...
Valamilyen gyűrűs az a lánc? ("O" vagy "X"?) Mert a CZ-ben bizony leledzik krosszlánc is ebben a méretben... az meg ennyi kilométer alatt lazán az enyészeté tud lenni...